Како делити Твиттер објаву на Фејсбуку

Твитер и Фејсбук су две најпопуларније платформе друштвених медија, са милионима корисника. Ако имате блог или сте чест корисник Твитера и Фејсбука, можда ћете желети да повремено постављате постове између две платформе. Унакрсно објављивање означава процес постављања објаве са једне платформе друштвених медија на другу. Многи блогери и корисници друштвених медија воле да постављају постове између платформи друштвених медија како би својим објавама досегли највише гледалаца. Унакрсно објављивање такође омогућава кориснику да избегне поновно објављивање исте објаве на другом сајту друштвених медија. Олакшава постављање Твиттер видеа на Фацебоок и може вам помоћи да допрете до највеће публике. Међутим, Твитер је укинуо функцију за дељење Твиттер постова на Фацебоок-у и више не можете аутоматски постављати Твит на Фацебоок-у. Многе платформе друштвених медија вам омогућавају да приступите функцији унакрсног објављивања, а Твиттер се користио за омогућавање функција унакрсног објављивања као што је аутоматско објављивање са Фацебоок-а на Твиттер-у. У овом водичу ћемо разговарати о методама дељења Твиттер поста на Фацебоок-у са рачунара и Андроид уређаја. Такође ћемо разговарати о методама за дељење објаве са Фејсбука на Твиттер.

Како делити Твиттер објаву на Фејсбуку

Наставите да читате да бисте сазнали више о начинима дељења Твиттер поста на Фацебоок-у.

Могу ли да делим Твиттер објаву на Фејсбуку?

Твитер је некада дозвољавао својим корисницима да укрштају поруке између Твитера и Фејсбука. Међутим, од 2018. године, функција аутоматског објављивања на Фејсбуку је укинута. Раније, ако сте хтели да објавите твит на свом Фацебоок налогу, требало је само да пратите неколико једноставних корака да бисте дозволили Фацебоок објаве са Твитера. Пошто функција аутоматског објављивања са Твитера више није доступна, корисници морају да испробају друге методе за објављивање са Твитера на Фацебоок-у. У следећим одељцима саставили смо све могуће методе које се могу користити за дељење Твиттер поста на Фејсбуку.

  15 најбољих софтвера за праћење и управљање трошковима за власнике малих и средњих предузећа

Како ручно поделити твит на Фацебоок-у са рачунара

Пошто смо већ утврдили да је опција аутоматског објављивања на Твитеру онемогућена, мораћете ручно да објавите Твиттер пост на свом Фацебоок-у. Следе кораци за ручно постављање са Твитера на Фацебоок.

1. Отворите свој веб претраживач и пријавите се на свој Твиттер рачун.

2. Дођите до твита који желите да поделите и кликните на икону Дели.

3. Сада кликните на Цопи линк то Твеет.

4. У новој картици отворите свој Фацебоок налог.

5. Овде кликните на оквир Шта вам је на уму.

6. Налепите везу са Твиттер поста у оквир за текст Креирај објаву.

7. На крају, кликните на Објави да бисте објавили твитове на Фацебоок-у.

Ово је најлакши начин за постављање Твиттер видеа на Фацебоок ако користите Твиттер на свом Андроид уређају. Наставите да читате да бисте пронашли методе за дељење Твиттер постова на Фацебоок-у са свог Андроид уређаја. Такође, наставите да читате да бисте пронашли методе за аутоматско објављивање са Фацебоок-а на Твиттер.

Како ручно поделити твит на Фацебоок-у са Андроид-а

Дељење објаве на Твиттер-у на временској линији Фацебоок-а је једноставно и може се урадити следећим неколико једноставних корака. Међутим, ако имате Андроид уређај, можете да копирате везу за објаву на Твиттер-у из Твиттер апликације да бисте је поставили на Фацебоок.

Напомена: Пошто паметни телефони немају исте опције подешавања и разликују се од произвођача до произвођача, уверите се у исправна подешавања пре него што их промените. Следеће методе су са паметног телефона Мото Г60.

  10 најбољих апликација за праћење крипто портфолија у 2022

1. Отворите Твиттер из менија телефона.

2. Идите до твита који желите да поставите на Фацебоок и додирните икону Дели.

3. Овде пронађите и додирните опцију Фацебоок Невс феед.

4. На крају, тапните на ОБЈАВИ да бисте поделили твит на свом Фацебоок профилу.

Такође можете да поставите Твиттер видео на Фацебоок на Андроид уређају користећи горе наведене кораке.

Како приватно поделити твит на Фејсбуку

Ако желите да приватно поделите твит са неким од својих пријатеља на Фејсбуку, то можете учинити тако што ћете поделити са њима везу за објаву на Твиттер-у. Следе кораци за приватно дељење Твиттер поста на Фацебоок-у са Фацебоок пријатељем.

1. Отворите свој веб претраживач и пријавите се на свој Твиттер налог.

2. Дођите до објаве коју желите да поделите и кликните на икону Дели.

3. Овде кликните на Цопи линк то Твеет.

4. У новој картици отворите свој Фацебоок налог.

5. Кликните на икону Нова порука.

6. Потражите пријатеља и налепите Твит везу у оквир за ћаскање.

7. Притисните тастер Ентер да пошаљете поруку и приватно објавите твитове на Фацебоок-у.

Ако желите да објавите Твиттер видео на Фацебоок-у приватно са Фацебоок пријатељем, то можете учинити тако што ћете приватно поделити везу. Прочитајте следећи одељак да бисте сазнали да ли можете аутоматски објављивати са Фацебоок-а на Твиттер-у и пронаћи методе за дељење постова са Фацебоок-а на Твиттер-у.

Како поделити Фацебоок објаву на Твитеру

Такође можете да делите своје Фацебоок објаве на Твитеру. Међутим, имајте на уму да Твиттер има ограничења у погледу знакова и речи за твит. Зато се уздржите од дељења дугих Фацебоок постова на Твитеру. Најбоље решење за ово је да поделите везу Фацебоок објаве. Да бисте то урадили, можете користити следеће једноставне кораке.

1. Пријавите се на свој Фејсбук рачун.

2. Сада идите до објаве на Фејсбуку коју желите да поделите на Твитеру.

  Како покренути Питхон скрипте?

3. Овде кликните на време и датум објаве да бисте отворили појединачну објаву.

4. Уверите се да је објављена приватност постављена као Јавна.

5. Сада копирајте везу са траке за претрагу.

6. Сада у новој картици отворите и пријавите се на свој Твиттер налог.

7. Кликните на Шта се дешава? оквир за текст и налепите копирану везу.

8. Коначно, кликните на Твеет да бисте поделили објаву на временској линији Твитера.

Често постављана питања (ФАК)

К1. Могу ли истовремено да објављујем на Твитеру и Фејсбуку?

Анс. Твиттер-ова услуга унакрсног објављивања за Фацебоок је укинута од 2018. Дакле, више не можете да објављујете на обе платформе у исто време.

К2. Могу ли да додам свој Фацебоок налог свом Твиттер налогу?

И. Не, више не можете да додате свој Фацебоок налог свом Твиттер налогу. Међутим, ова функција је и даље доступна за неке платформе, као што је ВордПресс.

К3. Како могу укрштати постове између Твитера и Фацебоока?

Анс. Пошто опција аутоматског дељења више није доступна, можете покушати да делите постове на две платформе тако што ћете поделити везу до објаве.

К4. Како да поделим Фацебоок објаву на Твитеру?

Анс. Да бисте делили Фацебоок објаву на Твиттеру, можете једноставно копирати УРЛ објаве на Твиттер и поставити је на своју временску линију.

К5. Могу ли да поделим твит са Фацебоок пријатељем?

Анс. Да, можете да копирате твит везу и да је налепите у оквир за поруке да бисте је поделили са својим Фацебоок пријатељем.

***

Надамо се да вам је овај водич био од помоћи и да сте успели да схватите како да делите објаву на Твиттер-у на Фејсбуку. Јавите нам који метод вам је помогао. Ако имате било какве предлоге за нас, обавестите нас у одељку за коментаре.