Како да ресетујем своје Арло Ессентиал видео звоно на вратима

Ако ваше Арло видео звоно не ради исправно, можда ћете морати да га ресетујете. Арло звоно на вратима се може лако и брзо ресетовати за неколико минута. Ако ресетујете Арло звоно на вратима, сва ваша претходна подешавања ће бити изгубљена, зато пазите да снимите своје измене пре него што наставите. Кључно је ресетовати Арло звоно на вратима из неколико разлога. Пре свега, поновно покретање Арло Видео Доорбелл-а може помоћи у решавању свих проблема које имате. Ресетовање Арло видео звона такође може побољшати његову функционалност и можда решити проблеме са везом. Арло видео звоно се такође може ресетовати да би се уклонили сви застарели подаци или подешавања која изазивају проблеме. Ако сте корисник Арло Видео Доорбелл-а, питате се како да ресетујете Арло Видео Доорбелл? Ако тражите више информација у вези са Арло Видео Доорбелл-ом, доносимо вам користан водич који ће решити све ваше сумње и питања о томе како можете поново покренути Арло Доорбелл.

Како да ресетујем своје Арло Ессентиал видео звоно на вратима

Наставите да читате овај чланак да бисте детаљно сазнали како да ресетујете и поново покренете Арло Видео Доорбелл.

Зашто моје Арло звоно не ради?

Може постојати неколико разлога зашто ваше Арло звоно не ради:

  • Неправилна инсталација: Жично Арло видео звоно за врата мора бити повезано са постојећим звоном за врата када се инсталира.

  • Нетачна подешавања апликације Арло: У неким случајевима, подешавања апликације Арло могу да одреде да ли ће ваше Арло видео звоно звонити или не.

  • Температура звона на вратима је превисока: Ако је температура превисока, Арло видео звоно неће радити исправно.

  • Некомпатибилна кутија за звоно: Ужасно је што некомпатибилна кутија за звоно у вашем дому може спречити да звоно звони када вам затреба.

Зашто се мој Арло не повезује на Интернет?

Ваше Арло видео звоно није повезано на интернет из неколико различитих разлога. Прво утврдите да ли је у вашем крају нестало струје. Ако не дође до прекида, проблем може бити ваша ВиФи веза или рутер. Поновно покретање модема и/или рутера може помоћи. Покушајте да ресетујете своје Арло звоно на вратима ако то не успије. Притисните и држите дугме за ресетовање 10 секунди да бисте то постигли. Ако сте покушали све алтернативе, а ваш уређај је и даље ван мреже, уклоните га из апликације Арло Сецуре, ресетујте га на фабричка подешавања и поново га инсталирајте на свој налог. Ако ваше Арло звоно и даље не ради, обратите се корисничкој служби.

Где је дугме за синхронизацију на мом Арло видео звону?

Дугме за синхронизацију се налази на задњој или бочној страни базне станице вашег Арло видео звона.

Шта се дешава када поново покренете Арло звоно на вратима?

Када поново покренете Арло Видео Доорбелл, може вам помоћи ако имате проблема са повезивањем са њим или имате проблема са перформансама. Поновно покретање Арло камере ће такође помоћи да се елиминишу све привремене потешкоће са меморијом или кварови који би могли да изазову проблеме. На крају, али не и најмање важно, поновно покретање камере може помоћи да се гарантује да је њен софтвер актуелан и да ради исправно.

Како уклонити Арло батерију за звоно на вратима

Да бисте напунили своје Арло видео звоно без жице, морате уклонити звоно са зида. Ево водича о томе како да уклоните батерију арло звона у неколико једноставних корака:

1. Потражите иглу за отпуштање у Арло видео звону без жице које је приложено. Алтернатива би била употреба спајалице или било чега сличног.

2. Ставите иглу за отпуштање у отвор на врху носача звона на вратима који је намењен за ту сврху. Звоно на вратима се откључава са држача кликом.

3. Подигните и повуците звоно на вратима даље од носача.

4. Узми звоно на вратима унутра.

5. Уклоните батерију звона на вратима.

Како ручно ресетовати Арло звоно на вратима

Подразумеване поставке се враћају након што ресетујете своје Арло Ессентиал видео звоно за врата. Када га ресетујете, ваше Арло Ессентиал Видео Доорбелл се такође брише са вашег Арло налога. То значи да након ресетовања морате да завршите процедуру подешавања у апликацији да бисте користили звоно на вратима. Ево водича како да ручно ресетујете Арло Видео Доорбелл у неколико једноставних корака:

1. Пронађите иглу за отпуштање која долази са вашим Арло видео звоном. Друга опција је спајалица или други сличан предмет.

2. Приближно 15 секунди притисните и држите дугме за ресетовање на задњој страни звона на вратима. Када је поступак ресетовања успешно започео, ЛЕД прстен око дугмета звона на вратима на предњој страни гаџета трепери бело.

Морате додати звоно на врата свом налогу још једном када га ресетујете.

1. Отворите апликацију Арло или се пријавите на Арло вебсите. Појављује се екран за уређаје.

2. У доњем левом углу екрана додирните или изаберите Додај нови уређај.

3. Одлучите да поставите Арло видео звоно.

4. Придржавајте се упутстава на екрану.

Овако ресетујете арло видео звоно на вратима.

Како ресетовати Арло видео звоно на вратима

Можда ћете морати да ресетујете своје Арло звоно на вратима ако не ради исправно. Арло звоно на вратима се може лако и брзо ресетовати за неколико минута. Након што знате како да ресетујете арло видео звоно на вратима, ево водича о томе како да ресетујете Арло жичано звоно на вратима у неколико једноставних корака.

  • Повежите се са својим Арло звоном: Прво морате да отворите апликацију Арло. Можете да приступите миарло.цом користећи веб прегледач рачунара или можете да користите апликацију на мобилном уређају и пријавите се.

  • Унесите своје корисничко име и лозинку: Апликација Арло ће од вас тражити вашу адресу е-поште и лозинку када је први пут покренете. Након што унесете своје податке, кликните на „Пријава“.

  • Повежите свој уређај са Арло: Да бисте користили Арло звоно на вратима, морате да повежете паметни телефон или рачунар. Процедура ресетовања ће функционисати најефикасније ако користите исти гаџет који вам ствара проблеме.

  • Отворите картицу Подешавања уређаја: Морате отворити картицу за подешавања уређаја да бисте ресетовали Арло звоно на вратима. На контролној табли изаберите Моји уређаји. Када уђете, изаберите Арло звоно које желите са листе. Након тога, изаберите Подешавања уређаја > Ресетуј уређај. Ваше Арло звоно на вратима ће се ресетовати и појавиће се страница на којој то можете потврдити. Кликните на Ресетуј звоно на вратима да бисте наставили.

  • Поново додајте звоно на вратима: Моћи ћете поново да додате звоно на вратима у овом тренутку. Поново отворите званичну апликацију Арло и придржавајте се упутстава на екрану да бисте поново повезали своје Арло звоно.

Како да вратим фабричка подешавања за Арло

Фабричко ресетовање ваше Арло камере без жице враћа је на оригинална подешавања и уклања је са вашег налога. Да бисте користили камеру након ресетовања на фабричка подешавања, морате пратити упутства за подешавање апликације Арло. Након што научите како да ресетујете и поново покренете Арло видео звоно на вратима, ево водича о томе како да ресетујете Арло на фабричка подешавања у неколико једноставних корака.

1. Притисните и држите дугме за синхронизацију камере око 15 секунди, или док ЛЕД лампица камере не почне да трепери жуто, а затим отпустите.

2. Проверите да ли ЛЕД диода камере трепери три пута у жутој боји.

Да бисте још једном додали Арло камеру, отворите апликацију Арло и пратите ове кораке.

1. Пријавите се у апликацију Арло.

2. Појављује се страница Девицес.

3. Испод фида камере додирните или кликните на икону Подешавања.

4. Додирните или кликните на Ремове Девице на дну странице са подешавањима уређаја.

5. Затворите страницу са подешавањима уређаја.

6. На страници Уређаји додирните или изаберите Додај нови уређај.

7. Да бисте подесили и повезали камеру са ВиФи мрежом, изаберите Камере, а затим пратите упутства на екрану.

Како да поново повежем своје Арло звоно на ВиФи

Ако сте недавно променили своју Ви-Фи мрежу или лозинку, мораћете поново да повежете Арло Доорбелл са новом мрежом. Ево водича о томе како да повежете своје Арло звоно на ВиФи у неколико једноставних корака.

1. Покрените апликацију Арло и изаберите Уређаји.

2. Притисните звоно на вратима које треба подесити.

3. Додирните икону зупчаника звона на вратима.

4. Изаберите Подешавања уређаја.

5. Изаберите Ви-Фи под Тип везе.

6. Унесите ССИД и лозинку за своју нову Ви-Фи мрежу, а затим изаберите Сачувај промене.

7. Ваша Ви-Фи мрежа ће сада бити поново повезана са вашим Арло видео звоном.

Како уклонити Арло звоно на вратима са носача

Не морате да одврнете шрафове или да исечете жице да бисте уклонили Арло видео звоно (верзије без жице и жице) са зидног носача. Требаће вам игла за отпуштање која долази уз ваше Арло Ессентиал Видео звоно за врата да бисте извадили звоно за врата из зида. Друга опција је да користите исправљену спајалицу или нешто слично.

Напомена: Ако намеравате да промените ожичење на вашем Арло Ессентиал видео звону, уверите се да је напајање искључено на прекидачу.

Ево водича о томе како уклонити арло звоно са носача у неколико једноставних корака:

1. Пронађите иглу за отпуштање Арло видео звона. Алтернатива би била употреба спајалице или било чега сличног.

2. Поставите иглу за отпуштање у отвор на врху или дну носача звона на вратима који је намењен за ту сврху. Звоно на вратима се откључава са држача кликом.

Напомена: Рупа за отпуштање се налази на врху звона на вратима за модел без жице и на дну за жичани модел.

3. Уклоните звоно на вратима са држача за монтирање.

Надамо се да пратите овај водич сада знате како да ресетујете Арло Видео Доорбелл у неколико једноставних корака.

***

Уз овај једноставан водич, надамо се да сада знате све о Арло видео звону, како да ресетујете арло видео звоно на вратима и питањима попут зашто ваше Арло звоно не ради. Међутим, слободно оставите било каква питања, коментаре или недоумице у одељку за коментаре испод, а ми ћемо се потрудити да одговоримо на било који од ваших упита. Такође, реците нам шта мислите о следећим темама за наш следећи блог.