Како да идете без архивирања на свом Цхромебоок-у (3 начина)

Прелазак у режим без архивирања на Цхромебоок-у је идентичан начину на који отварате анонимни прозор Цхроме прегледача на Мац или Виндовс рачунару. Можете да пратите традиционалну методу или користите згодну пречицу на тастатури у Цхроме ОС-у да бисте одмах отворили приватни прозор. Осим тога, можете ићи у анонимни режим на Цхромебоок-у помоћу брзог менија пречица. Уз то, хајде да погледамо 3 начина за покретање прозора без архивирања на Цхромебоок-у.

Иди без архивирања на свом Цхромебоок-у (2023)

1. Прво отворите Гоогле Цхроме на свом Цхромебоок-у. Затим кликните на мени са три тачке у горњем десном углу и изаберите „Нови прозор без архивирања“.

2. Ово ће директно отворити Цхроме у режиму без архивирања на вашем Цхромебоок-у.

Идите у режим без архивирања на Цхромебоок-у користећи пречицу на тастатури

Такође можете да користите пречицу на тастатури да бисте отворили приватне прозоре на Цхромебоок-у. За ово не морате чак ни да отварате Цхроме претраживач. Ево шта треба да урадите:

1. Једноставно притисните истовремено тастере „Цтрл + Схифт + Н“ и одмах ћете прећи у анонимно.

2. Да бисте затворили прозор без архивирања помоћу пречице на тастатури, притисните „Цтрл + В“.

Отворите прозор без архивирања на Цхромебоок-у помоћу брзих пречица

1. Постоји још један брз и лак начин да отворите Цхроме у приватном режиму на Цхромебоок-у. Кликните десним тастером миша на Цхроме икону на полици (траци задатака) и изаберите опцију „Нови прозор без архивирања“.

  Отворена алтернатива Интелу и АРМ-у: Шта је РИСЦ-В?

2. И ту имате отворен приватни прозор на вашем Цхромебоок-у.

Онемогућите режим без архивирања на свом Цхромебоок-у

Да бисте изашли из режима без архивирања на Цхроме ОС-у, кликните на икону „Без архивирања“ у горњем десном углу. Затим кликните на „Затвори без архивирања“ да бисте затворили све отворене картице. Зато обавезно сачувајте свој рад пре него што изађете.

Отворите приватни прозор на свом Цхромебоок-у

Дакле, овако можете да омогућите режим без архивирања и приватно претражујете интернет на свом Цхромебоок-у. Ова функција је згодна када не желите да вас пратиоци трећих страна прате на вебу. У сваком случају, то је све за овај водич. Ако сте нови у Цхроме ОС-у и тражите основне ресурсе за навигацију у лаганом ОС-у, ми смо за вас. Можете научити да бришете обележиваче на Цхромебоок-у пратећи повезани водич. У истом даху, ако вам недостаје меморијског простора, идите на наш водич и избришите датотеке на Цхромебоок-у без напора. Ако имате било каквих питања, обавестите нас у одељку за коментаре испод.