Исправите откривену грешку Хало Инфините без пинга до центара података

Хало Инфините је једна од познатих видео игрица пуцачина за више играча. Иако је током лансирања добио позитивне критике, многи корисници се суочавају са грешком Хало Инфините Но Пинг то Дата Центерс на свом Виндовс 10 рачунару док се пријављују у игру. Ова игра захтева добру интернет везу и ако је вашем рачунару недостаје, суочићете се са грешком Хало Инфините Но Пинг то Оур Дата Центерс. Сада, ако покушавате да решите овај проблем на рачунару, овај водич ће вам помоћи да решите исто.

Како да поправите грешку Хало Инфините без пинга до откривених центара података у оперативном систему Виндовс 10

У овом водичу смо показали могуће методе за решавање грешке Хало Инфините без пинга у нашим центрима података.

Шта узрокује грешку Хало Инфините без пинга до откривених центара података?

Ако сте узнемирени грешком „Но Пинг то Дата Центерс Детецтед Еррор“ на вашем рачунару са оперативним системом Виндовс 10. Ево неколико могућих разлога зашто их морате пажљиво анализирати да бисте решили проблем.

 • ПЦ не испуњава основне захтеве игре.
 • Неки други програми у позадини ометају игру.
 • Користите непроверену верзију драјвера.
 • Графичка подешавања игре су погрешно конфигурисана и датотеке Стеам клијента су оштећене.
 • Присуство злонамерног софтвера и вируса
 • .НЕТ фрамеворк и оперативни систем нису ажурирани на најновију верзију.
 • ДирецтКс верзија није ажурирана
 • Оверклок и сервери за игре су неактивни.
 • Било које погрешно конфигурисане или оштећене инсталационе датотеке игре такође изазивају проблем.
 • Датотеке Мицрософт Ц++ за редистрибуцију нису компатибилне са игром и рачунаром.

Ево неколико могућих метода за решавање проблема који ће вам помоћи да поправите грешку без пинга у дата центрима. Пратите их као што је приказано истим редоследом и ако будете имали среће, решење за свој проблем можете постићи у првих неколико корака!

Основне методе за решавање проблема

Следе основне методе за решавање проблема.

1. Проверите статус сервера

Прво, поново покрените рачунар и проверите да ли ово ради за вас. Затим морате да проверите да ли је сервер активан за игру Хало Инфините од њихове Твиттер страница. Ако постоји проблем са сервером, једноставно морате да сачекате неколико сати пре него што покушате поново. Ако је активан и још увек се суочавате са грешком, пређите на друге методе.

2. Проверите услове игре

Ако се суочите са проблемом о коме се расправља при покретању, морате проверити основне захтеве игре и осигурати да их ваш рачунар задовољава.

 • Захтева 64-битни процесор и оперативни систем.
 • ОС: Виндовс 10 РС5 к64.
 • Процесор: АМД Ризен 5 1600 или Интел и5-4440.
 • Меморија: 8 ГБ РАМ-а.
 • Графика: АМД РКС 570 или Нвидиа ГТКС 1050 Ти.
 • ДирецтКс: верзија 12.
 • Складиштење: 50 ГБ доступног простора.

3. Осигурајте исправну мрежну везу

Нестабилна интернет веза доводи до откривене грешке без пинга до центара података. Такође, ако постоје било какве препреке између вашег рутера и рачунара, оне могу ометати бежични сигнал и узроковати повремене проблеме са везом. Можете покренути а Тест брзине да бисте знали оптимални ниво брзине мреже потребан за исправну везу.

Уверите се да ваш уређај задовољава доле наведене критеријуме.

 • Пронађите јачину сигнала ваше мреже и ако је веома мала, уклоните све препреке између пута.
 • Избегавајте превише уређаја повезаних на исту мрежу.
 • Увек купујте модем/рутер који је верификовао ваш Интернет провајдер (ИСП) и они су без сукоба.
 • Немојте користити старе, поломљене или оштећене каблове. Замените каблове ако је потребно.
 • Уверите се да су жице од модема до рутера и модема до зида стабилне и да нису ометане.

Ако постоје проблеми са интернет везом, погледајте наш водич Како да решите проблеме са мрежном везом у оперативном систему Виндовс 10 да бисте решили исте.

  Како да поправите подсистем за испоруку поште: Ваша порука није испоручена

4. Зауставите оверцлоцкинг

 • Сваки врхунски рачунар је направљен са опцијом Оверцлоцкинг-а што помаже да се произведе више сока од ваших спецификација које већ имате. Покретање графичке картице или процесора брже од подразумеване брзине се односи на оверклоковање.
 • Када се то догоди, ваш рачунар ће достићи максималну температуру након одређеног времена. Рачунар то детектује и подешава брзину сата на нормалну брзину док се не охлади. Брзина сата се поново повећава након што се охладе.
 • Ово повећава перформансе вашег рачунара и од велике је помоћи ако немате моћан рачунар.
 • Мора се напоменути да све игре не подржавају оверклок. Исто важи и за Хало Инфините. Дакле, морате покушати да онемогућите сав оверклок на рачунару и покушајте да покренете игру. Ако се добро покрене, проблем је решен.

5. Ажурирајте Виндовс

Такође можете да искорените грешке у рачунару и игри тако што ћете ажурирати свој оперативни систем. Увек проверите да ли сте ажурирали свој Виндовс оперативни систем и да ли постоје ажурирања на чекању, користите наш водич Како да преузмете и инсталирате најновију исправку за Виндовс 10

Након ажурирања оперативног система Виндовс, проверите да ли можете да се повежете са својим Хало Инфините сервером игара без икаквих грешака.

6. Ажурирајте графичке драјвере

Хало Инфините, будући да је графички интензивна игра, ваш графички драјвер је суштински важан за ваше искуство играња. Ако су управљачки програми застарели или неисправни, обавезно их ажурирајте. Можете тражити најновија издања драјвера са његових званичних веб локација или их можете ажурирати ручно. Пратите наш водич 4 начина да ажурирате графичке драјвере у оперативном систему Виндовс 10 да бисте ажурирали управљачки програм и проверили да ли сте исправили грешку Хало Инфините без пинга до откривених центара података или не.

7. Вратите ажурирања ГПУ драјвера

Понекад тренутна верзија драјвера за ГПУ може изазвати проблем о коме се расправља и, у овом случају, морате да вратите претходне верзије инсталираних драјвера. Овај процес се зове Враћање управљачких програма и лако можете вратити управљачке програме рачунара у претходно стање пратећи наш водич Како да вратите управљачке програме на Виндовс 10.

8. Поново инсталирајте графичке драјвере

Ако се и даље суочавате са проблемом о коме се расправља након ажурирања графичких драјвера, поново инсталирајте управљачке програме уређаја да бисте решили све проблеме са некомпатибилношћу. Постоји неколико начина да поново инсталирате драјвере на рачунару. Ипак, можете лако поново инсталирати графичке драјвере према упутствима у нашем водичу Како да деинсталирате и поново инсталирате управљачке програме на Виндовс 10.

Након што поново инсталирате управљачке програме за ГПУ, проверите да ли можете да приступите Хало Инфините-у без икаквих грешака.

9. Привремено онемогућите Антивирус (ако је применљиво)

Неки некомпатибилни антивирусни програми инсталирани на вашем рачунару ће изазвати грешку о којој се расправља. Да бисте избегли конфликте, морате да обезбедите безбедносна подешавања вашег Виндовс 10 рачунара и проверите да ли су стабилна или не. Да бисте сазнали да ли је антивирусни пакет разлог за проблем, онемогућите га једном и покушајте да се повежете на мрежу. Прочитајте наш водич о томе како да привремено онемогућите антивирусни програм на Виндовс 10 и пратите упутства да привремено онемогућите антивирусни програм на рачунару.

Ако имате решење за свој проблем након што сте онемогућили антивирусни програм на рачунару, саветујемо вам да потпуно деинсталирате програм са рачунара. Прочитајте наш водич Присилно деинсталирајте програме који се неће деинсталирати у оперативном систему Виндовс 10 да бисте деинсталирали свој антивирусни програм са рачунара.

10. Онемогућите Виндовс заштитни зид (не препоручује се)

Повремено заштитни зид Виндовс Дефендер на вашем рачунару може да спречи отварање игре из неких безбедносних разлога. У овом случају, Хало Инфините се можда неће отворити због Виндовс Дефендер заштитног зида. Ако не знате како да онемогућите заштитни зид Виндовс Дефендер, прођите кроз наш водич Како да онемогућите заштитни зид Виндовс 10 и пратите упутства која су дата.

Можете да пратите овај водич Дозволите или блокирајте апликације кроз Виндовс заштитни зид да бисте дозволили апликацију.

Обавезно поново омогућите пакет заштитног зида након што решите проблем јер рачунар без програма заштитног зида представља претњу.

11. Покрените скенирање малвера

  Како поправити неовлашћену поруку АДБ уређаја на Андроиду

Присуство вируса или напада малвера ће довести до проблема са играњем игара на вашем рачунару. Ако је у том случају напад вируса веома озбиљан, уопште не можете да се повежете ни на једну онлајн игру. Да бисте решили проблем, морате у потпуности да уклоните вирус или малвер са свог Виндовс 10 рачунара.

Саветујемо вам да скенирате свој рачунар према упутствима у нашем водичу Како да покренем скенирање вируса на свом рачунару?

Такође, ако желите да уклоните малвер са свог рачунара, погледајте наш водич Како да уклоните малвер са рачунара у оперативном систему Виндовс 10. Када уклоните све вирусе са рачунара, повежите се са игром и проверите да ли се поново суочавате са проблемом.

Метод 1: Покрените Хало Инфините као администратор

Одређеним дозволама и функцијама се може приступити само ако сте доделили администраторска права игри Хало Инфините. У овом сценарију, можете да поправите Хало Инфините Но Пинг то Дата Центерс Детецтед Еррор пратећи упутства наведена у наставку.

1. Кликните десним тастером миша на Хало Инфините пречицу на радној површини или се крећете по директоријуму инсталације и кликните десним тастером миша на њу.

2. Сада изаберите опцију Својства.

3. Затим пређите на картицу Компатибилност и означите поље Покрени овај програм као администратор.

4. На крају, кликните на Примени и ОК да сачувате промене.

Метод 2: Затворите нежељене позадинске апликације

Неколико позадинских процеса који раде на вашем рачунару могу ометати Хало Инфините процесе. Ови програми могу допринети разматрању питања. Пратите наш водич Како завршити задатак у оперативном систему Виндовс 10 да бисте изашли из свих позадинских процеса.

Метод 3: Промените приоритет игре

Преференција апликације или процеса говори рачунару о важности и да ли му треба дати предност у односу на друге док додељује ресурсе. Приоритет сваке апликације је нормалан осим системских процеса, подразумевано. Хало Инфините би вам могао дати грешку ако није добио довољно ресурса.

1. Притисните истовремено тастере Цтрл + Схифт + Есц да бисте отворили Таск Манагер.

2. Сада потражите Хало Инфините процес.

3. Затим промените приоритет у Високи приоритет и проверите да ли ово функционише.

Напомена: Промените приоритет са великим опрезом јер непажљиво мењање приоритета процеса може учинити ваш систем изузетно спорим или нестабилним.

4. Затворите Таск Манагер и поново покрените рачунар и проверите да ли је проблем Хало Инфините на Виндовс 10 решен.

Метод 4: Поставите високе перформансе

Такође можете да оптимизујете своју игру када постављате подешавања плана напајања високих перформанси. Ови планови напајања су развијени за управљање поставкама напајања на преносивим поставкама. Пратите доле наведена упутства да бисте користили поставке плана напајања високих перформанси на свом рачунару.

1. Притисните тастере Виндовс + И заједно да бисте отворили подешавања оперативног система Виндовс.

2. Сада, скролујте надоле по листи и кликните на Систем као што је истакнуто испод.

3. Сада изаберите опцију Повер & слееп и кликните на Додатна подешавања напајања под Сродним подешавањима.

4. Сада изаберите опцију Високе перформансе под Високи додатни планови као што је приказано на слици испод.

Сада сте оптимизовали свој систем, проверите да ли сте поправили Хало Инфините Но Пинг то Дата Центерс Детецтед Еррор.

Метод 5: Ажурирајте Стеам & Хало Инфините игру

Ако користите застарелу Стеам апликацију, не можете глатко приступити ниједној игрици. Стога се увек уверите да користите ажурирану верзију игре Стеам и Хало Инфините пре него што је покренете.

1. Притисните тастер Виндовс и откуцајте Стеам. Затим кликните на Отвори.

2. Сада кликните на Стеам у горњем левом углу екрана, а затим на Цхецк фор Стеам Цлиент Упдатес… као што је истакнуто испод.

3. Ако имате нова ажурирања за преузимање, инсталирајте их и уверите се да је ваш Стеам клијент ажуран.

4. Сада поново покрените Стеам и проверите да ли је проблем сада решен.

Исто тако, увек је неопходно да ваша игра ради на најновијој верзији како бисте избегли било какве сукобе. Док се ваша игра не ажурира, не можете се успешно пријавити на Хало Инфините сервере. Да бисте ажурирали своју игру, следите доле наведене кораке.

1. Покрените Стеам и идите до БИБЛИОТЕКЕ.

2. Сада кликните на ХОМЕ и потражите Хало Инфините.

3. Затим кликните десним тастером миша на игру и изаберите опцију Пропертиес….

4. Сада се пребаците на картицу АЖУРИРАЊА и проверите да ли су нека ажурирања на чекању. Ако јесте, пратите упутства на екрану да бисте преузели најновија ажурирања.

  Пронађите насумични филм или ТВ емисију за гледање на Нетфликсу, Хулу, ХБО Го или Амазон Приме

Метод 6: Онемогућите оптимизацију целог екрана

Неколико корисника је сугерисало да им је онемогућавање оптимизације преко целог екрана на рачунару помогло да исправе Хало Инфините Но Пинг то Дата Центерс Детецтед Еррор. Пратите према упутствима.

1. Покрените Стеам и кликните на БИБЛИОТЕКА.

2. Сада кликните десним тастером миша на игру Хало Инфините и кликните на Својства.

3. Сада пређите на картицу ГЕНЕРАЛ.

4. У одељку ОПЦИЈЕ ПОКРЕТАЊА, да бисте отворили игру у прозорском режиму, унесите следеће параметре

– са прозором

5. Сада сачувајте промене кликом на ОК и изађите из прозора Својства.

6. Сада поново покрените игру и проверите да ли ради у прозорском режиму. У супротном, поново идите на ПОДЕШАВАЊЕ ОПЦИЈА ЗА ПОКРЕТАЊЕ… и унесите следеће параметре уместо последњег параметра.

–прозор –в 1024

7. Сада сачувајте промене кликом на ОК.

Овај параметар ће подесити да се игра покрене у прозорском режиму.

Метод 7: Онемогућите прекривање у игри

Стеам Оверлаи је део Стеам-а који омогућава корисницима приступ листи пријатеља, веб претраживачу и омогућава куповину у игрици. То је значајан алат, али понекад покреће грешку Хало Инфините без пинга у нашим центрима података. Ако желите да решите овај проблем, искључите преклапање Стеам игре пратећи упутства у нашем водичу Како да онемогућите Стеам прекривање у оперативном систему Виндовс 10.

На крају, поново покрените игру и проверите да ли је проблем решен.

Метод 8: Измените подешавања ДЛЦ датотека

Хало Инфините долази са много ДЛЦ датотека, али многе од њих не функционишу добро у бета верзији Стеам-а. Неки корисници су предложили да се онемогуће неколико специфичних ДЛЦ датотека као што су текстуре високе резолуције за више играча. Пратите ова упутства да бисте искључили ову поставку на рачунару са оперативним системом Виндовс 10.

1. Покрените Стеам и идите до БИБЛИОТЕКЕ према упутствима у горњим методама.

2. Сада кликните десним тастером миша на игру Хало Инфините и кликните на Својства…

3. Сада идите на лево окно и кликните на ДЛЦ. Затим поништите избор у пољу за потврду поред Текстуре високе резолуције за више играча.

4. На крају, поново покрените игру и проверите да ли можете да је покренете без икаквих проблема.

Метод 9: Проверите интегритет датотека игре

Видели смо много случајева у којима датотеке игре недостају или су оштећене или су биле непотпуне инсталације. Корисници би такође могли да доживе грешку Хало Инфините Но Пинг то Дата Центерс Детецтед ако их прекине процес ажурирања или ако се датотеке игре премештају. У овој методи ћете отворити Стеам и користити уграђену функцију за проверу интегритета игре. Биће замењен ако апликација нешто пронађе. Пратите кораке описане у нашем водичу, Како проверити интегритет датотека игре на Стеам-у.

Напомена: Требало би да извршите сличне кораке ако користите другачији софтвер за покретање.

Метод 10: Ажурирајте ДирецтКс

Да бисте уживали у беспрекорном мултимедијалном искуству у игрици Хало Инфините, морате да проверите да ли је ДирецтКс инсталиран и да ли је ажуриран на најновију верзију. ДирецтКс вам помаже да побољшате визуелно медијско искуство посебно за графичке игре и апликације. Вреди ажурирати ДирецтКс потребан за ову игру пратећи наш водич, Како ажурирати ДирецтКс у оперативном систему Виндовс 10.

Метод 11: Поправите Мицрософт Висуал Ц++ који се може редистрибуирати

Алтернативно, можете покушати да поправите Мицрософт Висуал Ц++ пакете за редистрибуцију да бисте исправили Хало Инфините Но Пинг у нашим центрима података откривену грешку према упутствима у нашем водичу Како да поправите Мицрософт Висуал Ц++ редистрибутабле.

Метод 12: Поново инсталирајте Мицрософт Висуал Ц++ Редистрибутабле

Ако претходни метод поправке Мицрософт Ц++ Висуал Редистрибутабле није поправио Хало Инфините Но Пинг то Дата Центерс Детецтед Еррор, онда ћете морати поново да инсталирате редистрибутабле. Пратите дате кораке у нашем водичу Како поново инсталирати Мицрософт Висуал Ц++ Редистрибутабле да бисте деинсталирали и затим их поново инсталирали.

***

Надамо се да је овај водич био од помоћи и да сте могли да поправите Хало Инфините Но Пинг то Дата Центерс Детецтед Еррор на свом уређају. Јавите нам који метод вам је најбољи. Такође, ако имате било каква питања/предлоге, слободно их оставите у одељку за коментаре.