Како бесплатно користити ДАЛЛ-Е 3 унутар Мицрософт Бинг-а

Кључне Такеаваис

 • Лако приступите и бесплатно користите ДАЛЛ-Е 3 уз Мицрософт Бинг Цхат или Бинг Имаге Цреатор. Нису потребне претплате или регистрација.
 • ДАЛЛ-Е 3 нуди побољшану прецизност, бољи фотореализам и креативније слике. Интегрисан је у ЦхатГПТ, пружајући свеж начин за интеракцију са генератором слика.
 • Са ДАЛЛ-Е 3 на Бинг-у, можете да генеришете занимљиве АИ слике чак и са нејасним упитима. Такође можете прецизирати и додати нове захтеве без поновног понављања оригиналног описа.

Ако желите да испробате ДАЛЛ-Е 3, али не желите да платите претплату на ЦхатГПТ Плус, постоји једноставан начин да то заобиђете. Мицрософт Бинг има моћну ДАЛЛ-Е 3 интеграцију и тренутно можете да га користите бесплатно.

Како приступити ДАЛЛ-Е 3 помоћу Мицрософт Бинг-а

Бинг је претраживач који садржи АИ функцију за ћаскање и АИ Имаге Цреатор. Захваљујући партнерству са ОпенАИ, Мицрософт је била прва компанија која је интегрисала ДАЛЛ-Е 3 у своје производе. То значи да можете користити ДАЛЛ-Е 3 бесплатно користећи било коју од поменутих функција.

 • Идите на Бинг Цхат или Бинг Имаге Цреатор да бисте почели да генеришете слике.
 • Унесите своје питање или упит у оквир за текст, а затим притисните ентер на тастатури. То ће генерисати четири варијације слике које можете изабрати.
 • Ако користите Бинг Цхат, можете наставити да прецизирате слику пратећим питањима. Не морате ни да понављате свој првобитни захтев. Покушајте са додатним захтевом као што је: „Можете ли да поновите прву слику, овог пута користећи шаренију палету?“
 • Да бисте сачували слику, кликните на ону која вам се свиђа и притисните дугме Преузми испод упита.
 •   8 најбољих апликација за праћење макроа које ће променити вашу исхрану

  Постоји још много алтернатива за ДАЛЛ-Е 3 које вреди погледати. Упоредите их да видите који креатор слика вам највише одговара.

  Шта чини ДАЛЛ-Е 3 посебним?

  ДАЛЛ-Е 3 обећава да ће бити корак напред у односу на своје претходне верзије са побољшаном прецизношћу, бољим могућностима фотореализма и креативнијим сликама. Приметили смо и напредак у квалитету, чак и када наша упутства садрже врло мало детаља.

  Али најприметнија промена у вези са ДАЛЛ-Е 3 је то што је интегрисан у ЦхатГПТ, ОпенАИ-јев моћни АИ цхатбот. Отвара потпуно нови начин интеракције са генератором слика и даје вам нови начин креирања упита.

  Како направити добар ДАЛЛЕ-3 промпт користећи Бинг

  ДАЛЛ-Е 3 је много лакши за коришћење захваљујући интеграцији са ГПТ-4, великим језичким моделом који покреће ЦхатГПТ и Мицрософт Бинг.

  Чак и када унесете нејасан опис, ваше шансе да направите занимљиву слику су и даље велике. То је зато што ДАЛЛ-Е 3 тумачи оно што напишете и креира упит за вас иза сцене. Оно што систем чини још забавнијим за коришћење је могућност да наставите са додавањем више захтева без потребе да сваки пут понављате оригинални опис. Ово је прилично значајан помак у начину на који можете користити ДАЛЛ-Е.

  Овако би испало да смо користили претходну верзију ДАЛЛ-Е. Дали смо ДАЛЛ-Е 2 следећи упит: „Како би Њујорк изгледао 2100. да су биљке преузеле власт?“

  Када смо питали да ли може да дода животиње на слику коју је управо створио, није могао. Уместо тога, створио је нове слике само животиња.

  Упоредите то са ДАЛЛ-Е 3 у Бингу. Слика коју је створила је прилично добра, с обзиром на то да наш промпт једва да садржи било какве конкретне детаље.

    Шта је Сони ПлаиСтатион Портал Хандхелд?

  Пратили смо ово питањем да ли може додати животиње на слику коју је управо створио. За разлику од ДАЛЛ-Е 2, није имао проблема да разуме наш захтев.

  Можете чак и замолити Бинг да понови једну од слика. Рекли смо му да нам се допала друга слика и да бисмо желели да видимо да ли може да учини животиње детаљнијим.

  Уз само мало времена ћаскајући са ДАЛЛЕ-3 у Бингу, дошли смо до заиста занимљиве слике Њујорка када би га преплавиле биљке и животиње. Није потребан брзи инжењеринг.

  Ограничења ДАЛЛ-Е 3 и Бинг-а

  Без претплате или листе чекања, вероватно се питате у чему је квака.

  Ако користите Бинг Имаге Цреатор за креирање АИ слика, ограничени сте на 25 бесплатних „боост кредита“ који се допуњују сваке недеље. Појачања се користе за генерисање слике на време – отприлике 30 секунди – а када вам понестане, ово може да се повећа на 5 минута.

  С обзиром на то да ДАЛЛ-Е 2 више није доступан бесплатно, то је мало ограничење у замену за коришћење ДАЛЛ-Е 3. Плус, ако користите Бинг Цхат, нећете морати да се региструјете.

  Још једна промена у ДАЛЛ-Е 3 је повећање умерености и безбедносних мера које би неки људи могли сматрати ограничењем, као што је „уклањање имена јавних личности“ из упита, као што је поменуто у ДАЛЛ-Е 3 истраживачки рад.

  Али ово ће бити добродошао додатак за уметнике који уопште не желе да њихове слике тренирају ДАЛЛ-Е. Додајући овоме, сада можете попунити ОпенАИ образац за одустајање да бисте били сигурни да ваша слика не иде у базен за обуку.

    Текст, оквири и колажи; 3 ствари које Инстаграм не ради и апликације које то раде

  Немојте чекати да испробате ДАЛЛ-Е 3; Приступите му сада помоћу Бинг-а

  Идите на Бинг Цхат да испробате ДАЛЛ-Е 3 бесплатно. Сваке недеље добијате бесплатне кредите за повећање који вам омогућавају да брзо генеришете слику. Поврх тога, више не морате да бринете о пројектовању упита, јер ДАЛЛ-Е 3 може да трансформише чак и најнејаснији захтев у занимљиву слику генерисану вештачком интелигенцијом.