Како да поправите грешку „Лига легенди се не отвара“. [2023]

Управо сам се извукао из ове грешке у Леагуе оф Легендс и поделићу све ситне детаље са вама.

Леагуе оф Легендс је привукла охрабрене критике својих фанова, који је описују као ништа мање него „овисност“.

То је једна од ретких игара које су људи играли из године у годину. И бесплатно је без икаквог тајног алгоритма плаћања за победу, који мучи већину таквих игара.

Тако да разумем колико мора да буде досадно када покушате да видите да се не отвара. Лично, провео сам цео дан покушавајући да прођем преко екрана за пријаву, и сваки пут када ме је ошамарио са овим:

То је био мој први дан са Леагуе оф Легендс, и било је паклено фрустрирајуће. Ипак, моја воља је победила (али не без помоћи колеге).

Дакле, придружите ми се док вам кажем шта је успело, а шта није. Имајте на уму да ваш проблем може бити другачији и требало би да испробате сваку исправку која је овде наведена.

Смањите резолуцију екрана

Постоји много корисника у подреддиту Лиге који извештавају да је смањење резолуције екрана испод 1600 пиксела радило за њих.

Извор: Реддит

Можда је неугодно мењати резолуцију екрана сваки пут када играте Леагуе оф Легендс, али то је лако решење. Ипак, можете ићи низ линију да видите да ли још нешто ради за вас.

  Шта је Лоцал Муте у Дисцорд-у

Користите директоријум за инсталацију

Овај корак углавном решава проблеме са неисправним Риот клијентом.

Требало би да почнете са затварањем свих задатака везаних за Риот и Леагуе.

За ово можете да отворите Таск Манагер тако што ћете унети таскмгр у Виндовс Рун (⊞+Р). Након тога, уђите у детаље, померите се надоле и пронађите процесе лиге. Овде изаберите ЛеагуеЦлиент.еке, кликните десним тастером миша и кликните на Заврши стабло процеса да бисте затворили све одједном.

Слично томе, померите се надоле да бисте пронашли задатке који се односе на Риот и стабло завршног процеса повезано са РиотЦлиентСервицес.еке.

Затим отворите директоријум за инсталацију лиге (Ц:Риот ГамесЛеагуе оф Легендс) и пронађите ЛеагуеЦлиент.еке за Покрени као администратор.

Требало би да реши већину проблема на површинском нивоу. А ако ради, онда можете да направите пречицу на радној површини за ЛеагуеЦлиент.еке. Само кликните десним тастером миша на ЛеагуеЦлиент.еке, задржите показивач миша изнад Пошаљи на и кликните на Десктоп (направи пречицу).

Промените своју ИП адресу

Након што сам испробао све методе наведене овде, ово је оно што је функционисало за мене… добијање нове ИП адресе.

Потенцијални разлог може бити да наши ИСП-ови имају много корисника који деле исте ИП адресе. Дакле, одређени може имати много корисника који играју Лигу, и тако се вратио са грешком при пријављивању.

Повезао сам се са ВПН-ом као што је Протон ВПН (који такође има бесплатан ниво), и функционисало је. Поновио сам исто да потврдим, и сваки пут је дао исту грешку без ВПН-а и успешно се пријавио са ВПН-ом.

  Како избрисати Хулу налог

Стога, покушајте да га користите и видите да ли проблем и даље постоји. Поред Протона, можете испробати и ЕкпрессВПН, НордВПН, Сурфсхарк итд.

Искључите заштитне зидове

Ово је ужасан савет уопште; међутим, радило је за неке кориснике, посебно претплатнике на Битдефендер.

Дакле, овај посебан антивирусни програм има ову напредну одбрану од претњи, која је очигледно ограничавала неке кориснике да играју Лигу.

Ипак, то се може десити са било којим антивирусним програмом, и најбоље је искључити напредне заштитне зидове или антивирусни програм у потпуности да бисте видели статус проблема.

Ажурирајте (или вратите) ОС

Ово решење дају сами програмери Лиге.

Једноставно речено, ажурирајте свој оперативни систем на најновију верзију или се вратите ако и даље имате ову грешку.

Поред тога, ово важи и за Виндовс и за Мац. Осим тога, чини се да Лига није најприкладнија за Виндовс 11:

Ово даје и тим за подршку Лиге. Иако је ово можда привремено, покушајте да ово играте на претходној верзији вашег оперативног система.

Деинсталирај/Поново инсталирај

Ово обично поправља многе грешке ако се уради исправно. Идеја је да се изврши чиста деинсталација, коју можете извршити помоћу алата треће стране као што је Рево Унинсталлер (који има бесплатну верзију).

Важно је да покрените напредно скенирање унутар Рево Унинсталлер-а након деинсталирања да бисте избрисали све остатке. Процес је веома једноставан, а опција скенирања ће се појавити након што се деинсталација заврши.

И запамтите, не постоји опција за деинсталирање Риот клијента јер је (тренутно) то преносива апликација. Дакле, деинсталирали бисте саму игру. Након тога идите на директоријум за инсталацију Риот (обично Ц:Риот Гамес) и избришите фасциклу Риот Гамес.

  26 одличних отворених скупова података за ваше пројекте науке о подацима/МЛ

Имајте на уму да ће то такође избрисати све друге Риот игре које сте можда инсталирали преко овог клијента.

Коначно, поново га инсталирајте и проверите да ли сте изашли из ове беде.

Упаковати!

Претпостављам да сада не би требало да читаш. Али ако сте још увек овде и још не играте, то није добра вест.

Ипак, имам још једно решење за тебе. Један Реддитор је пријавио да је контактирао Риот подршку и добио модификовани Риот клијент, који је то поправио заувек.

ПС: Саставили смо ову листу још МОБА игара за Андроид и иОС ако не можемо да учинимо да Лига ради за вас.