Како деблокирати некога на Фацебоок Мессенгер-у

Мессенгер је званична Фацебоок апликација за размену порука која корисницима омогућава слање текстуалних, видео и гласовних позива са свим својим пријатељима на Фејсбуку и Инстаграму. То је све-у-једном апликација за размену порука доступна за бесплатно преузимање са Апп Сторе-а и Плаи Сторе-а. Ако вас други корисник нервира у Месинџеру, можете га блокирати или ограничити да бисте смањили своју интеракцију са њима. Али ако сте се предомислили и желите да деблокирате те кориснике, прочитајте овај чланак до краја да бисте сазнали како то да урадите. Овај чланак ће вам помоћи да разумете процедуру за деблокирање некога на Мессенгер-у. Након што прочитате овај чланак, сигурно ћете разумети све кораке потребне за деблокирање на Мессенгер-у и са лакоћом проверити своју листу блокираних на Мессенгер-у. Дакле, хајде да почнемо!

Како деблокирати некога на Фацебоок Мессенгер-у

Прочитајте овај чланак до краја да бисте научили кораке који показују како да деблокирате некога на Мессенгер-у на детаљан начин користећи слике за боље разумевање.

  14 најбољих алата за тестирање брзине интернета за проверу вашег Ви-Фи и мобилног пропусног опсега

Како да пронађем своју листу блокираних на Мессенгер-у?

Можда сте блокирали многе налоге на Мессенгер-у и сада желите да видите листу блокираних налога. Дакле, ево корака који ће вас водити да пронађете своју листу блокираних на Мессенгер-у.

1. Отворите Мессенгер апликацију на вашем телефону.

2. Додирните икону профила у горњем левом углу екрана.

3. Затим додирните Приватност и безбедност.

4. Додирните Блокирани налози да бисте видели све блокиране налоге које имате у Месинџеру.

Како деблокирати некога у апликацији Мессенгер?

Пошто сада можете да дођете до листе блокираних у апликацији Мессенгер коришћењем корака поменутих раније у чланку, пратите следеће кораке да бисте деблокирали особу са те листе.

1. Покрените апликацију Мессенгер на свом телефону.

2. Додирните икону Профил > Приватност и безбедност > Блокирани налози.

3. Затим додирните жељени налог са листе блокираних који желите да деблокирате.

4. Додирните Деблокирај поруке и позиве.

5. Додирните ДЕБЛОКИРАЈ у искачућем прозору за потврду.

Како деблокирати некога на Фацебоок Мессенгер-у на десктопу?

Хајде да видимо кораке за деблокирање некога на Фацебоок Мессенгер-у на рачунару или лаптопу.

1. Посетите Фејсбук веб-сајт на вашем претраживачу.

2. Кликните на икону Мессенгер > Види све у Мессенгер-у.

3. Кликните на Уреди у одељку Блокирај поруке.

4. Затим кликните на Погледајте своју листу блокираних.

5. Кликните на Деблокирај поред жељеног налога да бисте их одмах уклонили са листе блокираних.

Колико времена је потребно да се неко деблокира на Мессенгер-у?

Раније је било потребно око 48 сати да се неко деблокира на Мессенгер-у, јер је процес деблокирања у позадину трајао дуже. Али сада је то готово за трен.

  Како комбиновати више субреддита са мултиреддитс

Могу ли да видим поруке од некога кога сам деблокирао на Мессенгер-у?

Да, можете да видите поруке након што деблокирате некога на Месинџеру. Од сада сте укинули сва ограничења блокирања. Али не можете да видите поруке које су вам послали током блокирања.

Можете ли деблокирати на Мессенгер-у без блокирања на Фацебооку?

Да, можете блокирати и деблокирати некога на Месинџеру, а да га не блокирате на ФБ-у, али обрнуто од овога није тачно. Током процеса блокирања, Мессенгер вам даје опцију да блокирате на Мессенгер-у што значи да нећете примати поруке или позиве преко Мессенгер-а, или Блокирај на Фацебоок-у који такође блокира људе на Мессенгер-у.

Шта се дешава када некога деблокирате на Мессенгер-у?

Деблокирање некога на Мессенгер-у ће уклонити сва ограничења која вам је Мессенгер можда поставио и можете комуницирати са њима на Мессенгер-у као и обично. То значи да можете да ћаскате, позивате и видите њихов статус на мрежи и приче на Мессенгер-у.

Да ли вам се шаљу поруке након деблокирања?

Не, нећете добијати поруке након деблокирања. Поруке које су вам послали током трајања блокирања и даље никада неће бити испоручене, а неће је ни добити чак ни након што их деблокирате.

***

Надамо се да сте научили како да деблокирате некога на Мессенгер-у. Слободно нам се обратите са својим упитима и предлозима путем одељка за коментаре испод. Такође, реците нам шта желите да научите следеће.