Како да знам да ли је неко прочитао вашу поруку на Инстаграму

Свака млада особа проводи значајан део свог дана на Инстаграму, укључујући размену порука и ћаскање. Инстаграм вам омогућава да јавно и приватно комуницирате са својим пратиоцима, заједничким пријатељима и другим корисницима Инстаграма. Укључено је слање приватних порука било коме. Не морате да пратите или да вас прати тај корисник да бисте користили функцију за размену приватних порука у апликацији, а само примаоци могу да виде ове поруке. Стога, након што пошаљете поруку, можда бисте желели да знате да ли је неко прочитао вашу поруку на Инстаграму. Дакле, да бисте то знали, наставите да читате док вам доносимо користан водич који ће разјаснити све ваше сумње. Чланак ће такође проћи кроз различите аспекте размјене порука на Инстаграму, као што су порука означена као прочитана на Инстаграму и преглед Инстаграм ДМ-ова.

Како да знам да ли је неко прочитао вашу поруку на Инстаграму

Да ли је неко прочитао вашу поруку на Инстаграму или не, сазнаћете даље у овом чланку. Наставите да читате да бисте сазнали више о томе детаљно.

  Како додати, уклонити и одложити покретање апликација на Мац-у

Могу ли да искључим потврде о читању на Инстаграму?

Не, не постоји стварни или директан начин да искључите рачуне на Инстаграму. Када примите директну поруку или захтев за поруку и изаберете да је прочитате, пошиљалац ће бити обавештен. Не постоји формална функција која вам омогућава да сакријете Инстаграм потврде о читању.

Можете ли искључити Сеен Офф на Инстаграм ДМ-у?

Не, на Инстаграму не можете да онемогућите потврде о читању, али можете тајно читати поруке тако што ћете прво прећи на режим рада у авиону. Али прво, морате да се уздржите од додиривања обавештења о новим порукама јер када једном додирнете обавештење о Инстаграм поруци, порука је означена као прочитана и не постоји начин да се поништи радња. Искључивање Инстаграм Дирецт обавештења је један од начина да се ово избегне.

Можете ли прочитати Инстаграм поруку а да они не знају?

Не, не постоји директан начин да то урадите, али можете да читате своје Инстаграм ДМ-ове, а да не добијете потврду о читању ако искључите интернет везу свог телефона.

Може ли неко да види да ли сам прочитао њихову поруку више пута?

Не, постоји само једна потврда о читању, која се појављује када први пут прочитате поруку.

Можете ли да видите када неко чита ваш ДМ на Инстаграму?

Да. Када неко прочита ваш ДМ на Инстаграму, можете видети да се види испод одређене поруке, што значи да је прималац прегледао вашу поруку.

Да ли је порука означена као прочитана на Инстаграму ако је прочитате кроз обавештења?

Не, ако прочитате поруку преко листе обавештења, неће бити означена као прочитана. Међутим, ако случајно кликнете на обавештење, оно ће отворити Инстаграм ћаскање и приказати поруку означену као прочитано на Инстаграму.

  Зашто су ваше нацрте на Инстаграму нестале?

Зашто је моја Инстаграм порука послата, али није виђена?

Грешке у кешу ваше апликације су један од најважнијих и највероватнијих узрока грешака у Инстаграм ДМ-у, где ваша порука може бити послата, али не и виђена. Такође, ако шаљете поруке особи која вас је блокирала или деактивирала корисника Инстаграма, суочићете се са овим проблемом.

Како прегледате Инстаграм ДМ-ове?

Метод за преглед Инстаграм ДМ-а је да пазите на обавештење на Инстаграму. Када се обавештење прикаже на екрану вашег телефона са Инстаграм апликација, превуците надоле да бисте је прочитали. Морате бити опрезни да не кликнете на њега. Отвара се пријемно сандуче за поруке, а виђена признаница се активира када кликнете на њу.

Како знате да ли вам је неко отворио ДМ на Инстаграму?

Инстаграм даје тренутне повратне информације када прималац прочита (или барем види) поруку. Ако је порука приватна, следите доле написане кораке:

Напомена: Уверите се да сте пријављени на свој Инстаграм налог у апликацији.

1. Покрените апликацију Инстаграм на свом Андроид и иОС уређаја.

2. Додирните икону месинџера у горњем десном углу Инстаграм почетне картице.

3. Отворите жељено ћаскање које желите да видите. Ако је прималац видео вашу послату поруку, можете да видите приказану испод одређене поруке.

Како да знам да ли је неко прочитао вашу поруку на Инстаграму?

Можете проверити читање поруке; ако пише Виђено, особа је прочитала поруку.

Како можете знати тачно када је неко прочитао вашу Инстаграм поруку?

Иако се датум поруке може пронаћи на почетку разговора тог одређеног дана, време се не приказује. Идите на конкретну конверзацију ћаскања да бисте открили тачно време ваших порука на Инстаграм Мессенгер-у. Затим превуците прстом улево на празном делу екрана да бисте видели време.

  Схадер вам даје основну страницу нове картице са 3Д позадином [Chrome]

Како знати да ли неко одбије ваш ДМ на Инстаграму?

Ако ДМ буде одбијен, Инстаграм не шаље обавештење.

Како читати Инстаграм поруке без виђења?

Читати Инстаграм поруке а да вас не виде значи пазити на обавештења на Инстаграму. Када се обавештење прикаже на екрану телефона, превуците надоле да бисте га прочитали. Морате бити опрезни да не кликнете на њега. Иако Инстаграм званично не дозвољава корисницима да онемогуће виђене рачуне, можете их читати путем упозорења, захтева за поруке, пријемног сандучета е-поште, апликација трећих страна или искључивањем интернет везе.

***

Надамо се да је овај водич био од помоћи и да сте могли да знате како да знате да ли је неко прочитао вашу поруку на Инстаграму. Можете нам јавити сва питања или сугестије о било којој другој теми о којој желите да направимо чланак. Оставите их у одељку за коментаре испод да бисмо знали.