Како да инсталирате Гоогле-ову апликацију за временске прилике на свом Андроид уређају

Гоогле-ова апликација Време није доступна у Плаи продавници, али и даље можете да је инсталирате из Гоогле апликације. Ево како.

Кључне Такеаваис

 • Гоогле-ова апликација Време је скривена у апликацији Гоогле, па се прво уверите да сте је инсталирали на свом телефону.
 • Потражите „време“ у апликацији Гоогле, додирните три тачке поред картице Временске прилике и изаберите Додај на почетни екран.
 • Да бисте деинсталирали апликацију Временска прогноза, једноставно дуго притисните икону и превуците је на икону Уклони. По жељи је лако заменити другом апликацијом за временске прилике.

На Андроиду имате много апликација за временске прилике које можете изабрати. Али једна од најбољих је Гоогле-ова апликација Време. Чудно је да га нећете пронаћи у Плаи продавници, али постоји једноставно решење за његово инсталирање. Хајде да погледамо.

Како да преузмете скривену Гоогле временску апликацију

Ако сте икада користили неке од најбољих виџета времена без огласа на Андроид-у, вероватно сте наишли на Гоогле-ов виџет Време. Поседује једноставан, али информативан кориснички интерфејс којим се такође лако управљати. Али може заузети мало некретнина на вашем почетном екрану.

На срећу, Гоогле нуди апликацију као алтернативно решење. Добијате исто искуство као Гоогле-ов виџет за временске прилике који је лак за очи, са живописним, живим анимацијама које искачу, а све то не заузимају драгоцени простор на екрану.

Међутим, Гоогле-ова апликација Време је скривена у Гоогле апликацији уместо да је доступна као самостална понуда у Плаи продавници (од новембра 2023.). Дакле, прво проверите да ли сте га инсталирали на свом телефону.

  13 најбољих апликација за појачавање јачине звука за Андроид

Преузимање: Гоогле (Бесплатно)

Сада пратите ове кораке да бисте преузели Гоогле-ову апликацију Време:

 • Отворите апликацију Гоогле и додирните траку за претрагу.
 • Унесите „време“ и притисните дугме за претрагу (или тастер Ентер) на тастатури.
 • Додирните икону са три тачке у горњем десном углу картице Временске прилике и изаберите Додај на почетни екран.
 • Изаберите Додај на почетни екран у искачућем прозору да бисте додали Гоогле-ову апликацију Време на свој почетни екран.
 • Како уклонити Гоогле-ову апликацију за временску прогнозу

  Ако већ знате како да деинсталирате апликације на Андроид-у и навикли сте на уобичајене методе, можда ће вам бити мало збуњујуће да деинсталирате Гоогле-ову апликацију Временска прогноза. Али уклањање је прилично лако. Ево шта треба да урадите:

 • Дуго притисните икону апликације Време.
 • Превуците икону апликације Време на икону Уклони.
 • Гоогле-ова апликација Време ће сада бити уклоњена са вашег Андроид уређаја.

  Иако би било згодно када би Гоогле-ова апликација за временске прилике стигла до Плаи продавнице, и даље је лако добити из Гоогле апликације. Испробајте ако размишљате да пређете са тренутне апликације за временску прогнозу или да напустите Гоогле-ов огроман виџет за временску прогнозу на почетном екрану. Можда ће постати ваша нова апликација за временске прилике!