Избегните ограничење ПаиПал налога и замрзнута средства уз ових 5 савета

Кључне Такеаваис

 • ПаиПал може да ограничи ваш налог из било ког броја разлога, као што су трансакције велике вредности или промене у продатим производима.
 • Да бисте избегли ограничења, повлачите средства стратешки, одржавајте доследан образац трансакција и испуњавајте услове заштите продавца.
 • Нека клијенти буду задовољни, избегавајте често мењање информација о налогу и имајте резервни пролаз за плаћање у случају ограничења.

ПаиПал олакшава онлајн плаћање; мало је сумње у то. Али ПаиПал такође може бити извор огромне фрустрације ако добијете опомену за ограничење ПаиПал налога, захваљујући стриктним мерама против прања новца и понекад мање него транспарентним безбедносним мерама.

Иако је лако избећи ова ограничења придржавањем ПаиПал-ових услова коришћења, неки налози постају ограничени из неочекиваних разлога. Дакле, шта узрокује ова ограничења и како их избећи?

Шта узрокује ограничења ПаиПал налога?

Ограничења ПаиПал налога могу бити изазвана факторима који нису нужно у супротности са условима и одредбама ПаиПал-а, већ било шта што изазива сумњу, укључујући:

 • Необично високе трансакције. ПаиПал прихвата широк спектар вредности трансакција, али може да перципира ненормално повећање трансакција као индикацију лажних активности или неовлашћеног приступа и стога га привремено ограничи да би се дошло до дна.
 • Изненадне промене производа у продаји. Да бисте подесили пословни налог на ПаиПал-у, морате разјаснити врсту производа и услуга које нудите. Дакле, када изненада промените своје продајне производе, рецимо, са продаје одеће на продају производа високог ризика као што је накит, ПаиПал ће привремено ограничити ваш налог да провери да ли се придржавате његових смерница и прописа.
 • Трансакције изван вашег уобичајеног подручја. ПаиПал активно прати трансакције како би идентификовао потенцијалне безбедносне претње. На пример, када се трансакције изненада догоде на непознатој локацији, може их означити као неовлашћен приступ налогу и затражити привремено ограничење док не посаветујете другачије.
 • Промене информација о налогу. Честе промене информација о налогу, посебно адреса е-поште и повезаних банковних рачуна, могу покренути безбедносне протоколе ПаиПал-а. Ова мера спречава кориснике да продају налоге. Осим тога, такве промене би могле да укажу на неовлашћени покушај приступа налогу.
 • Спорови, потраживања и повраћаји средстава. Честе жалбе на ПаиПал налог ће природно изазвати забринутост у вези са кредибилитетом корисника и, сходно томе, придржавањем ПаиПал-ових политика. Сходно томе, налог може бити ограничен, а ако постоје јасни докази о кршењу, налог ће бити трајно забрањен.
  Шта је ИП адреса? А која је ваша ИП адреса?

Ако редовно користите ПаиПал за онлајн трансакције, велике су шансе да ћете наићи на ограничење налога због свих ових фактора. (Нажалост, они су и даље већи за пословне рачуне и уопште оне који обављају бројне трансакције). Међутим, постоји неколико мера које можете предузети да бисте избегли ограничење ПаиПал налога.

Како избећи ограничења ПаиПал налога

За већину људи избегавање ограничења ПаиПал налога је лако као и уверавање да не радите ништа противзаконито. Већина људи користи ПаиПал годинама и никада није наишла на ограничење налога или чак на друге проблеме са ПаиПал-ом. Међутим, повремено се појављују случајеви људи који се придржавају свих услова коришћења ПаиПал-а и још увек наилазе на ограничења налога, тако да је мудро знати како да избегнете ограничења ПаиПал налога.

1. Стратешки повуците средства

Добро правило је да избегавате држање много новца на свом ПаиПал налогу. Кад год примите уплате, сигурније је да их повучете како бисте избегли њихово закључавање у случају ограничења налога.

Међутим, ПаиПал такође може сматрати повлачење великих износа сумњивим. Уместо тога, размотрите стабилан и доследан образац повлачења. На тај начин, не изгледа као да се несто дешава.

2. Избегавајте обављање необичних трансакција

ПаиПал прати трансакције и може аутоматски да идентификује обрасце који одступају од нормалних. Покушајте да одржите доследан образац трансакције како бисте спречили да ваш ПаиПал налог буде означен.

Нормални ПаиПал налози могу да обављају трансакције до 4.000 долара, док верификовани налози могу послати до 10.000 долара у једној трансакцији. Плаћања можете да поделите на рате у зависности од ограничења трансакције на вашем рачуну, истовремено осигуравајући доследне износе. У супротном, можете користити ПаиПал као алтернативни Паионеер за обраду ваших уплата.

  Како да уређујете датотеке и слике користећи Куицк Лоок на Мац-у

3. Испуните услове заштите продавца ПаиПал-а

Услови заштите продавца вас као продавца штите од одређених неовлашћених трансакција и потраживања од људи који би могли имати злонамерне намере након што сте им испоручили производе или услуге. Нажалост, злонамерност купаца је ван ваше контроле.

Ваша најбоља заштита је документовање свега током трансакције, од доказа о поштарини, доказа о испоруци, услуга, путних карата, датума испоруке и адресе примаоца. У случају злонамерног спора, тужбе или повраћаја средстава, показаћете доказ и заштитити свој налог од ограничења.

4. Уверите се да су ваши купци задовољни

Одржавање задовољних клијената је саставни део одржавања здравог ПаиПал налога ако водите онлајн посао. Не желите да се бавите споровима незадовољних купаца, а не жели ни ПаиПал.

Дајте предност одличним услугама, брзо решавајте проблеме и обезбедите јасну комуникацију са својим клијентима или клијентима како бисте смањили шансе за жалбе. Знамо да је то понекад лакше рећи него учинити, а неки људи ће искористити ПаиПал да покушају да добију нешто бесплатно. Али пошто већина људи користи ПаиПал за његову намену, лако је задржати своје праве клијенте слатким.

Такође, радите само са људима којима можете веровати да не бисте изгубили новац због ПаиПал превара.

5. Избегавајте да редовно мењате информације о налогу

ПаиПал је велики у спречавању нелегалних плаћања, а главни олакшивач ових догађаја је могућност да корисници мењају своје податке по вољи. Да би се супротставио томе, ПаиПал ограничава колико често можете да мењате информације о свом налогу и означиће ваш налог ако то радите редовно.

  Како да откажете претплату на аутоматске текстуалне поруке

Када се региструјете за ПаиПал налог или верификујете свој идентитет, користите тачне и доследне детаље, тако да никада не морате да их мењате. Ако касније морате да промените неколико детаља, урадите то само повремено. На овај начин нећете пасти испод радара ПаиПал-ове безбедности.

Шта учинити ако је ваш ПаиПал налог ограничен

Упркос томе што радите све у складу са условима и одредбама ПаиПал-а, још увек постоји шанса да ваш налог буде ограничен. Ако се то догоди, морате се распитати о ограничењима код ПаиПал агента за корисничку подршку.

 • Кликните на Помоћ у главном менију, померите се надоле на страницу Помоћ и изаберите Контактирајте нас.
 • Померите се надоле и изаберите Пошаљите нам поруку. Ово ће покренути искачући прозор интерфејса за ћаскање где можете да комуницирате са агентом за бригу о клијентима у вези са проблемом.
 • Проблеми са ограничењем ПаиПал налога често се решавају, па будите стрпљиви док дођу до њих. За најбољу праксу, пружите довољно информација да бисте убрзали процес решавања, посебно када се то затражи.

  Нема гаранције да ће се ваш ПаиПал налог суочити са ограничењем. Дакле, поред тога што ћете осигурати да активности на вашем налогу буду нормалне и доследне, размислите о креирању налога на алтернативним приступима за плаћање као што су Цасх Апп, Паионеер и Венмо. На тај начин добијате резервни план да наставите са трансакцијама на мрежи јер ПаиПал поправља ограничење налога.