Како играти игре са пријатељима на Телеграму

Телеграм је одавно еволуирао изван једноставног средства комуникације. Постала је свестрана платформа која нуди многе функције, а једна од забавних је могућност играња игрица директно у оквиру Мессенгер-а.

Гамее бот омогућава ову функцију и омогућава вам да се забавите са својим пријатељима док останете повезани. Све без знојења.

Како играти игре на Телеграму са Гамее-ом

Ботови су један од главних извора сјајних функција Телеграма. Међу импресивним ботовима игара доступним на Телеграму, Гамее се истиче јер пружа приступ десетинама игара на једној локацији. Овај верификовани бот има разноврстан избор игара, од загонетки које задиркују мозак до узбудљивих изазова у аркадном стилу.

Да бисте сами почели да играте игрице, све што треба да урадите је да пошаљете поруку Гамее боту. То можете учинити тако што ћете потражити Гамее у траци за претрагу Телеграма или користити Телеграм линк за Гамее бот. Када сте у Гамее-овом ћаскању, додирните Старт. Гамее ће вам затим пружити листу популарних игара. Додирните игру и додирните Играј соло испод поруке да бисте почели да играте.

Права забава у овим играма лежи у подели радости са пријатељима. Гамее је опремљен да дели одређену игру са групним ћаскањем и прати свачије резултате.

Користећи инлине команду, можете да позовете Гамее у било које приватно или групно ћаскање. Само унесите @гамее у своју поруку и Гамее ће приказати листу свих доступних игара. Изаберите игру, пошаљите је пријатељима и нека забава почне!

  Како да користите функцију пријаве са пријатељима и породицом на вашем иПхоне-у

Ако већ имате на уму одређену игру, можете је потражити тако што ћете укуцати њено име иза @гамее. Ваши пријатељи такође могу то да ураде, а ви можете да играте исту игру заједно.

Ћаскање и играње, све у једном

Играње игрица са пријатељима на Телеграму је забаван начин да останете повезани и учествујете у пријатељском такмичењу. Сада када знате колико је то лако, испробајте Гамее бот на Телеграму и можда ћете управо открити нову позадинску активност у којој ћете уживати док ћаскате са пријатељима.

Игре нису једина кул ствар у вези са Телеграмом. Ако сте уживали у овој функцији, обавезно истражите све друге сјајне функције које Телеграм може да понуди да бисте на најбољи начин искористили апликацију.

ФАК

П: Да ли је Телеграм добар за игре?

Телеграм је апликација за размену тренутних порука, али нуди неколико игара за играње соло као и са пријатељима. Ако сте у реду са класичним играма и не волите игре високе графике (попут оних које играте на својим рачунарима), Телеграм је добро место за уживање у игрицама са својим пријатељима.

П: Колико је игара на Телеграму?

Према незваничном извору, Телеграм има око 30 игрица које можете да играте соло као и са пријатељима. Већину ових игара нуди @гамее.

П: Како играти мултиплаиер у Телеграму?

Можете да играте игре са својим пријатељима на Телеграму користећи групно ћаскање и бот за игре као што је @гамее. Ово подешавање вам омогућава да делите своје игре са пријатељима и да се заједно забавите.

  Како направити листе песама на ТикТок-у