Издајте професионалне значке и сертификате са Сертификатором вдзвдз

Са брзим кретањем образовања на мрежи, отворио је нову вертикалу за едукаторе, пружаоце обуке и институције да лако и безбедно креирају, објављују и деле сертификате.

Иако онлајн образовање нуди многе предности као што су лак приступ са било ког дела света, цена, практичност, итд., постоје и многи ризици и изазови.

Институти за обуку, удружења, компаније и универзитети суочавају се са потешкоћама са онлајн акредитацијом због све већег броја случајева онлајн превара и крађе података. Сходно томе, постаје им тешко да провере да ли су значка или сертификат оригинални.

У сектору образовања, акредитација пружаоца услуга остаје једно од главних питања усклађености. Недостатак увида у податке и надзор процеса, може доћи до грешака у акредитацији.

Ово може негативно утицати на вашу организацију у смислу репутације и лиценце. Поред тога, угрожена приватност и непотпуни акредитиви могу бити катастрофални. Када се лоше покрећу, системи акредитације могу изазвати проблеме са уписом и финансијске и правне компликације.

Стога, постоји потреба да се осигура да се вашим системом акредитива добро управља. Овде Сертификатор може помоћи.

Дакле, хајде да дубоко разумемо изазове у акредитацији, како да их превазиђемо и како вам Сертификатор ту може помоћи.

Изазови у акредитацији

Неки од уобичајених изазова са којима се организације суочавају у акредитацији су следећи:

Приступ ажурираним и тачним подацима

Приступ и провера информација у сертификату или значки је изазов за организације. Већина њих има застареле, нетачне и недостајуће информације.

Дакле, важно је осигурати да је кандидат стекао вештине наведене у акредитивима. Ово ће вам помоћи да избегнете оштећење репутације, ризике усаглашености и још много тога.

Дуготрајан

Акредитација може бити дуготрајан процес. Ако треба да генеришете сертификате и значке на велико, биће потребно доста времена да то урадите ручно за сваки.

А ако ваша организација укључује додатне заинтересоване стране као што су треће стране, може бити потребно још више времена да се генерише акредитив, а камоли да се објави и дистрибуира.

Потешкоће у промени платформе

Ако користите систем акредитива који не подржава ваш раст, то може постати главобоља. А ако желите да промените платформу, можете ризиковати да изгубите неке податке, што може представљати забринутост за приватност.

Да бисте ускладили систем са вашим растућим потребама, биће вам потребно много интеграција, које додатно постају сложене. Због тога су многе организације заглављене са само једним алатом, што смањује ефикасност њиховог процеса акредитације.

Усклађеност састанка и правила

Сваки регион или држава има неке стандарде за приватност података које морате знати и придржавати се. Међутим, ризици приватности на мрежи се временом повећавају. Дакле, ако не користите безбедан систем, можда ћете морати да се суочите са многим ризицима усклађености и регулације.

Такође, прописи се могу разликовати од региона до региона и могу се променити у било ком тренутку. Стога организацијама постаје тешко да прате све промене критеријума усклађености и прописа.

А ако то не ураде добро, можда ће морати да пате у смислу ризика усклађености, репутације и казни.

Управљање безбедношћу и приватношћу

С обзиром на то да се бриге о онлајн превари и крађи података брзо повећавају, управљање приватношћу и безбедношћу података постало је критично. Ово захтева темељне провере позадине за акредитацију.

Осим критеријума подобности, као што су претходне акредитиве и стечени степен, организације морају да врше проверу прошлости студената како би осигурале безбедност и приватност.

Институције за акредитацију морају да провере историју несавесности ученика и друге критичне активности, што је такође тешко. А да бисмо вам помогли у томе, потребна вам је платформа за акредитацију као што је Сертифиер за интеракцију са другим базама података и одржавање информација ажурираним и безбедним.

Штавише, многе организације се суочавају са проблемима док имплементирају онлајн систем дигиталне акредитације. То може бити због неадекватне припреме. А ако желите да беспрекорно имплементирате дигитални систем акредитације у својој организацији, морате се усредсредити на превазилажење тих изазова.

Како превазићи

Ево неколико савета за превазилажење изазова акредитације за организације:

 • Разумите потребу: Имплементација платформе за дигиталну акредитацију у вашој компанији или организацији захтева да прво разумете њене потребе. Дакле, схватите, да ли вам је то потребно. Ако то урадите, анализирајте преовлађујући образовни процес у вашој организацији, како платформа може попунити празнине и откријте начине да је користите.
 • Свест: Примена нечег новог захтева свест о томе. Дакле, обавезно едукујте и упознајте свој тим са системом дигиталне акредитације пре него што га поставите. Реците им како то може помоћи у решавању изазова вашег тима и побољшању ваше продуктивности и ефикасности.
 • Ефикасан план имплементације: Да бисте успешно применили платформу за дигиталне акредитиве, морате да направите ефикасан програм.
  • Помоћи ће вам да научите све изазове са којима се можете суочити и начине да их превазиђете користећи алатку.
  • Такође ће вам омогућити да идентификујете и решите проблеме. Почните са увођењем платформе у мало одељење или област у вашој организацији. Ово ће анализирати реакције учесника, а затим постепено прећи на одмор уз боље планирање.
 • Сарадња: Креирање дигиталних беџева и сертификата укључује много планирања и вештина. Стога можете потражити помоћ од више организација како би покретање било глатко.

Како Сертификатор може помоћи?

Сертификатор је платформа за генерисање беџева која ће вам помоћи да креирате, шаљете и пратите професионалне дигиталне беџеве. Ово решење за дигиталну значку ће вам помоћи да наградите своје ученике, запослене или полазнике сигурним и аутентичним сертификатима и значкама.

Верују му хиљаде добављача обуке, предузећа, универзитета и удружења. Неке значајне организације које користе Сертифиер су Универзитет Тексаса, Пхилип Моррис Интернатионал, ГровтхТрибе, Санофи и још много тога.

Коришћење овог софтвера за управљање дигиталним беџевима је једноставно. Аутоматизује целокупни процес креирања и дистрибуције значки које можете пратити и делити са другима након завршетка курса. Има једноставан интерфејс, корисне функције и могућност интеграције са другим алатима.

Све у свему, Сертифиер револуционише начин на који едукатори и организације креирају и дистрибуирају верификоване сертификате и значке.

Карактеристике

Издавање дигиталних сертификата

Можете лако да креирате и шаљете сертификате и значке на аутопилоту помоћу Сертифиер-овог интуитивног интерфејса прилагођеног кориснику. Да бисте их креирали, добићете многе функције, као што су:

 • Библиотека вештина: Различите организације могу понудити различите врсте курсева и обуке. А Сертифиер има библиотеку вештина са различитим дизајном. Стога, уместо да изаберете било који насумични дизајн, можете изабрати онај који одговара скупу вештина које је ученик стекао и креирати сертификате у складу са тим.
 • Професионални дизајни: Можете да користите алатку за превлачење и испуштање да бисте дизајнирали своје значке и сертификате. Имаће сјајне елементе дизајна и једноставан је за коришћење једноставним превлачењем и испуштањем елемената који вам се свиђају. Сертификатор такође нуди привлачне шаблоне које можете да користите или да отпремите онај који направите од нуле.
 • Прилагођене варијабле: Користећи ову аутоматизовану платформу сертификата, можете поставити различите варијабле на дизајн на којем радите. Такође ће аутоматски поставити прилагођене информације о примаоцу на дизајн приликом креирања сертификата.
 • Доказ: Сазнаћете важне ствари као што је време када је курс одржан, да ли је студент прошао кроз тест током курса, итд. Такође можете видети да ли курс има видео снимак. Користећи овај доказ, омогућићете онима који имају сертификат да запамте курс који су завршили.

Отворите значке

Можете да креирате отворене значке уз помоћ дизајнера беџева који је једноставан за коришћење и да их наградите ученицима. То ће помоћи да се верификују њихове вештине и достигнућа.

Поред тога, беџеви Сертификатора су у складу са ИМС Глобал Опен Бадгес 2.0. Ово имплицира да ће сви делови информација наведени у наставку бити аутоматски додати у датотеку беџ генерисане и дозвољене за дељење на било којој платформи.

 • Име и УРЛ значке
 • Зарађивање доказа
 • Информације о зарадиоцу
 • Институција која издаје
 • Датум издавања
 • Рок употребе
 • Стечене вештине

Брендирање

Сертификатор нуди врхунску функцију беле етикете која ће вам помоћи да ојачате имиџ вашег бренда. Коришћење потпуно брендираних беџева и сертификата такође ће вам помоћи да побољшате своју видљивост на мрежи. Добићете карактеристике као што су:

 • Прилагођени домен: Све ваше значке и сертификати биће представљени на вашем домену како би се прималац осећао угодније.
 • Трака за навигацију: Можете да промените одредишни УРЛ дугмета на траци за навигацију. То ће вам омогућити да добијете саобраћај на вашој веб локацији са сваке значке или сертификата који издате.
 • Библиотека сертификата: Добићете библиотеку сертификата са страницом за верификацију за верификацију сваке значке, акредитива и сертификата.
 • Метаподаци: Постоји опција за измену метаподатака странице за верификацију. То ће вам помоћи да сертификати изгледају боље када их делите са другима.

Сигурност и приватност података

Сертификатор се фокусира на безбедност и приватност, с обзиром на све веће ризике на мрежи. Чува ваше податке у безбедном дата центру са нивоом 3 СОЦ 2 сертификата.

Сертификатор такође користи Амазон Веб Сервицес (АВС) да подржи своју инфраструктуру података. Поред тога, такође је усаглашен са ГДПР-ом. Дакле, не морате да бринете о ризицима усклађености.

Социал Схаре

Можете дозволити ученицима да деле своје беџеве и акредитиве на својим платформама друштвених медија, као што су ЛинкедИн, Твитер, Фацебоок, итд. Потребан је само један клик да бисте то урадили и били примећени од стране потенцијалних послодаваца.

Аналитика

Мерење перформанси ваших акредитива је важно. То ће вам помоћи да уочите проблеме и решите их како бисте побољшали стопу ангажовања. Помоћу Сертификатора можете пратити своје значке и сертификате и како ученици користе своје издате акредитиве.

 • Врхунске вештине: Гледајући детаљне извештаје, можете открити врхунске таленте унутар ваше организације и институције. Ове информације ће вам помоћи да радите на својим слабостима док максимално користите своје предности.
 • Дели и кликови: Можете да пратите сваку значку и сертификат који се шаље зарађивачима и проверите број кликова и дељења. То ће вам помоћи да пратите своје органске маркетиншке напоре.
 • Извоз: Можете извести све извештаје из Сертифиер-а у МС Екцел само једним кликом. Сада их можете користити према вашим захтевима.
 • Индустријски извештаји: Користећи индустријске извештаје, упознаћете друге играче у вашој индустрији. Можете пазити на њихове јаке и слабе тачке и открити начине да будете испред у трци.

Интегратионс

Сертификатор вам омогућава да га интегришете са платформом за е-учење или системом за управљање учењем (ЛМС). То можете учинити преко његове АПИ библиотеке. Нека од решења са којима се интегрише су Запиер, Зоом, Салесфорце, ХубСпот, Гмаил, Фацебоок, Слацк, Моодле, Цанвас, АцтивеЦампаигн и још много тога.

Предности

Неке од предности коришћења Сертификатора су:

 • Аутоматизација процеса слања дигиталних сертификата и беџева ради уштеде времена и труда
 • Праћење и провера сертификата и беџева и проналажење начина на који се они користе
 • Бело означавање акредитива да бисте истакли ваш бренд и побољшали његово присуство на мрежи
 • Кориснички интерфејс који се лако користи са опцијама попут превлачења и испуштања да би се лако креирали сертификати и значки
 • Дељење акредитива једним кликом да бисте показали вештине и знање научено код потенцијалних послодаваца и друштвених мрежа
 • Интеракција АПИ-ја са различитим платформама за учење ће вам помоћи да све ставите под једноставан кишобран и побољшате своју ефикасност.

Ко користи Сертификатор?

Хиљаде организација из целог света користи Сертификатор, укључујући:

 • К-12с
 • Високошколске установе
 • Провајдери обуке и курсева
 • Корпорације
 • МСП и МСП
 • МООЦс
 • Стартупс
 • Слободњаци
 • Агенције

Како да подесите и користите серификатор

Почетак рада и рад са Сертификатором је једноставан. Пошто је доступан бесплатни план, можете да креирате свој налог Сертификатора без плаћања. Приликом креирања налога, унећете своје име, презиме, е-маил, телефон и назив организације и креирати јаку лозинку.

Када ваш налог буде спреман, можете се пријавити и креирати сертификат и беџ на основу ваших захтева. Пратите ове кораке да бисте наставили са Сертификатором:

Корак 1: Креирајте сертификат

Користите Сертифиер-ов произвођач дигиталних беџева да лако дизајнирате своје значке. Мораћете да унесете податке о акредитивима и податке о успеху кандидата. Ово ће вам помоћи да направите значку или сертификат са неколико кликова.

Корак 2: Објавите и поделите

Када направите своју значку, можете да је прегледате и објавите преко генератора значке. Добра ствар је што ће вам Сертификатор такође омогућити да генеришете значке на велико, тако да не радите све посебно за сваку значку, штедећи вам доста времена.

Платформа ће такође обезбедити носиоцима значке линк који могу да користе за приступ свом сертификату и дељење на платформама друштвених медија. То ће им помоћи да покажу своје знање и стручност у одређеној области са свим детаљима.

Корак 3: Пратите ангажовање

Када поделите значке, нисте готови. Како бисте знали да ли су то добро схватили зарађивачи и људи са којима су беџеве подељене?

Не брини; можете да пратите како се зарађивачи ангажују са дигиталним значкама и научите какво је присуство вашег бренда на мрежи. Такође ћете моћи да пратите све своје објављене сертификате и акредитиве.

Прицинг

Постоје четири модела цена:

 • БЕСПЛАТНО: бесплатно је. Укључује функције – до 20 прималаца, библиотеку вештина, професионалне шаблоне, аутоматизацију, преглед и извештаје о публици.
 • Основе: Почиње од 25 долара. Укључује 250/500/1000 прималаца, извештаје о праћењу, приступ АПИ кључу и премиум брендирање.
 • Про: Обратите се њиховом продајном тиму да бисте добили цене. Укључиће прилагођене примаоце, брендирање е-поште, колекције, маркетинг и аналитику ангажовања и побољшано брендирање.
 • Предузеће: Набавите одговарајућу структуру цена засновану на вашим тачним захтевима.

Алтернативе

Цертификатор

Цертифиер је професионална платформа за израду сертификата. Његова инфраструктура за дигиталну акредитацију нуди све што вам је потребно за креирање и слање сертификата. Има много импресивних функција као што су креатор сертификата, аналитика, шаблони, безбедносне опције итд., Да би се поједноставило генерисање сертификата.

Сертификати које генерише ова поуздана платформа помоћи ће вам да своје искуство и знање покажете сажето и јасно. Ово решење је корисно за различите сврхе, од креирања дигиталних акредитива и сертификата до издавања, верификације, дељења и управљања њима.

Неке од његових главних карактеристика укључују:

 • Прилагодљиви објекти, текст и фонтови
 • 300+ шаблона
 • Персонализација за стил, боје и брендирање
 • Могућност промене величине сертификата
 • Прилагодљиви и динамички атрибути
 • Управљање примаоцима без напора
 • Маркетинг Аналитицс

Сертификатор је користан за курсеве, алтернативно образовање, вебинаре и конференције, корпоративне обуке, догађаје и симпозијуме, кампове и радионице и компаније за производе. Добијте бесплатно или одаберите плаћени план почевши од 19 УСД месечно.

Ацредибле

Аццредибле је једна од најсвеобухватнијих платформи за дигиталне сертификате и беџеве. Било да прелазите са штампаног на дигитални медиј, желите да побољшате своје тренутне сертификате или почињете од нуле је сјајно.

Ова платформа ће се бавити свим акредитивима као што су обука за производе и професионална обука, високо образовање итд., тако да се можете фокусирати на побољшање искуства учења. Његове важне карактеристике су следеће:

 • Опције беле етикете и брендирања за представљање вашег бренда
 • Дељиви сертификати
 • Дигитални акредитиви са комплетном услугом за значке, сертификате, дипломе, дигиталне новчанике и блокчејн акредитиве на једном месту
 • Напредни алати за податке и аналитику

Њене цене почињу од 960 долара годишње.

Завршне речи

Дигитална значка и платформа за сертификацију су одличан начин да се осигура да су акредитиви аутентични и да се избегне штета по репутацију. Платформе као што је Сертифиер револуционишу савремени образовни систем, који се брзо креће онлајн.

Дакле, ово решење може да креира, дели и прати ваш сертификат са лакоћом и сигурношћу.

Затим погледајте најбоље платформе произвођача и издаваоца дигиталних сертификата.