Како да погледате нечији шапат профил

Вхиспер је услуга друштвеног умрежавања коју је развио ВхисперТект ЛЛЦ (америчка компанија за израду софтвера) 2012. Услуга Вхиспер ради само на мобилним апликацијама. Када је Вхиспер покренут, имао је подршку само за Андроид, али је након неколико година покренуо и апликацију Вхиспер за иОС. Вхиспер је анонимна платформа друштвених медија и заједница у којој не морате да се региструјете да бисте креирали налог. Потребно је само да преузмете апликацију на свој паметни телефон да бисте постављали и уређивали слике и видео записе и разговарали са неким далеко или у близини. И све се то ради анонимно. Вхиспер не пружа своје услуге само у Сједињеним Државама, већ и широм света. Међутим, Вхиспер има мање корисника од других друштвених сајтова, као што су Инстаграм и Фацебоок, због забринутости за приватност апликације. Бити анониман је добро, али је такође лоше ако се некоме догоди нека претња на Вхисперу. Нико неће моћи тачно да идентификује ко је то урадио. Осим тога, са Вхиспером нема грешке. То је најбоља апликација за интроверте у којој нико не зна ко сте, а ви и даље можете да делите свој таленат и способности путем овог медија. Ако сте неко ко жели да се придружи овој апликацији и радујете се како да је користите, овај чланак ће вам помоћи у томе. Водиће вас у корацима како да видите нечији Вхиспер профил и како да прегледате приватне поруке на Вхиспер-у. Такође, научићете како можете да пратите некога на Вхиспер-у и да ли можете да претражујете корисничка имена у Вхиспер-у.

Како да погледате нечији шапат профил

Наставите да читате даље да бисте пронашли кораке који објашњавају како да детаљно прегледате нечији Вхиспер профил са корисним илустрацијама за боље разумевање.

  Шта је паметни кућни мост?

Да ли је Вхиспер апликација за упознавање? Да ли је Вхиспер апликација за упознавање?

Не, Вхиспер није апликација за упознавање. То је анонимна платформа друштвених медија и заједница у којој анонимни корисници износе своје мисли помоћу фотографија и видео записа и деле их са другим корисницима широм света. Вхиспер није посебно апликација за састанке, али пошто можете да ћаскате са случајним странцем на њој, можете упознати особу. А ово може довести до датума који је почео насумично и дошао до неког закључка. Такође се може десити да неки корисници на њему пронађу свог партнера. На Вхисперу можете пронаћи заједнице у којима се могу наћи људи који подржавају и деле исте мисли о неким догађајима, тамо можете пронаћи датум.

Да ли је шапат добар за везе?

Да, Шапат је добар за везе. Због анонимности корисника апликације, тешко је пронаћи некога појединачно. Али постоје одређене групе које можете пронаћи на Вхиспер-у које вам могу помоћи да пронађете особу за повезивање у близини ваше локације. А ако сте вољни да путујете далеко, такође ћете моћи да склоните особу са своје локације. Шапат дозвољава само особама од 17 година и старијим да буду део оваквих догађаја, а ако се квалификујете за ово доба, за вас нема проблема.

Да ли је апликација Вхиспер шифрована?

Да, апликација Вхиспер је шифрована. Иако да бисте користили Вхиспер, не морате да креирате или да се региструјете за налог. Али када га користите, делите своју локацију и године да бисте се повезали са корисницима у близини. Сви подаци корисника са Вхиспер-ом, као што су ваша локација, поруке, име профила, слике или видео снимци, године и пол, су шифровани и безбедно сачувани у бази података Вхиспер-а. Али негде 2013. догодио се догађај где је много корисничких података Вхисперс било видљиво на мрежи. Али убрзо је Вхиспер решио проблем и надоградио свој безбедносни систем пре него што се нешто лоше догодило.

  Како направити обсидијан у Минецрафт-у користећи лаву и воду

Да ли је Шапат заиста анониман?

Да, Шапат је заиста и потпуно анониман. Сви корисници које пронађете на Вхисперу су вам потпуно анонимни. Чак и ако се ваш пријатељ или неко кога познајете повеже са вама на Вхисперу, нећете моћи да знате да су то они док не проћаскате са њима. Разлог за ово је као и на другим друштвеним платформама, постоји опција да повежете контакт вашег телефона са апликацијом тако да се можете повезати са својим контактима на таквим платформама. Али на Вхисперу, не постоји опција да синхронизујете своје контакте и повежете се са онима које познајете. То је разлог зашто је Вхиспер анониман.

Можете ли пронаћи некога на Вхиспер-у?

Да, можете пронаћи некога на Вхисперу. Иако су корисници на Вхиспер анонимни, ипак можете пронаћи кориснике у близини ваше локације на основу вашег интересовања, све што треба да урадите је да дозволите дозволу за локацију у апликацији за шапат, која ће вам показати профиле у близини ваше локације, а можете да додирнете на сваком профилу да бисте видели нечији шапатом профил и помоћу функције ћаскања можете се повезати са њим, баш као и са било којим другим друштвеним медијима.

Можете ли претраживати корисничка имена шапатом?

Не, не можете претраживати корисничка имена у Вхисперу јер Вхиспер не чува личне податке корисника. А пошто немају личне податке, не можете тражити некога на основу његовог корисничког имена или броја телефона. У апликацији Вхиспер имате опцију да подесите своје корисничко име, али на основу тога не можете да тражите друге профиле. Шаптање је објава коју објављујете у апликацији Вхиспер. И на основу тога можете наћи некога. Такође, то можете учинити тако што ћете омогућити локацију на свом уређају, која ће вам затим показати предлоге шапата у вашој близини. На Вхиспер-у можете тражити друге шапате или постове, а одатле можете користити опцију ћаскања да бисте се повезали са анонимним корисником.

Можете ли пратити ИП адресу на Вхисперу?

Не, не можете пратити ИП адресе на Вхисперу јер је то анонимна платформа друштвених медија која је јединствена, а не апликација за праћење ИП адреса. Можете сазнати одакле је шапат објављен, али не можете пратити ИП адресу уређаја на којем су користили Вхиспер. А ако корисник није дао Вхисперу дозволу за локацију, никада нећете знати одакле је шапат постављен. Дакле, као резултат тога, не постоји начин да пратите ИП адресе на Вхисперу.

  Како избрисати ГИФ на Фацебоок коментару

Можете ли пратити некога на Вхиспер?

Да, можете пратити некога на Вхисперу, али не можете стално пратити некога. Можете бити у могућности да пратите некога на основу њихове локације само када објави неки шапат. А ако особа остане у близини ваше локације, а ви сте омогућили да дозволите оближњу локацију, њен шапат ће вам бити аутоматски предложен кад год га објави. Сваки шапат који је постављен на Вхиспер има корисничко име и локацију особе. И на основу ових информација, можете пратити некога на Вхисперу.

Како видите нечије шапате?

Да бисте видели нечије шапутање, следите ове кораке:

1. Отворите Шаптати апликацију на вашем уређају.

2. На почетној картици додирните жељени шапат који желите да видите.

3. Додирните икону за увећање у горњем десном углу изабраног шапата.

Сада ћете моћи да видите шапат у пуном приказу.

Овако видите нечије шапутање. Сада, да видимо како да погледамо нечији Вхиспер профил.

Како пронаћи некога на Вхиспер-у?

Да бисте знали како да пронађете некога на Вхисперу, следите доле наведене кораке:

1. Отворите апликацију Вхиспер на свом уређају.

2. Додирните картицу У БЛИЗИНИ са врха.

3. Додирните опцију УКЉУЧИ да бисте укључили дозволу за локацију.

4. Укључите прекидач за опцију Локација, као што је приказано испод.

5. Сада ћете моћи да видите шапат у близини ваше локације. Додирните било који од жељених шапата.

6. Додирните икону ћаскања да бисте разговарали са том особом.

Овако можете пронаћи некога на Вхисперу.

Како погледати нечији Вхиспер профил?

Да бисте видели нечији профил шапатом, само пратите ове кораке:

1. Отворите апликацију Вхиспер и додирните жељени шапат.

2. Додирните икону за ћаскање на дну шапата.

Сада ћете моћи да видите нечији Вхиспер профил и да ћаскате са њим.

Овако можете да видите нечији шапат профил.

Како гледате приватне поруке на Вхиспер-у?

Да бисте видели приватне поруке на Вхисперу, пратите ове кораке:

1. Отворите апликацију Вхиспер и додирните икону за ћаскање.

2. Додирните жељено ћаскање које желите да видите.

Овако гледате приватне поруке на Вхисперу.

***

Надамо се да сте научили како да прегледате нечији Вхиспер профил и претражујете корисничка имена у Вхиспер-у. Слободно нам се обратите са својим упитима и предлозима путем одељка за коментаре испод. Такође, реците нам шта желите да научите следеће.