Како да видите своје утиске на Кс (Твиттер)

Ако већ не проверавате своје метрике на Кс (бивши Твитер), сада је савршено време да почнете. Платформа нуди приход од дељења огласа верификованим Кс корисницима са високим бројем приказа. Међутим, за свакодневне кориснике, разумевање вашег домета на Кс-у је и даље драгоцена предност. Помаже вам да схватите да ли људи заиста воле оно што делите.

Ево како можете да проверите своје утиске на Кс.

Шта су пост импресије на Кс?

У најосновнијем смислу, прикази поста су број пута када је ваша објава приказана људима широм платформе. Утисак се јавља кад год неко види вашу објаву. Дакле, ако се ваш пост појави 10 пута, то је 10 приказа. Није важно да ли се ваши пратиоци заиста баве вашом објавом или не.

Иако утисци нису везани само за број пратилаца које имате, ваш број пратилаца може одредити колико људи заиста види ваш пост. Постоје и други фактори као што су коришћење специфичних хасхтагова, нивоа ангажовања и потенцијала да објава постане вирална на Кс (Твитеру).

Ако сте само свакодневни корисник који ужива да дели своје мисли, не морате нужно да губите сан због тога колико утисака добијете. Док Кс утисци могу вама или вашем бренду дати вредан увид у то да ли ваша публика види ваше постове, они такође могу бити мало подстицање ега и показатељ сујете.

И колико год не морате да будете опседнути тиме, праћење ваших утисака свакако може бити паметан потез и одличан начин да зарадите новац на Кс платформи.

Како да видите своје утиске на Кс

Да бисте пронашли податке о приказима на свом Кс налогу и појединачним објавама, можете да користите уграђене функције доступне у Кс веб апликацији за рачунаре и мобилној апликацији.

Ово се може урадити за било који кориснички налог на Кс-у. Међутим, ако сте предузеће, можете да подесите професионални Кс (Твитер) налог да бисте приступили више функција на платформи.

Како проверити приказе појединачних постова на Кс

Да бисте видели Кс приказа на појединачним објавама, пратите ове кораке:

 • Пријавите се на свој Кс налог ако то већ нисте учинили.
 • Додирните слику профила у горњем левом углу.
 • Кликните на Профил.
 • Изаберите пост.
 • Додирните Прикажи активност твита.
 • Такође можете директно да видите своје утиске тако што ћете кликнути на икону графикона испод сваке објаве. Видећете податке о приказима, као и друге увиде.

  Провера приказа налога на Кс

  Да бисте проверили кумулативне приказе на вашем Кс налогу за последње месеце, пратите ове кораке:

 • Пријавите се на свој Кс налог ако то већ нисте учинили.
 • Идите у свој претраживач и посетите аналитицс.твиттер.цом.
 • Кликните на Укључи аналитику.
 • Пронаћи ћете увид у своје Кс приказе за последњих 28 дана и такође можете да истражите различите временске периоде.

  Кс прикази нису јединствени прикази, што значи да ако корисник види пост више пута, он ће се рачунати као више приказа.

  Повећајте своје утиске на Кс

  Када је у питању Кс, знање како да погледате и користите своје утиске може да промени игру у постизању ваших циљева да сте на платформи. На овај начин можете да одржите своје постове релевантним и пуни ангажмана.

  Међутим, Кс је само почетак, постоје многи други увиди на различитим платформама друштвених медија који вам могу помоћи да максимално искористите своје време на мрежи.