Како безбедно уклонити Попсоцкетс ПопГрип

ПопСоцкетс су свестрани додаци за паметне телефоне, али иако је њихово причвршћивање на ваш уређај лако, њихово уклањање може бити тешко.

Овде ћемо вас водити кроз процес безбедног уклањања лепљивог рукохвата вашег ПопСоцкет-а, заједно са неколико корисних савета.

Почетак

ПопСоцкетс су свестрани и модерни додаци за телефон који можете чврсто да залепите за полеђину свог уређаја да бисте додали функционалност и стил и обезбедили сигуран хват за ваш телефон. Можете га користити и као постоље за гледање без употребе руку.

Ако треба да уклоните свој ПопСоцкет, једноставно користите нешто попут зубног конца или картице да нежно одвојите склопиви диск од телефона или кућишта, као што ћемо сазнати више у одељцима испод.

Како безбедно уклонити ПопСоцкет

Пре него што почнете, неопходно је прикупити потребне алате. Требаће вам раван, танак предмет попут кредитне картице или пластичне спудгер. Такође, мораћете да пронађете чисту површину на којој ћете радити и осигурати да екран вашег уређаја буде заштићен од случајних огреботина.

 • Пронађите бочну ивицу вашег ПопСоцкет-а где је лепак причвршћен за ваш уређај.
 • Убаците кредитну картицу или спуџер између ПопСоцкета и уређаја. Можда ћете чак моћи да нежно уклоните ПопСоцкет користећи само прсте!
 • Нежно подигните алат нагоре, постепено попуштајући лепљиву везу.
 • Наставите да померате свој алат око ивице ПопСоцкет-а, лагано га подижући и отпуштајући лепак док идете.
 • Када завршите, пажљиво подигните ПопСоцкет од свог уређаја.
 • Да бисте очистили остатак лепка, навлажите крпу од микровлакана топлом водом са сапуном или изопропил алкохолом.
 • Немојте на силу повлачити ПопСоцкет јер га то може оштетити.
 •   Како да стримујете аудио са свог рачунара или Мац-а на Цхромецаст

  Обавезно очистите остатке са лепљивог места када завршите, иначе ће се прљавштина и прљавштина залепити за њега.

  Како поново прикључити нови ПопСоцкет или заменити своје дизајне

  Ако желите да поново причврстите постојећи или нови ПопСоцкет са новим дизајном или стилом—или желите да поново учините свој ПопСоцкет лепљивим, мораћете да темељно очистите и ПопСоцкет или ПопГрип и свој уређај, осигуравајући да је лепљива област чиста и без било какве прљавштине или остатака.

  Међутим, ако једноставно желите да замените или замените нови дизајн без уклањања лепљиве основе, почните тако што ћете пажљиво уклонити постојећи горњи део. Поравнајте нови дизајн тако да стане на место и чврсто га притисните на површину отприлике 10-15 секунди.

  Ако случајно имате уређај који подржава бежично пуњење, погледајте како да пуните бежично без уклањања ПопСоцкета.

  Уклоните свој ПопСоцкет или дизајн без напора

  Скидање ПопСоцкета не мора да буде фрустрирајуће искуство. Пратећи ова упутства корак по корак, можете безбедно да одвојите свој уређај од ПопСоцкет-а без наношења штете.

  Не заборавите да одвојите време, користите праве алате и будите опрезни током процеса. Уз ове савете, моћи ћете лако да скинете и замените своје дизајне, обезбеђујући да су вам и стил и функционалност на дохват руке.