Како инсталирати и користити Мицрософт Цопилот на Андроиду

Мицрософтов Цопилот цхатбот, раније познат као Бинг Цхат, сада је доступан као Андроид апликација. Дакле, ако поседујете Андроид уређај, више не морате да користите веб верзију. Ево како да почнете да користите апликацију Цопилот на свом Андроид уређају.

Први кораци са Мицрософт-овом апликацијом Цопилот за Андроид

Мицрософт Цопилот је помоћник вештачке интелигенције који има за циљ да вам помогне у решавању многих једноставних задатака, попут писања е-поште, креирања слика, давања резимеа и тако даље. Као известио КСДА, Мицрософт је тихо објавио апликацију Цопилот у Плаи продавници. Користите везу испод и пратите наша упутства да бисте започели:

Преузимање: Мицрософт Цопилот (Бесплатно)

 • Када инсталирате апликацију из Плаи продавнице, отворите је и додирните Настави да бисте прихватили услове и одредбе.
 • Када добијете искачући прозор за давање дозволе за локацију, изаберите Док користите апликацију да бисте наставили.
 • Укључите Користи ГПТ-4 на главном екрану.
 • Сада можете једноставно да додирнете икону микрофона на дну за гласовни унос. Када се од вас затражи да му дате дозволу за снимање звука, додирните Док користите апликацију.
 • Ако бисте радије куцали своје упите, додирните икону тастатуре у доњем десном углу. Алтернативно, можете додирнути икону камере да бисте ступили у интеракцију са цхатботом помоћу слика.
 • Да бисте започели нови разговор од нуле, додирните икону Нова тема у доњем левом углу.
 • То је скоро све што вам треба да започнете. У овом тренутку можете користити апликацију као било који други генеративни АИ цхатбот.

  Да бисте максимално искористили Цопилот на свом Андроид уређају, пријавите се на свој Мицрософт налог тако што ћете тапнути на Пријава у горњем левом углу. Ово ће омогућити цхатбот-у да прикаже слике генерисане вештачком интелигенцијом, на пример.

    8 ИДС и ИПС алата за бољи увид у мрежу и безбедност

  Шта можете да урадите са Цопилотом на Андроиду?

  Као и ЦхатГПТ, можете питати Цопилот скоро све што желите. Без обзира да ли желите детаљно објашњење о сложеној теми, потребна вам је помоћ у састављању е-порука или превођење текста на други језик, Цопилот вас покрива.

  Можете чак и да додајете слике у своје разговоре, генеришете слике у ходу помоћу Далл-Е 3 арт генератора и добијате веб резултате, што није могуће у апликацији ЦхатГПТ осим ако не платите претплату на ЦхатГПТ Плус. То је зато што вам Мицрософтов Цопилот даје бесплатан приступ ОпенАИ ГПТ-4 језичком моделу.

  Апликација вам такође омогућава да изаберете жељени стил разговора. Додирните икону са три тачке у горњем десном углу и изаберите Прикажи све тонове. Затим изаберите Креативно, Уравнотежено и Прецизно.

  Требало би да будете у могућности да за кратко време научите Цопилот, посебно ако сте већ упознати са другим АИ цхатбот апликацијама као што је ЦхатГПТ. По мом искуству, Цопилот-у је требало доста времена да одговори на моје упите у поређењу са ЦхатГПТ-ом. Међутим, одговори су детаљнији.

  Ако сте раније били у недоумици да испробате Мицрософт Цопилот, сада је ваша најбоља шанса, јер можете да га испробате директно са свог паметног телефона.