Како делити интернет помоћу Блуетоотх везе између два Андроид уређаја

Требате брзо да делите интернет везу са другим Андроид телефоном? Блуетоотх привезивање је добар начин за то. Ево како да га подесите.

Желите да делите интернет везу свог Андроид телефона са другим Андроид уређајем уз очување трајања батерије? Не тражите даље од Блуетоотх привезивања. Подешавање и коришћење Блуетоотх привезивања за дељење интернета је једноставан процес, а овај водич ће вас глатко провести кроз сваки корак. Хајде да почнемо.

Шта је Блуетоотх привезивање?

Блуетоотх привезивање је згодан начин за дељење интернет везе вашег Андроид телефона са другим уређајем као што је лаптоп или други паметни телефон. Функционише успостављањем бежичне Блуетоотх везе између два уређаја, омогућавајући другом уређају да приступи интернету путем мобилне везе за пренос података или Ви-Фи везе првог уређаја.

Како да подесите Блуетоотх привезивање између два Андроид телефона

Ваш Андроид телефон може да дели своју интернет везу преко Ви-Фи, Блуетоотх и УСБ привезивања. Од њих, Блуетоотх привезивање је најбезбеднија и најмање проблематична опција.

Иако је Блуетоотх привезивање спорије од Ви-Фи и УСБ привезивања, оно има тенденцију да буде енергетски ефикасније. Ево како можете да користите Блуетоотх привезивање да делите интернет између два Андроид мобилна телефона. Имајте на уму да се менији могу мало разликовати у зависности од уређаја који користите, али ће основни кораци бити исти.

 • Укључите мобилне податке на Андроид телефону са којег желите да делите интернет или га повежите на Ви-Фи мрежу ако желите.
 • Отворите апликацију Подешавања и идите на Цоннецтионс > Мобиле Хотспот анд Тетхеринг.
 • Укључите прекидач поред Блуетоотх привезивања.
 • На другом Андроид уређају дуго притисните икону Блуетоотх на панелу Брза подешавања.
 • Омогућите Блуетоотх прекидач и додирните уређај који дели интернет.
 • Прихватите захтев за упаривање на оба уређаја.
 • Када су оба уређаја упарена, уверите се да је прекидач за дељење интернет везе омогућен на Андроид телефону који дели интернет везу тако што ћете отићи на Везе > Блуетоотх и изабрати упарени Блуетоотх уређај.
 •   Најбољи музички плејери за Андроид: 10 избора

  Ако наиђете на било какве проблеме упаривања уређаја, лако можете да решите проблеме са Блуетоотх-ом на Андроид-у поновним покретањем оба телефона или брисањем Блуетоотх кеша.

  За разлику од Ви-Фи приступних тачака, Блуетоотх привезивање се може користити само за дељење интернет везе са једним уређајем истовремено. Такође, Блуетоотх привезивање обично има домет до 30 стопа, али је пожељно да ваши уређаји буду много ближе од тога.

  Лако делите интернет свог Андроид телефона са другим уређајем

  То је све! Сада би требало да будете у могућности да делите интернет везу свог Андроид телефона са другим Андроид уређајем користећи Блуетоотх привезивање. Слично томе, такође можете да користите Блуетоотх привезивање да бисте делили интернет свог Андроид телефона са рачунаром.