Како ажурирати мобилне торњеве на МетроПЦС-у

Ако сте корисник МетроПЦС-а и питате се како да ажурирате мобилне торњеве на МетроПЦС-у? Без бриге, ми ћемо вас упутити у то. У овом чланку ћете сазнати више о томе како да ажурирате мобилне торњеве на МетроПЦС-у и ажурирате свој МетроПЦС телефон. Такође ћете разумети одговоре на уобичајена питања, на пример коју мрежу користи МетроПЦС и да ли МетроПЦС и Т-Мобиле користе исте торњеве.

Како ажурирати мобилне торњеве на МетроПЦС-у

Поново покренете телефон, а затим укључите и искључите режим рада у авиону, ажурираће мобилне куле. Такође можете покушати да избришете тренутна подешавања мреже на новијим уређајима и да их поново унесете. Сазнаћете како да ажурирате мобилне торњеве на МетроПЦС-у и да ли МетроПЦС и Т-Мобиле користе исте куле даље у овом чланку. Наставите да читате да бисте сазнали више о томе детаљно. Прво, хајде да научимо коју мрежу користи МетроПЦС.

Напомена: Пошто паметни телефони немају исте опције подешавања, оне се разликују од произвођача до произвођача. Дакле, уверите се у исправне поставке пре него што промените било које на свом уређају.

Коју мрежу користи МетроПЦС?

МетроПЦС користи Т-Мобиле УС ГСМ (1900МХз), УМТС/ХСПА+(850МХз/1900МХз) и 4Г ЛТЕ мреже. Т-Мобиле УС МетроПЦС је услуга препаид мобилних телефона доступна у Сједињеним Државама.

Који АПН треба да користите за МетроПЦС?

Једна од најпознатијих телеком компанија у Сједињеним Државама је МетроПЦС. Метро и Т-Мобиле организацију називају Метро. И 4Г и 5Г мреже које користи МетроПЦС дају својим купцима неограничене понуде и планове. Да ли такође користите МетроПЦС СИМ картицу и борите се са спором интернет везом? МетроПЦС АПН за ваш телефон који треба да користите за повећање брзине везе уређаја је фаст.метропцс.цом.

Да ли Метро нуди појачивач сигнала?

Да, у зависности од типа телефона који користите и локације на којој вам је потребно појачање, Метро ПЦС нуди разне појачиваче сигнала. Ево неких избора о којима бисте можда желели да размислите сами.

1. Интерни

Скоро сваки МетроПЦС телефон који има приступ батерији ће функционисати са унутрашњим појачивачем. Потребно је само да огулите и залепите појачавач на батерију на задњој страни телефона да бисте довршили инсталацију.

2. Спољна кућа

Постоји велики број екстерних МетроПЦС појачивача сигнала доступних за куповину који су компатибилни са било којим телефоном и који ће повећати опсег сигнала са 150 квадратних стопа на 20.000 квадратних стопа.

3. Екстерни аутомобил

Ако желите да побољшате свој сигнал током вожње, размислите о куповини МетроПЦС појачивача за своје возило. Док су неки МетроПЦС ауто појачивачи направљени да подрже једног корисника паметног телефона, други су направљени да подрже више корисника одједном.

Како доћи до најближег торња мобилне телефоније?

Ево водича који ће вам показати како да приступите најближем торњу мобилне телефоније.

Опција И: са онлајн мапама

Можете се у потпуности ослонити на понуђене информације јер оператери често ажурирају карте на веб платформама. Ове платформе обично имају интерфејсе прилагођене кориснику и веома интуитивно јасну навигацију. У наставку је наведено неколико примера таквих платформи:

1. ЦеллМаппер

ЦеллМаппер је најпознатија веб локација ове врсте и нуди невероватно тачне резултате. Можете одмах открити локацију мобилних торњева уносом детаља као што су ваша адреса, поштански број и оператер.

2. АнтеннаСеарцх

АнтеннаСеарцх сајт покреће Гоогле мапе и даје вам приступ листи мобилних торњева у радијусу од 3 миље од места где се тренутно налазите.

Опција ИИ: Са мобилним апликацијама

Ове мобилне апликације се нуде у продавницама апликација. Ове апликације су дизајниране да лоцирају најближе куле и прикажу њихову локацију. Може се преузети једна од следећих апликација:

1. Нетворк Целл Инфо Лите & Вифи

Доступно само за Андроид, Нетворк Целл Инфо Лите & Вифи апликација се сматра једном од најефикаснијих доступних тренутно. Функције апликације укључују приказивање локације мобилних сигналних торњева у одабраној области и праћење јачине ВиФи и мобилних сигнала.

2. ОпенСигнал

И иОС и Андроид корисници су упознати са овим програмом. Можете да видите присуство 2Г, 3Г и 4Г сигнала у различитим зонама помоћу ОпенСигнал апликација.

3. Локатор торња мобилне телефоније

На основу базе података која је сачувана, Локатор торња мобилне телефоније корисници апликације могу приступити локацијама мобилних торњева. Помоћу ове апликације можете да видите тачне ГПС податке, јачину сигнала и ИД станице мобилне телефоније.

4. Трагач сигнала мобилне мреже

Можете користити Трагач сигнала мобилне мреже апликацију да видите број торњева мобилне телефоније у вашем крају, као и њихове локације за постављање након што своју локацију поделите са апликацијом.

Како можете ажурирати свој МетроПЦС телефон?

Чини се да је вашем телефону потребно ажурирање софтвера. Ево водича који ће вам показати како да ажурирате свој МетроПЦС телефон.

Опција И: За иОС уређаје

1. Идите на подешавања иПхоне-а.

2. Додирните Генерал.

3. Затим тапните на Ажурирање софтвера.

4. Додирните Аутоматско ажурирање.

5. Укључите прекидаче за преузимање иОС ажурирања и инсталирање ажурирања за иОС.

Опција ИИ: За Андроид уређаје

Можете пратити наш водич даље Како ручно ажурирати Андроид на најновију верзију да бисте брзо ажурирали своје Андроид уређаје.

Како ажурирати мобилне торњеве на МетроПЦС-у?

Можете се повезати на мреже на листи користећи МетроПЦС Преферред Роаминг Лист. Као резултат тога, ако је веза између вашег телефона и једне мреже слаба, он може да се повеже на мрежу са листе са јачом везом. Морате да позовете одређени код на тастатури телефона да бисте ажурирали ову листу како нове мреже постану доступне. Ево корака који ће вам показати како да ажурирате мобилне торњеве на МетроПЦС-у.

1. Када сте у вашој локалној зони за позивање, позовите *228 на тастатури за бирање бројева и додирните икону позива.

2. У менију избора који се појави изаберите опцију 2.

3. Пратите упутства на екрану.

Сада, да видимо да ли МетроПЦС и Т-Мобиле користе исте куле.

Да ли МетроПЦС и Т-Мобиле користе исте куле?

Да, када је МетроПЦС први пут лансиран, услуга је била понуђена само на неколико локација широм земље, али с временом је њен досег порастао. Од 2013. године МетроПЦС је у власништву Т-Мобиле-а, а 2018. године Т-Мобиле је променио име у Метро. Метро користи Т-Мобилеове торњеве да би обезбедио покривеност на својој мрежи. Поред тога, корисници Метро-а имају приступ 5Г мрежи Т-ектенсиве Мобиле. Због тога, Т-Мобиле и МетроПЦС деле куле.

Да ли Метро би Т-Мобиле ради надоградње?

Да, са МетроПЦС-ом увек постоји програм за надоградњу, али да бисте били квалификовани, морате имати одговарајући телефон и важећу СИМ картицу. Они долазе са неколико накнада и услова подобности. Своје МетроПЦС телефоне можете ажурирати на мрежи, лично или преко телефона тако што ћете контактирати корисничку подршку.

Како освежите своју Т-Мобиле мрежу?

Грешка без услуге или без сигналних трака указују на изгубљену везу. Ево водича који ће вам показати како да освежите своју Т-Мобиле мрежу. Да бисте пронашли мреже на које ваш уређај може да се повеже, извршите ручни избор мреже. Ако приметите:

  • Регистрован на Т-Мобиле мрежу, али није добио сигнал: Ово је вероватно због лоше покривености. Покушајте да користите 2Г или искључите ЛТЕ ако је на мапи покривености писало да постоји одговарајућа покривеност.
  • Т-Мобиле мрежа није доступна: највероватније је проблем недостатак покривености. Требало би да извршите главно ресетовање ако је мапа покривености показала добру покривеност.
  • Приступ Т-Мобиле мрежи, али немогућност повезивања: Када ступите у контакт са нама, мораћемо да прегледамо вашу СИМ картицу.
  • Избор мреже је неправилан или неуспешан: Ресетујте систем у потпуности. Када ступите у контакт са нама, проверићемо ваше СИМ картица ако то не ради.

Можете освежити Т-Мобиле мрежу на свом телефону уз помоћ следећих корака:

1. Притисните и држите дугме за напајање на телефону и додирните Искључи.

2. Сада уклоните СИМ картицу из телефона и поново је уметните након неког времена.

3. Поново притисните и држите дугме за напајање да бисте га укључили.

Ово ће омогућити да се ваша СИМ картица ажурира на најближе мобилне торњеве. Прочитајте овај чланак од почетка да бисте сазнали коју мрежу користи МетроПЦС.

Како можете поправити свој МетроПЦС телефон без услуге?

Обавештење НО СЕРВИЦЕ на вашем телефону означава да ваш уређај не може да прими сигнал од вашег провајдера мобилне телефоније. Не можете да обављате рутинске задатке попут слања СМС-а и као резултат телефонских позива. Ево водича који ће вам показати како да поправите свој Метро ПЦС телефон без услуге.

Метод 1: Поново покрените телефон

Поновно покретање вашег МетроПЦС телефона обично решава проблеме са сигналом или без сервисирања и представља најједноставније решење. Сви процеси који могу утицати на функционалност вашег уређаја биће ресетовани ако то урадите. Овако треба да се ради:

1. Искључите телефон.

2. Дајте телефону 30 секунди да се потпуно искључи пре него што га поново укључите.

Након што се поново покрене, погледајте да ли ово решава проблем.

Метод 2: Укључите и искључите режим рада у авиону

Да ли још увек имате проблема? Повежите се са својим провајдером сервиса ручно ако можете. Све што треба да урадите да бисте поново успоставили везу је да укључите, а затим искључите режим рада у авиону. Ово ресетује уређај ако је изгубио везу са сигналним торњем. Да бисте ово урадили, све што треба да урадите је да скролујете надоле са врха почетног екрана да бисте приказали Брза подешавања, додирните икону Режим у авиону да бисте је активирали, а затим је поново додирните да бисте је деактивирали.

Метод 3: Ручно изаберите добављаче мрежних услуга

Ваш уређај можда има проблема са лоцирањем ваше мреже, у ком случају ћете морати да је изаберете ручно.

1. Покрените подешавања.

2. Затим идите на Везе.

3. Сада изаберите Мобилне мреже.

4. На крају, изаберите Мрежни оператери.

Требало би да постоји листа провајдера мрежних услуга. Изаберите свој да видите да ли ће решити проблем.

***

Уз овај водич, надамо се да сада знате све о МетроПЦС-у и да сте добили одговоре на питања, на пример како да ажурирате мобилне торњеве на МетроПЦС-у и да ли МетроПЦС и Т-Мобиле користе исте торњеве. Слободно нам се обратите са својим упитима и предлозима путем одељка за коментаре испод. Такође, реците нам о којој теми желите да научите у нашем следећем чланку.