Како да промените име вашег Аппле Ватцх-а

Персонализујте свој Аппле Ватцх тако што ћете му дати јединствено име и учинити га лако препознатљивим међу вашим другим Аппле уређајима.

Једна сјајна предност поседовања више Аппле уређаја је да сваком од њих можете дати јединствено име. Ова функција је такође доступна за Аппле Ватцх, што олакшава његово лоцирање међу другим уређајима.

Без обзира да ли сте управо купили Аппле Ватцх или желите да преименујете свој тренутни сат да бисте избегли забуну, ево како да промените име свог Аппле Ватцх-а.

Како преименовати свој Аппле сат на вашем иПхоне-у

Потребно је само неколико брзих корака да промените име вашег Аппле Ватцх-а. Ево шта треба да урадите:

 • Отворите апликацију Ватцх на свом иПхоне-у.
 • Проверите да ли сте у одељку Мој сат и додирните Генерал.
 • Сада додирните О и видећете подразумевано име Аппле Ватцх-а на врху.
 • Унесите жељено име и притисните Готово на тастатури.
 • Име вашег Аппле Ватцх-а које се појављује на свим повезаним уређајима ће се аутоматски променити, али немојте се изненадити ако је потребно неко време да се размисли.

  Зашто је име вашег Аппле Ватцх-а важно

  Име вашег Аппле Ватцх-а је карактеристичан фактор који олакшава идентификацију вашег уређаја за ношење, посебно ако сте га упарили са више њих у прошлости или имате чланове породице који такође поседују Аппле сатове.

    Како инсталирати Ruby и подесити локално програмско окружење на macOS-у

  Да бисте идентификовали свој тренутни сат међу осталима, биће вам потребно јединствено име. Ово је корисно када треба да направите или преузмете резервну копију, јер ће сви подаци које направите резервну копију бити сачувани са именом вашег Аппле Ватцх-а у апликацији Ватцх.

  Име вашег Аппле Ватцх-а ће се такође појавити када користите друге Аппле апликације као што је Валкие-Талкие или ако користите било коју функцију повезивања на повезаним Аппле уређајима. И што је најважније, име вашег Аппле Ватцх-а ће свима рећи да је сат ваш.

  Преименујте свој Аппле сат да бисте га учинили препознатљивим

  Које год име да одаберете за свој Аппле Ватцх, у потпуности зависи од вас. Можете чак да изаберете нешто креативно као што је „007“ за шпијунску тему. Без обзира како га назвали, преименовање вашег Аппле Ватцх-а ће вам помоћи да га лакше препознате. И не заборавите да можете преименовати и друге Аппле уређаје по свом укусу.