Како да привремено онемогућим свој Инстаграм налог

2022. је и сви смо се заплели у друштвене мреже. Иако друштвени медији имају своје предности, постоји и неколико недостатака, а највећи недостатак друштвених медија је њихов негативан исход на младу генерацију. Чини се да Инстаграм већ неко време несвесно осветљава токсичну идеју о проблемима са имиџом тела. Нове додане функције као што су Инстаграм колути одузимају много времена корисницима. Желите да се детоксикујете са друштвених медија? Желите да будете невидљиви на Инстаграму? не можете да онемогућите свој Инстаграм налог? Не брините јер ако је то оно што вас узнемирава, онда сте на правој страници. У овом чланку ћемо разговарати о томе како да онемогућим свој Инстаграм налог.

Преглед садржаја

Како да привремено онемогућим свој Инстаграм налог

Наставите да читате водич да бисте детаљно сазнали како да привремено деактивирате Инстаграм налог.

Могу ли деактивирати свој Инстаграм на годину дана?

Да, можете деактивирати свој Инстаграм налог што је дуже могуће.

Можете ли постати невидљиви на Инстаграму?

Да. Статус активности можете да искључите у подешавањима.

Можете ли деактивирати Инстаграм?

Да, можете деактивирати Инстаграм без проблема. Наставите да читате да бисте сазнали како да деактивирате Инстаграм.

Како да сакријем свој Инстаграм налог

Често то што људи прате сваки корак може бити заморно и понекад желимо да будемо скривени. Коришћење налога друштвених медија није ништа другачије. Ако размишљате, морам да онемогућим свој Инстаграм налог да бих се сакрио и постао невидљив на Инстаграму. Технички нисте у криву јер ће онемогућавање налога учинити ваш профил скривеним од очију јавности и ваших пратилаца, али морате се поново пријавити на свој налог у року од месец дана.

  Шта је ТикТок и зашто су тинејџери опседнути њиме?

Ово може бити ризичан потез. Оно што можете да урадите је да пребаците свој налог на приватни налог. Приватни налог ће сакрити све ваше објаве, укључујући ваше фотографије, видео записе, лајкове, коментаре и пратиоце. Други корисник мора да вас прати да би видео ваш профил.

Ево корака које морате да пратите да бисте свој Инстаграм налог пребацили на приватни.

1. Отворите апликацију Инстаграм и пријавите се на свој профил.

2. У горњем десном углу додирните три хоризонталне линије.

3. Кликните на Подешавања.

4. Затим кликните на Приватност.

5. Укључите прекидач за приватност налога.

Да ли ће Инстаграм избрисати мој налог ако га деактивирам на неколико месеци?

Не, Инстаграм неће избрисати ваш налог чак и ако га деактивирате на неколико месеци или чак година. Ваши подаци ће бити сакривени од других корисника само када онемогућите свој налог. Међутим, нећете изгубити своје пратиоце, фотографије, колутове или било које друге податке током периода деактивације.

Зашто сам дошао до проблема при деактивирању Инстаграм поруке?

Узимање времена за друштвене мреже добро је за ваше ментално и опште здравље. Одсецање и детоксикација са платформе која гламуризира савршенство може вам дати мир. Онемогућавање мог Инстаграм налога може многима сигурно звучати привлачно. Дошло је до проблема при деактивирању поруке вашег налога?

Ако пратите исправне кораке да деактивирате свој Инстаграм налог, онда се не бисте требали суочити са проблемима, али чак и ако јесте, то је вероватно зато што сте пријављени на друге апликације повезане са Инстаграмом, као што су Инста Фолловерс, Унфоллов апликација итд. Обавезно се одјавите са свих повезаних апликација пре него што деактивирате са Инстаграма.

Колико дуго могу да задржим свој Инстаграм налог деактивиран?

Све зависи од вас. Можете трајно деактивирати свој налог месецима, па чак и годинама ако желите. У случају да привремено деактивирате свој Инстаграм налог, Инстаграм вам даје 30 дана да поново активирате налог у случају да се предомислите. Међутим, можете да онемогућите свој ИГ налог само једном недељно.

Колико дуго можете деактивирати Инстаграм?

Инстаграм можете деактивирати колико год желите. То може трајати неколико дана, месеци или чак годину дана. Ваш профил ће бити тачно тамо где сте га оставили.

Како да привремено деактивирам Инстаграм?

Брисањем налога трајно ћете уклонити профил, видео снимке, фотографије, коментаре, свиђања и пратиоце. Увек можете изабрати да направите паузу и уместо тога привремено онемогућите свој налог. Ако привремено онемогућите свој налог, ваш профил, видео снимци, фотографије, коментари и свиђања ће бити скривени док га поново не активирате тако што ћете се поново пријавити. Али како да привремено деактивирате свој налог?

  Како избрисати Битмоји из Снапцхата

1. Отворите службену инстаграм веб локацију и пријавите се на свој налог.

2. Кликните на своју слику профила у горњем десном углу, а затим додирните три хоризонталне линије.

3. Изаберите Подешавања.

4. Померите се надоле доле десно и кликните на Привремено деактивирај мој налог.

5. Из падајућег менија поред Зашто деактивирате свој налог? И изаберите разлог за деактивацију.

6. Поново унесите своју лозинку.

7. Изаберите Привремено деактивирај налог из падајућег менија.

Како да деактивирам свој Инстаграм налог

Деактивирање вашег Инстаграм налога је много другачије од брисања јер је привремено. Када деактивирате Инстаграм налог, само га привремено деактивирате.

Све ваше фотографије, колутови, коментари, лајкови, па чак и ваш профил биће скривени од јавности и ваших пратилаца, али нису нестали заувек. Они ће се безбедно вратити када поново активирате свој налог. Ваш деактивирани налог ће остати скривен све док не одлучите да га поново активирате. С друге стране, брисање вашег Инстаграм налога је трајна ствар.

Пратите горе наведене кораке да бисте сазнали како да деактивирате свој Инстаграм налог.

Зашто не могу привремено да онемогућим свој Инстаграм налог?

Желите да привремено деактивирате свој Инстаграм налог или онемогућите свој Инстаграм налог, али не знате како? Наставите да читате да бисте сазнали суштинске проблеме вашег проблема.

Зашто не могу да онемогућим свој Инстаграм налог?

Онемогућим мој Инстаграм налог, али не могу? Да бисте онемогућили Инстаграм, можете или да искључите обавештења у подешавањима или да избришете апликацију са телефона. Ако искључите обавештења, и даље ћете моћи да користите апликацију без проблема, али нећете добијати никаква ажурирања и ако избришете апликацију, мораћете да је поново инсталирате да бисте је користили.

Имате потешкоћа са онемогућавањем налога? Може бити много сценарија зашто не можете да онемогућите мој Инстаграм налог. Могуће је да је Инстаграм имао техничких потешкоћа, па је најбоље да сачекате неколико дана, а затим покушате поново. Ако је ваш налог и даље активан након недељу дана, можете контактирати корисничку подршку Инстаграма за помоћ.

Зашто ми Инстаграм неће дозволити да онемогућим свој налог?

Може бити много разлога зашто вам Инстаграм не дозвољава да привремено онемогућите свој налог, а једна од могућности је да желе да се увере да сте ви заправо власник налога пре него што га онемогуће. Ово је да би се спречило треће стране да га онемогуће без дозволе стварног власника. Друга могућност може бити да су забринути да бисте могли трајно избрисати свој налог.

  Како снимити и записати снимке екрана на иПад-у помоћу Аппле Пенцил-а

Како привремено деактивирати Инстаграм налог на мобилном телефону

Привремено деактивирање Инстаграм налога на мобилном телефону је једноставно као и постављање слике. Потребно је само неколико корака да завршите!

Напомена: Кораци су исти за Андроид и иОС кориснике. Овде смо користили иПхоне 13.

1. Отворите апликацију Инстаграм на свом мобилном телефону.

2. Додирните Три хоризонталне линије у горњем десном углу.

3. Додирните Подешавања.

4. Додирните налог.

5. Померите се надоле и кликните на Избриши налог.

5. Кликните на Деактивирај налог.

6. Из падајућег менија поред Зашто деактивирате свој налог? И изаберите разлог за деактивацију.

7. Поново унесите своју лозинку и кликните на Привремено деактивирај налог.

Зашто могу да онемогућим свој Инстаграм налог само једном недељно?

Па, можете задржати свој налог привремено онемогућен колико год желите. Можете га поново активирати кад год желите само тако што ћете се поново пријавити. Међутим, постоји једно ограничење за то.

У време писања овог текста, Инстаграм вам дозвољава да онемогућите свој налог само једном недељно. Дакле, ако га онемогућите, поново се пријавите, а затим одлучите да поново желите да га онемогућите, мораћете да сачекате целу недељу да то учините.

Зашто не могу да онемогућим свој Инстаграм налог чак ни после недељу дана?

Према Инстаграмовој политици, можете да онемогућите свој налог само једном недељно. Ако и даље не можете да онемогућите мој Инстаграм налог, може бити неколико разлога за то.

  • Једна од уобичајених могућности је да је ваш налог можда хакован. Ако је ваш налог хакован, морате да контактирате Инстаграм подршку за помоћ да одмах онемогућите налог.
  • Можда сте заборавили лозинку. Можете ресетовати своју лозинку пратећи упутства у одељку Заборављена лозинка. страна.

***

Надамо се да сте добили решење за ваш упит зашто не могу да онемогућим свој Инстаграм налог или како да постанем невидљив на Инстаграму. Слободно питајте своје сумње и додајте било какве сугестије о било којој теми у одељку за коментаре испод. Да ли сте успели да онемогућите свој ИГ налог? Обавестите нас.