Како да сачувате постове омиљених тема (и зашто бисте то требали)

Сада можете да сачувате појединачне постове Тхреадс да бисте их касније поново посетили. Они се чувају у наменској фасцикли, што вам омогућава да их лако пронађете и прегледате без потребе да их тражите.

Како сачувати постове у темама

Да бисте сачували објаву Тхреадс, једноставно додирните три хоризонталне тачке поред објаве коју желите да сачувате. Ово отвара контекстуални мени који вам омогућава интеракцију са том објавом и постером на различите начине. Можете да сачувате или сакријете објаву, или искључите звук, блокирате или пријавите постер. У овом случају желимо да сачувамо објаву.

Додирните Сачувај и тај пост ће бити сачуван у фасцикли Сачувано. Појавиће се искачући прозор који ће вам рећи да сте сачували објаву и позвати вас да видите све. Ако то брзо додирнете пре него што нестане, бићете пребачени право у фасциклу Сачувано. У супротном, мораћете да се крећете тамо ручно.

Како да видите постове сачуваних тема

Да бисте видели своје постове сачуваних тема, што је, на крају крајева, цела поента њиховог чувања:

 • Додирните обрис човека на десној страни доње траке менија. Ово вас води до вашег профила.
 • Додирните две хоризонталне линије различите дужине у горњем десном углу. Ово вас води у подешавања.
 • Спустите поглед док не видите Сачувано и кликните на то да бисте отворили фасциклу са сачуваним објавама у темама.
 • Да бисте избрисали или опозвали чување сачуване објаве, једноставно додирните три тачке поред поста у нитима који сте претходно сачували и кликните на Опозови чување. Објава ће нестати из ваше Сачуване фасцикле (након освежавања или поновне посете) и никада више неће бити виђена.

    Како користити пинки команду на Линуку

  Разлози зашто би требало да сачувате постове тема

  Као и све апликације за друштвене мреже, Тхреадс је пун садржаја. Нарочито ако се дружите на картици За вас где Тхреадс препоручује садржај за који мисли да ће вам се допасти. Често је то погрешно, али само повремено ће се појавити пост вредан чувања од странца којег не пратите на темама.

  Како је известио ЗДНет, Тхреадс постаје све популарнији јер наставља да узима залогаје Кс-ове корисничке базе. То значи да ће се број постова само повећавати.

  Можда бисте желели да сачувате објаву Тхреадс јер:

 • Садржи неке корисне савете које желите да поново посетите касније.
 • Садржи неке речи мудрости по којима желите да живите у будућности.
 • Садржи смешну шалу коју желите да сачувате да бисте препричали другима.
 • Биће и много других разлога, али ово је само неколико разлога зашто је функција чувања нити корисна. А ако не можете да пронађете ништа на Тхреадс-у вредно чувања, барем можете да избришете свој Тхреадс налог без брисања Инстаграма.