Како да оптимизујете свој садржај помоћу Семрусх СЕО помоћника за писање

Семрусх СЕО Вритинг Ассистант је савршен алат за брзу и лаку анализу чланака намењених опсежном ангажовању кроз рангирање у Гоогле претрази и органски саобраћај.

Оптимизација за претраживаче (СЕО) се већ дуго ослања на текстуалне чланке за рангирање садржаја, производа, услуга и на крају брендова који их промовишу. Пошто се не оглашавате проактивно, ослањате се на ранг вашег садржаја у Гоогле СЕРП-у.

Алгоритам Гоогле претраживача оцењује ваше веб странице, блогове и чланке на неколико основа, укључујући оригиналност, чињенице, читљивост, тон и занимљиве текстове.

Иако Гоогле не појашњава искључиво метрику рангирања, ово су уобичајена и логична разматрања за рангирање садржаја.

У пословној агенцији или агенцији за дигитални маркетинг, када се бавите стотинама чланака месечно, како бисте оценили квалитет својих чланака на основу горе наведених показатеља рангирања Гоогле СЕРП? Па, можете користити аутоматизовани алат који све то ради једним кликом. Ево алата Семрусх СЕО Вритинг Ассистант.

Придружите ми се док прегледам различите карактеристике овог изванредног СЕО алата из Семрусх комплета алата за СЕО.

Зашто треба да анализирате и оптимизујете садржај?

Текстуални садржај намењен објављивању на веб локацији мора бити анализиран и оптимизован за неколико метрика. Ово је неопходно за интерно осигурање квалитета, праћење учинка и извештавање.

Са становишта СЕО-а, сматра се да је оптимизовани садржај рангиран на врху Гоогле СЕРП-а, тако да циљна публика може да пронађе ваш садржај међу милијардама других веб локација које објављују чланке у истој ниши.

Анализа садржаја вам омогућава да креирате неколико података о садржају као што су оцена плагијата, оцена читљивости, тон текста, ангажовање у тексту, јединственост и тако даље. Ако водите агенцију за дигитални маркетинг, можете да користите ове метрике да бисте клијенту пријавили напредак у раду.

С друге стране, оптимизација садржаја вам помаже да свој садржај доведете до огромне базе читалаца. Овде су кључни фактори јасноћа садржаја, ауторитет садржаја, истинитост чињеница, правилно постављање кључних речи и тако даље.

  Како отказати бесплатну пробну верзију ИоуТубе Премиум-а

Можете користити или изазован и досадан ручни радни процес за анализу и оптимизацију вашег СЕО садржаја или интелигентни алат као што је Семрусх СЕО Вритинг Ассистант.

Шта је Семрусх СЕО помоћник за писање?

СВА из Семрусх-а је СЕО алат за анализу садржаја тако да можете да га оптимизујете за СЕО и прилагођеност корисницима пре објављивања на мрежи. Он тренутно или у реалном времену процењује СЕО потенцијал блога, садржи чланке, чланке са упутствима, маркетиншку копију, копију огласа, коментаре на друштвеним мрежама итд.

Испод хаубе, алат садржи неке изванредне алгоритме за анализу вашег садржаја према најновијим СЕО метрикама. Анализом читљивости садржаја, оптимизације претраживача, тона гласа и оригиналности, Семрусх СВА ствара укупни резултат за ваше блогове или чланке.

Укупна оцена функционише као мерило за ваш садржај. Након објављивања чланка на мрежи, можете пратити његову ангажованост, кликове, дељења, лајкове итд. Сада то можете да урадите за многе садржаје у области издавања веб-сајта или дигиталног маркетинга да бисте открили корелацију између укупног резултата и приказа страница за садржаја.

Сада се можете вратити на СВА алат и даље анализирати садржај. Направите нека подешавања, поново објавите садржај и пратите приказе страница и учинак. Укратко, ово је процес стандардизације квалитета садржаја и СЕО у којем СВА игра главну улогу, ако одлучите да га користите.

Особине Семрусх СЕО помоћника за писање

#1. Читљивост

Имаге Цредит: Семрусх

Функција читљивости оцењује садржај на скали од 10. 10 значи веома лако, а 1 значи да је тешко читати садржај. Ова под-функција прати Флесцхову формулу за израчунавање лакоће читања.

Ова под-функција такође пружа следеће увиде:

 • Тренутни број речи и одговарајући број речи
 • Проблеми са садржајем Наслов
 • Превише сложених речи
 • Тешке за читање реченице
 • Дуги параграфи

#2. СЕО

Имаге Цредит: Семрусх

Функција СЕО пружа холистичку анализу садржаја у сврхе СЕО. Покрива факторе повезане са СЕО-ом као што су употреба циљних кључних речи, препоручене кључне речи, проблеми са везама и Алт атрибути.

#3. Тон гласа

Имаге Цредит: Семрусх

Алгоритам алата анализира различите аспекте вашег садржаја, као што су темпо, избор речи, редослед одређених речи, ритам и још много тога, како би креирао оцену Тона гласа за ваше блогове, чланке и маркетиншке копије. Скала овог резултата има три тачке: повремени, неутрални и формални.

#4. Оригиналност садржаја

Имаге Цредит: Семрусх

Ово је једноставно провера плагијата заснована на вештачкој интелигенцији коришћењем онлајн ресурса. Провера оригиналности показује укупан број копираних речи, проценат плагијата и извор копираног садржаја.

#5. Укупна оцена

СВА алат користи појединачне резултате из читљивости, СЕО-а, оригиналности и тона гласа да би креирао укупну оцену вашег садржаја. Налази се на скали од 10, где 1 значи најнижи, а 10 највиши резултат.

  Зашто неке тастатуре имају више симбола на неким тастерима?

#6. Рефрасер

Имаге Цредит: Семрусх

АИ Рефрасер Семрусх СЕО Вритинг Ассистант може да изврши четири задатка из текста који доставите. На пример, можете преформулисати, резимирати, поједноставити или проширити изворни садржај да бисте креирали јединствен садржај. Ово вам много помаже у изградњи повратних веза за ваше чланке и одредишне странице.

#7. Препоруке

Можете да наведете кључне речи које желите да покријете у СВА алату и он ће вам пружити нове препоруке за садржај. Основни алгоритам ове алатке анализира садржај, кључну реч, локацију и уређај ваших конкурената како би генерисао предлоге.

Семрусх СЕО Вритинг Ассистант Плугинс

Алат нуди подршку за интеграцију или додатке за следеће пословне апликације:

#1. ВордПресс додатак

Имаге Цредит: Семрусх

Можете пронаћи ВордПресс додатак за Семрусх СВА алат у библиотеци ВордПресс додатака. Када додате додатак у свој ВордПресс ЦМС, можете позвати алат из одељка Инсталирани додаци. Пре анализе садржаја, уверите се да сте пријављени на свој Семрусх налог. Сада једноставно кликните на Цоннецт СЕО Цонтент Темплате да бисте анализирали постојећи или нови садржај.

#2. Додатак за МС Ворд

Имаге Цредит: Семрусх

Ако креирате и оптимизујете садржај користећи МС Ворд, можете додати Семрусх СВА алат или из одељка Преузми додатке у Ворд-у или из Мицрософт Аппсоурце-а. Када додате било који од ових алата, требало би да видите икону Прикажи СВА на картици Почетна у апликацији Ворд. Кликните на ову икону Прикажи СВА да бисте видели СВА панел са алаткама на десној страни документа.

#3. Додатак за Гоогле документе

Имаге Цредит: Семрусх

Додатак је сличан Ворд додатку. Једина разлика је што морате да га преузмете из Гоогле докумената са Гоогле Воркплаце Маркетплаце-а. Једном инсталиран, наћи ћете га на картици Проширења у Гоогле документима.

Како користити Семрусх СЕО помоћник за писање

Ево како можете да почнете са Семрусх СВА алатом:

 • Пријавите се на свој Семрусх налог.
 • Изаберите Маркетинг садржаја на левој страни за навигацију.
 • Изаберите алатку СЕО Вритинг Ассистант.
 • Сада једноставно кликните на Анализирај мој текст.
 • Сада би требало да видите Семрусх интерфејс уређивача садржаја, заједно са десном страном за анализу садржаја и различите метрике.
 • Налепите било који садржај у уређивач садржаја Семрусх.
 • У бочној табли испод одељка Кључне речи унесите циљне кључне речи за текст.
 • Сада кликните на Гет Рецоммендатионс.
 • То је то! Видећете детаљну анализу за читљивост, СЕО, тон гласа и оригиналност, заједно са пауковом графиконом.
  Шта се дешава када се ослободите неког пријатеља на Снапцхату?

Предности Семрусх СЕО помоћника за писање

Постоје многе предности Семрусх СВА, а оне су наведене овде:

 • Алат аутоматизује ток посла за проверу квалитета садржаја анализирајући његов потенцијал за СЕО, читљивост, оригиналност и још много тога.
 • Можете да поједноставите и организујете процес производње садржаја тако што ћете поставити стандардни укупни резултат који креатори садржаја треба да испуне и процене на СВА алату. На крају, ваш бренд или веб локација ће увек креирати и објављивати садржај који одговара маркетиншком режиму и имиџу бренда.
 • СВА алат вам помаже да креирате садржај прилагођен СЕО-у који се састоји од стратешки постављених семантичких кључних речи, предлога за оптимизацију садржаја, приказивања увида у кључне речи и још много тога.
 • Слободњаци и власници малих предузећа који сами креирају садржај могу користити овај алат за побољшање квалитета садржаја.
 • Као клијент, можете брзо да проверите СЕО потенцијал и квалитет садржаја тако што ћете га анализирати на СВА алату.
 • Ако видите да ваш садржај није читљив колико би требало да буде, можете да користите Семрусх СВА алат да анализирате тренутну читљивост, видите недостатке и решите их да бисте креирали веома занимљив и читљив садржај.

Да ли је Семрусх СЕО помоћник за писање заиста вредан?

СВА алат из Семрусх-а је достојан јер нуди функционалности које можда нећете наћи у једном алату. Мораћете да користите више алата за анализу садржаја и сређивање података на једном месту да бисте направили процену садржаја.

Уместо тога, Семрусх СЕО Вритинг Ассистант ради анализу читљивости, проверу плагијата, анализу тонова садржаја, СЕО потенцијал и још много тога из једне апликације засноване на облаку.

Такође, алат нема никакву криву учења. Свако ко ради или послује у индустрији маркетинга садржаја и издаваштва може почети да користи алат без проласка кроз било какву опсежну обуку.

Такође, не морате ништа додатно да плаћате да бисте користили алат. Долази као део целокупне Семрусх претплате.

Закључак

Укратко, алатка Семрусх СЕО Вритинг Ассистант је стандардни СЕО алат за анализу квалитета садржаја како би се побољшао пре објављивања.

Нуди кориснички интерфејс за анализу садржаја. Његово образложење за укупни резултат је такође једноставно и лако га разумеју људи из индустрије. То би требало да буде ваш први избор за алатку помоћника за СЕО писање ако вам је потребан аутоматски и поједностављен начин анализе садржаја.

Такође можете прочитати о другим функцијама Семрусх-а, укључујући Семрусх алатку за магију кључних речи.