Како добити приступ ограниченом тесту Цоунтер-Стрике 2 Бета

Валве је коначно прекинуо гласине и најавио Цоунтер-Стрике 2, замену за критичари хваљену тактичку ФПС пуцачину ЦС:ГО која одбија да умре. Па, још више гејмера сада игра Цоунтер-Стрике, захваљујући Цоунтер-Стрике 2 хипе-у и његовом предстојећем издању у лето 2023. Узгред, ако се питате шта је ново, ево свега што треба да знате о Цоунтер Стрике-у 2. Али у овом водичу ћемо објаснити како да играте ЦС2 бета и савете како да повећате своје шансе да будете позвани да испробате игру. Уз то, време је да погледамо кораке за добијање приступа ограниченом бета тесту Цоунтер-Стрике 2.

Како играти Цоунтер-Стрике 2 Бета (2023)

Свако може добити позивницу за Цоунтер-Стрике 2 бета тест све док играч прође неколико основних фактора. О њима ћемо разговарати у следећем одељку, где ћемо вам рећи како да повећате своје шансе да уђете у ограничени тест Цоунтер-Стрике 2. За сада, ево како можете да проверите да ли сте позвани у Цоунтер-Стрике 2 Бета:

1. Прво отворите Стеам. Преузмите и инсталирајте Цоунтер-Стрике: Глобал Оффенсиве (бесплатно) ако нисте. Док ће ЦС:ГО касније бити замењен Цоунтер-Стрике 2, за сада ће и даље бити доступан. Играчи могу добити позивнице за ЦС2 само преко постојеће игре. Претпостављам да већ имате Стеам, али ако немате, можете га преузети користећи везу овде.

2. Наставите да покренете Цоунтер-Стрике: Глобал Оффенсиве. Претпостављам да сте већ корисник Стеам-а и да сте раније играли ЦС:ГО. Ако нисте, вероватно ће проћи много времена док не добијете приступ ЦС2 Бета. То је зато што тренутно Валве то нуди играчима са добрим фактором поверења који је већ успостављен у ЦС:ГО. Ваше недавно време играња на званичним Валве серверима је такође важно.

3. Када будете у главном менију ЦС-а, требало би да добијете обавештење за Цоунтер-Стрике 2 ограничени приступ бета (ако будете изабрани, то јест). Погледајте твит (љубазношћу Твиттер/ХЛТВ.орг) испод да видите како опција изгледа за играче које је Валве одабрао за ЦС2 бета. Као што је раније поменуто, сваки играч може добити приступ ограниченом тесту Цоунтер-Стрике 2. Нису само професионалци и утицајни људи ти који стримују игру.

  Схуре лансира другу генерацију АОНИЦ 50 са огромном надоградњом батерије

4. Када се упишете у ограничени тест Цоунтер-Стрике 2, Стеам ће почети да преузима ЦС2 на ваш рачунар. Једном инсталиран, добићете опцију да бирате између ЦС:ГО или ЦС2 када кликнете на „Играј“ у Стеам-у.

Како повећати своје шансе да играте Цоунтер Стрике 2 Бета

Па, ако нисте добили приступ ограниченом тесту Цоунтер-Стрике 2, не брините, јер је Валве потврдио да ће врло брзо додати још играча у тестирање. Нису споменули ништа о захтеву за статус Приме, па чак и ако га немате, можете добити приступ ЦС2 Бета. Ево шта Валве има да каже о томе како се играчи бирају за ЦС2 Бета:

Играчи се бирају за Цоунтер-Стрике 2 ограничени тест на основу бројних фактора које развојни тим Цоунтер-Стрике 2 сматра важним, укључујући (али не ограничавајући се на) недавно време играња на званичним серверима Валвеа, фактор поверења и репутацију Стеам налога. — ЦС2 (@ЦоунтерСтрике) 22. марта 2023. године

Ипак, имамо неколико савета који ће вам помоћи да повећате шансе да уђете у бета верзију. Можете урадити следеће:

  • Играјте више Цоунтер-Стрике: Глобал Оффенсиве на званичним Валве серверима. Играјте што више можете у такмичарском дружењу или повременим режимима. Ово ће повећати ваше време играња и један је од главних фактора (али не и једини) који утиче на то да ли ћете добити приступ ЦС2. Избегавајте играње на серверима заједнице, јер се они не рачунају као време играња на званичним серверима Валвеа. Покушајте да играте сваки дан и често проверавајте главни мени за позивницу за ЦС2 бета тест.
  • Будите добар спорт и замолите играче или пријатеље да вас похвале. Играње на нетоксичан начин, добар саиграч и помагање другима дефинитивно ће повећати ваш фактор поверења.
  • Уверите се да ваш Стеам налог има добру репутацију тако што нећете имати ВАЦ забране. А ако га имате, можда ћете бити избегнути као потенцијални ЦС2 бета тестер.
  Цена аквизиције клијената (ЦАЦ) објашњена за 5 минута или мање

Да будем искрен, играм Цоунтер-Стрике више од 10 година (и такође имам ЦС 1.6 на свом Стеам налогу). У ЦС:ГО, имам преко 2000 сати, 5 година службене медаље и преко 500+ такмичарских победа. Са издавањем Цоунтер-Стрике 2, пожурио сам да поново преузмем игру и проверим да ли имам приступ. Чак сам играо и такмичарску игру и откључао Голд Нова Мастер ранг.

Међутим, још нисам добио позивницу за Цоунтер-Стрике 2 ограничени тест. Да повећамо моје шансе, играмо сваки дан од објаве у нади да ћемо ускоро бити уписани у ЦС2 бета. Ако сте годинама лојалан Цоунтер-Стрике играч и нисте ушли у бета верзију, саосећамо са вама. Али, као што је раније речено, Валве је потврдио да ће пустити више играча у Цоунтер-Стрике 2 Бета како будемо напредовали.

Чувајте се Цоунтер-Стрике 2 ограничених тест превара

Веома је важно напоменути да НЕМА званичних кључева за Цоунтер-Стрике 2. Можете добити приступ игри само преко промпта на екрану главног менија ЦС:ГО-а. Много је видео снимака и веб локација које покушавају да намаме људе да предају свој Стеам налог или да им плате да купе кључеве како би ушли у ограничени бета тест Цоунтер-Стрике 2. Морате бити опрезни и избегавати ове преваре по сваку цену. Требало би да будете изузетно опрезни јер су људи лажно представљали Валве да би заварали друге. Ево званичног става Валвеа о ситуацији преваре:

Чувајте се превара. Једини начин да проверите приступ ограниченом тесту је да покренете ЦС:ГО преко Стеам-а и проверите главни мени.

Немојте се пријављивати на сајтове трећих страна који тврде да проверавају приступ вашем Стеам налогу или нуде ограничени тест приступ или кључеве; не постоје кључеви за ограничени тест.— ЦС2 (@ЦоунтерСтрике) 22. марта 2023. године

  9 најбољих вертикалних монитора за повећање продуктивности

Често постављана питања

Колико често се играчи додају у Цоунтер-Стрике 2 ограничени тест?

Валве је потврдио да ће током времена у ЦС2 Бета бити додато још играча. Замолили су играче да стално проверавају свој главни мени за потенцијалну позивницу.

Да ли је Цоунтер-Стрике 2 бесплатан за играње?

Да, Цоунтер-Стрике 2 ће бити бесплатна игра. Биће као и многе друге Валве игре као што су Дота 2, ЦС:ГО и Теам Фортресс 2.

Да ли ће се мој Приме статус у ЦС:ГО пребацити на Цоунтер-Стрике 2?

Да, Валве је потврдио да ће се примарни статус корисника ЦС:ГО пренети на Цоунтер-Стрике 2.

Да ли Цоунтер-Стрике 2 замењује ЦС:ГО?

Да, Цоунтер-Стрике 2 ће заменити ЦС:ГО када буде лансиран овог лета 2023. Постојећи предмети игре и маске оружја ће такође бити пребачени у нову игру.

Да ли ће Цоунтер-Стрике 2 бити на ПС5?

Валве нема званичне планове или информације у вези са издавањем Цоунтер-Стрике 2 на ПС5. Међутим, ЦС:ГО постоји на конзолама.

Да ли је Цоунтер-Стрике 2 ажурирање Соурце 2 које су људи чекали?

Да, Цоунтер-Стрике 2 је на Соурце 2 мотору и једно је од главних ажурирања игре.

Можете ли да играте ЦС:ГО одвојено док се Цоунтер-Стрике 2 ограничени тест дешава?

Да, тренутно можете играти ЦС:ГО одвојено од Цоунтер-Стрике 2. Али у неком тренутку, нова игра ће заменити стару.

Да ли Валве дозвољава снимање и стриминг игре Цоунтер Стрике 2 на ИоуТубе-у и Твитцх-у?

Да, играчима је дозвољено да стримују и снимају своју игру Цоунтер-Стрике 2. Можете је објавити на друштвеним медијима и платформама за стриминг као што су Твитцх, ИоуТубе и Твиттер.

Забавите се са новом Цоунтер-Стрике 2 Бета

Прошло је доста времена откако су играчи чекали ЦС:ГО 2, или следеће веће ажурирање Цоунтер-Стрике серије, као извор 2 ажурирања. Дуго смо гледали на цурење, а сада је Валве званично најавио игру. Ако сте пратили кораке у овом водичу, моћи ћете да сазнате да ли сте позвани на ограничени тест Цоунтер-Стрике 2. Такође смо разговарали о томе како да повећате своје шансе да уђете у бета верзију. Да ли сте већ добили приступ ЦС2 Бета? Шта мислите о Цоунтер-Стрике 2? Јавите нам у коментарима, а ако имате било каквих недоумица, свакако ћемо вам помоћи.