Како да избришете свој налог жеља

Висх је веб-сајт/апликација за куповину на мрежи, као што су Амазон и еБаи, где можете купити производе у распону од сатова преко кућног декора до брендиране одеће по најнижој могућој цени. Међутим, Висх је наишао на бројне проблеме који су довели до његове клевете. У распону од касних долазака након месеци наручивања и покушаја да обезбеди јефтине артикле, Висх је погоршао своју процену квалитета. Затим бисте можда желели да трајно избришете свој Висх налог. Прочитајте овај корисни водич да бисте сазнали више о томе како да избришете свој Висх налог када више не можете да користите Висх. Такође, научићете како да избришете фабрички инсталиране апликације и избришете Висх емаил.

Како да избришете свој налог жеља

Како да избришете свој Висх налог сазнаћете даље у овом чланку. Наставите да читате да бисте сазнали више о томе детаљно.

Можете ли избрисати фабрички инсталиране апликације?

Да. Фабричке апликације су блоатваре апликације као што су Калкулатор, Гоогле Цхроме и друге које су унапред инсталиране на нашим паметним телефонима. Ове апликације чине део Андроид ОС Буилд-а (меморија само за читање) и није лако носити се са њима када имате мање простора за складиштење на телефону. Прочитајте наш водич даље Како уклонити апликације које вам Андроид телефони не дозвољавају да их деинсталирате и имплементирате.

Да ли је Висх легалан сајт?

Да. Желети је легитимна веб локација за продају производа на мрежи, као што су Амазон и еБаи, која увози производе од директног продавца без да ми плаћамо било какве посредничке трошкове. Ово је један од разлога зашто Висх нуди све врсте артикала по најјефтинијим могућим ценама, од кошуља до сатова. Већина производа које продаје Висх се директно испоручују из земаља попут Кине. Стога, треба бити подложан квалитету артикала који стигну на кућни праг након месеци од наручивања. Такође, док издаје повраћај из удаљених подручја као што је Кина, Висх наплаћује акцизе на своју испоруку веће од износа који се стварно плаћа за производ.

Како доћи до свог налога жеља?

Добићете свој Висх налог на веб локацији Висх када се успешно региструјете на Висх.

1. Отворите Веб страница жеља у претраживачу.

2. Кликните на Пријава у горњем десном углу.

3. Унесите детаље и кликните на Настави у одељку Пријава.

Када региструјете свој налог на Висх-у, можете се пријавити у било ком тренутку. Унесите адресу е-поште и лозинку свог налога Висх док се пријављујете на свој налог.

Зашто не можете да се пријавите у Висх?

Ако не можете да се пријавите на свој Висх налог, можете почети тако што ћете проверити своју интернет везу. Можда се не можете пријавити на свој Висх налог због ометајуће интернет везе. Када постане стабилан, покушајте поново након неког времена. Ако свом Висх налогу приступате са Гоогле налога, следећи пут ћете морати да му приступите само преко Гоогле-а. Други избор да се одлучите за пријаву на Фејсбук у том случају не би функционисао.

Како бришете ствари на Висх?

Брисање ствари на Висх-у, попут производа смештених у Висх корпу, је лако када се пријавите на свој налог. Такође можете да избришете жељену е-пошту као и увек и одлучите се за брисање производа када је то потребно. Висх царт функционише као онлајн колица на Амазону и другим платформама за продају производа на мрежи.

1. Посетите Веб страница жеља у претраживачу.

2. Кликните на Виев Царт.

3. Изаберите 0 (Нула) у менију количине.

4. Кликните на Да да бисте уклонили своје ствари из Висх корпе.

Како да избришете е-поруку са жељама?

Када се пријавите или региструјете преко Гоогле налога, морате да користите ту специфичну адресу е-поште сваки пут када приступите свом Висх налогу. Ипак, можете ажурирати своју адресу е-поште на свом Висх налогу. Погледајте доле наведене кораке да бисте знали како да избришете е-пошту Висх.

1. Дођите до вашег Жеља рачун у вашем претраживачу.

2. Пређите курсором преко слике профила и изаберите Подешавања.

3. Кликните на Подешавања налога.

4. Унесите своју нову адресу е-поште у поље и кликните на Ажурирај е-пошту.

5. Кликните на Емаил_превиоус_емаил у искачућем прозору.

6. Унесите верификациони код који је послат на вашу адресу е-поште и притисните тастер Ентер.

7. Кликните на опцију Потврди у поруци послатој на вашу претходну адресу е-поште.

Прочитајте даље да бисте сазнали како да избришете свој Висх налог.

Како избрисати свој налог жеља?

Ако је ваш регион ван важећих закона о приватности, нећете моћи да обрадите ваш захтев за брисање. Међутим, сигурно можете привремено да деактивирате свој Висх налог.

1. Пријавите се на свој Жеља рачун у мобилном претраживачу.

2. Додирните икону хамбургера и изаберите Подешавања.

3. Додирните Подешавања налога > Управљање налогом.

4. Додирните Деактивирај налог ако желите да привремено деактивирате свој налог.

5. Унесите верификациони код који је послат на вашу е-пошту.

6. Изаберите разлог и додирните Настави.

7. Додирните Деактивирај мој налог да потврдите деактивацију.

Како да трајно избришете свој налог жеља?

Висх подржава процес брисања према географској локацији корисника. Ако је ваша географска локација изван важећих закона о приватности, моћи ћете само да деактивирате свој Висх налог. У том случају нећете моћи да трајно избришете свој Висх налог.

Напомена: Када се ваш налог избрише, нећете моћи да га вратите.

1. Пријавите се на свој Налог жеља у претраживачу.

2. Додирните икону хамбургера > Подешавања > Подешавања налога > Управљај налогом > Трајно избриши налог.

3. Унесите верификациони код који је послат на вашу е-пошту.

4. Изаберите жељени разлог и додирните Настави.

5. Додирните Трајно избриши мој налог да потврдите своје брисање.

Како избрисати жељу са телефона?

Можете да пратите горе поменуте кораке да бисте избрисали свој Висх налог из прегледача телефона.

Зашто не можете да деактивирате свој налог жеља?

Ако не можете да деактивирате свој Висх налог, можда постоји нестабилна интернет веза. Проверите и покушајте поново. Можете деактивирати свој Висх налог чак и ако је ваш приступни регион изван закона о приватности.

***

Надамо се да је овај водич био од помоћи и да сте могли да разумете како да избришете свој Висх налог и избришете фабрички инсталиране апликације. Слободно нам се обратите са својим упитима и предлозима путем одељка за коментаре испод. Такође, реците нам о којој теми желите да научите у нашем следећем чланку.