Како да пошаљете е-књиге и документе на свој Киндле са иПхоне-а, иПад-а или Мац-а

Киндле еРеадерс су изузетно популарни међу страственим читаоцима. Ови уређаји имају уграђену Киндле продавницу, што чини куповину књига лаким и практичним. Међутим, читаоци ће можда желети да пренесу своју личну дигиталну библиотеку или документе на свој Киндле уређај.

Без обзира да ли то укључује личне, пословне, школске документе или можда е-књиге које сте преузели са других веб локација, Амазон олакшава пренос вашег садржаја и докумената на ваш Киндле. Овде ћемо вас провести кроз кораке за пренос материјала за читање на ваш Киндле уређај.

Слање е-књига и докумената на ваш Киндле

Пре него што пошаљете садржај на свој Киндле, запамтите да Киндле уређаји не подржавају све формате датотека. Комплетну листу подржаних формата датотека можете пронаћи на Амазоновој веб локацији. Ако имате погрешан формат, ово можете лако поправити помоћу онлајн претварача датотека.

Када ваше књиге и документи буду у правом формату, ево како да их пошаљете на Киндле са свог Аппле уређаја.

На Мац-у

Амазон нуди услугу засновану на облаку под називом Сенд то Киндле, коју можете преузети на свој Мац и која вам омогућава неприметан пренос књига и других докумената на Киндле. Можете да отпремате датотеке преко апликације, која се синхронизује са вашим Киндле-ом и појављује се у вашој библиотеци.

Пренос књига и докумената помоћу апликације Сенд то Киндле је једноставан. Једноставно следите ове кораке:

  15 најбољих бесплатних НАС софтвера отвореног кода
 • Посетите страницу Сенд то Киндле на Амазону да бисте преузели апликацију Сенд то Киндле за свој Мац.
 • Када се преузимање заврши, отворите га и завршите процес инсталације.
 • Пријавите се користећи Амазон налог повезан са вашим Киндле-ом.
 • Сада једноставно превуците и отпустите своје датотеке у апликацију.
 • Изаберите свој Киндле уређај у оквиру Опције испоруке и кликните на Пошаљи.
 • Алтернативно, можете лоцирати датотеку у Финдер-у, притиснути Цонтрол и кликнути на њу и изабрати опцију Пошаљи на Киндле из контекстног менија.

  На иПхоне-у или иПад-у

  Услуга Сенд то Киндле је такође доступна на иОС-у преко апликације Киндле, што значи да можете лако да шаљете књиге и друге документе на Киндле са свог иПхоне-а. Иако можете лако да преузмете Киндле апликацију из Апп Сторе-а, она није доступна за све регионе. Дакле, у зависности од тога где живите, можда ћете прво морати да промените земљу у Апп Сторе-у.

  Када преузмете апликацију, пратите ове кораке:

 • Отворите апликацију Датотеке на свом иПхоне-у и пронађите документ који желите да пошаљете.
 • Дуго притисните документ који желите да пошаљете и изаберите Дели из контекстног менија.
 • Скролујте кроз опције апликације и изаберите Киндле. Ако не можете да пронађете апликацију Киндле, додирните опцију Још и изаберите Киндле.
 • Ваш документ би се требао појавити у вашој Киндле библиотеци за неколико минута.

  Понесите своју дигиталну библиотеку у покрет

  Слање докумената на ваш Киндле је једноставан процес; уз овај водич, требало би да имате своју дигиталну библиотеку на свом Киндле-у за трен ока.

  Само не заборавите да пошаљете своје документе у формату компатибилном са Киндле-ом и обавезно се пријавите на услугу Сенд то Киндле са Амазон налогом регистрованим на вашем Киндле-у.

    8 најбољих платформи за пословну интелигенцију (БИ) и аналитику у 2022