Како играти карте против човечности

Ако постоји једна ствар која остаје занимљива и узбудљива за људе свих старосних група упркос генерацијском јазу, то су карташке игре. Без игара као што је Цардс Агаинст Хуманити, забаве постају досадне, посебно када вам понестане тема за дискусију и игрица за играње. Али ако никада раније нисте играли ову игру, можда се питате како да играте Цардс Агаинст Хуманити на мрежи са пријатељима и извучете максимум из ове игре. Дакле, наставите да читате да бисте сазнали све о томе.

Како играти карте против човечности

Цардс Агаинст Хуманити је популарна карташка игра која се фокусира на максимално учешће играча. Једноставним речима, ово је игра која попуњава празнину која има забавна питања на која ви и други играчи можете да додате урнебесне одговоре и да се смејете док не заплачете. Дакле, без обзира да ли имате мрачне шале или саркастичне коментаре, ова игра пружа савршену прилику да заблиста ваша смешна страна. Ако такође тражите забавну карташку игру да испуните непријатну тишину на забавама, можда сте погодили џекпот.

Да ли се и ви питате како да играте ову игру без губљења мира? Ако јесте, биће вам драго да чујете да је ова карташка игра права ствар. Све што треба да урадите је да следите ове кораке:

Напомена: Иако не постоји горња граница, потребна су вам најмање 4 играча да бисте играли Цардс Агаинст Хуманити.

  21 најбоља Пастебин алтернатива за дељење кода и текста

1. Започните игру тако што ћете сваком играчу извући десет белих карата. Уверите се да су беле картице за одговоре и црне картице са питањима окренуте надоле.

2. Затим, сваки играч може започети игру тако што ће узети једну карту из шпила картица са питањима и прочитати је наглас. Ова особа постаје цар за ову рунду.

3. Сада, други играчи морају да изаберу најсмешнију картицу одговора из свог шпила. Држите изабране беле карте одвојено у гомили окренуте надоле. На пример, ако на црној картици пише Пицк 2 онда морате да изаберете 2 беле карте из своје руке.

4. Сада, цар мора да покупи беле карте, промеша их и прочита наглас. Запамтите да цар не може знати ко је дао коју белу карту.

5. Цар бира најбољег према њему/њеној и победничка карта добија поен. Можете пратити своје бодове тако што ћете победнику дати 1 црну карту.

Напомена: Не заборавите да одложите све беле карте из ове рунде у посебну гомилу за одбацивање.

Сада морате да поновите све ове кораке и играте рунде и рунде Цардс Агаинст Хуманити док особа не освоји 5 црних карата.

Како играти карте против човечанства на мрежи?

Избегавање јавних окупљања и останак код куће постало је основно за све након ЦОВИД-19. Иако се скоро све полако вратило у нормалан ритам, неколико канцеларија и даље покренути на систему рада од куће. Срећом, учење како да играте Цардс Агаинст Хуманити на мрежи са пријатељима даје вам савршену дуго очекивану прилику да останете повезани са људима преко забавне карташке игре. Само следите доле наведене кораке:

  Како комбиновати две ТикТок нацрте

1. Посетите званичника Цардс Агаинст Хуманити Лаб.

2. Кликните на поље за потврду поред верзије коју желите да играте:

  • Обична игра, узраст 17+
  • Породично издање, узраст 8+

3. Затим се померите надоле да бисте одредили своје године и друга питања приказана на екрану.

4. Коначно, кликните на Старт! и спремите се да се забавите уз урнебесна питања и незамисливе одговоре.

Како играти карте против човечанства на мрежи са пријатељима?

Нема сумње да је Цардс Агаинст Хуманити најбољи начин да се убије време. Можете да га играте са пријатељима и породицом и уживате без изласка. Иако ова игра није доступна на интернету, и даље можете играти сличне. Ево како можете да играте:

1. Прегледајте службену Сајт Бад Цардс на вашем лаптопу.

2. Кликните на дугме Нова игра.

3. Изаберите игру међу доступним опцијама и кликните на Нект са дна странице.

4. Затим унесите свој надимак у поље Мој надимак је: и кликните на Даље.

5А. Изаберите Приватност игре само по позиву, ако желите да играте само са својим пријатељима и кликните на Даље.

5Б. Или изаберите опцију Јавна да играте са свима који су онлајн.

6. Изаберите Званични пакети картица или Прилагођени пакети картица у избору пакета и кликните на Заврши.

7. На крају, кликните на Копирај и поделите шифру игре са својим пријатељима да бисте им омогућили да се лако придруже соби.

8. Када се сви играчи придруже соби користећи вашу позивну везу, кликните на Старт тхе Гаме!

Остале онлине карташке игре

Осим овога, у наставку су наведене друге опције сличне веб локацији Бад Цардс за играње карташких игара на мрежи са пријатељима и породицом:

  Хелијум додаје време, обележиваче и Реддит феед на страницу нове картице [Chrome]

Често постављана питања (ФАК)

К1. Шта је циљ Цардс Агаинст Хуманити?

Анс. Циљ Цардс Агаинст Хуманити је појачати вашу забаву и дати људима нешто чему да се смеју. Овде добијате сет картица са генерално провокативним, али урнебесним питањима и на њих морате да одговорите на најсмешнији могући начин.

К2. Колико црних карата вам треба да освојите у Цардс Агаинст Хуманити?

Анс. Потребно вам је 5 црних карата да бисте освојили рунду у Цардс Агаинст Хуманити.

К3. Где могу бесплатно да играм Цардс Агаинст Хуманити на мрежи?

Анс. Можете играти Цардс Агаинст Хуманити на било којој од горе наведених веб страница.

К4. Можете ли да играте Цардс Агаинст Хуманити на мрежи на свом телефону?

Анс. Не, не можете играти Цардс Агаинст Хуманити на мрежи на свом паметном телефону. Међутим, можете приступити другим сличним играма преко платформи поменутих раније у чланку.

К5. Да ли Цардс Агаинст Хуманити има апликацију?

Анс. Не, програмери до сада нису објавили апликацију за Цардс Агаинст Хуманити.

***

Надамо се да вам је овај чланак помогао да разумете како да играте Цардс Агаинст Хуманити на мрежи или ван мреже. Када играчи схвате како игра функционише, нема сумње да ће ваша следећа кућна забава бити невероватна. Обавестите нас о својим рецензијама и предлозима у одељку за коментаре испод.