Како да погледате и одштампате своје Амазон признанице

Потребно је само тренутак и имаћете копију Амазон признанице за своју личну евиденцију.

Куповина на мрежи долази са непријатностима због недостатка физичких рачуна. Срећом, увек можете да одштампате рачуне за себе на платформама за куповину као што је Амазон.

Како да погледате и одштампате своје признанице о наруџбини на Амазону

Да бисте одштампали своје Амазон рачуне, пријавите се на свој налог у прегледачу рачунара или мобилном претраживачу. Уверите се да је штампач укључен и прикључен на уређај ради штампања.

 • Покрените свој омиљени претраживач и пријавите се на свој Амазон налог.
 • Идите на Поврат и поруџбине у горњем десном углу.
 • Идентификујте куповину чији рачун желите са листе ваших претходних поруџбина.
 • Можете користити траку Претражи све поруџбине ако је налог предалеко низ листу.
 • Кликните на Прикажи фактуру када пронађете поруџбину коју желите.
 • Амазон ће генерисати признаницу која разлаже све ставке у наруџбини, датум куповине, њихове цене, попусте и укупни износ који сте платили за то.
 • Кликните на везу Одштампај ову страницу за своју евиденцију на врху признанице да бисте је одштампали.
 • Изаберите број копија који желите на следећем екрану и кликните на Принт.
  • Алтернативно, изаберите Штампај у ПДФ да бисте сачували копију рачуна на свом уређају.
 • Такође можете да користите мобилну апликацију Амазон ако ваш штампач подржава мобилно штампање. Покрените апликацију, додирните икону профила, затим изаберите Ваше поруџбине и изаберите налог који желите да одштампате. Идите на Информације о поруџбини и додирните Преузми фактуру.

    Како користити Гоогле Фидгет Спиннер

  Додирните Преузми документе да бисте сачували рачун као ПДФ на свом телефону. Приступите признаници у свом менаџеру датотека и пошаљите је свом штампачу. Можете да користите различите апликације за штампање на свом иПхоне-у или да користите један од неколико доступних приступа који ће вам помоћи да штампате на Андроид-у.

  Пратите своју Амазон потрошњу

  Имати Амазон рачуне у штампаној верзији помаже у вођењу рачуна о вашој потрошњи на једном месту поред ваших физичких куповина. Имати све ваше трансакције на једном месту увек је од користи приликом праћења трошкова и подношења пореских пријава.

  Физички Амазон рачуни ће такође знатно олакшати ствари приликом враћања или препродаје купљеног артикла. Можете одштампати колико год рачуна желите, без обзира колико су стари, све док се пријавите на Амазон налог који сте користили за куповину.