Како избрисати стари Инстаграм налог

Милијарду људи користи познату платформу за друштвене мреже Инстаграм. Сваке секунде се додаје нова прича или објава. Сваке секунде се додаје нова прича или објава. Инстаграм веома воле људи свих узраста, од мале деце до старијих грађана, јер омогућава корисницима да се ангажују и деле животна искуства. Да ли сте већ корисник Инстаграма и питате се како да вратим свој стари Инстаграм налог? И како можете избрисати неактиван налог? Ако сте неко ко тражи више информација у вези са вашим Инстаграмом, доносимо вам користан водич који ће решити све ваше упите, на пример како да избришете стари Инстаграм налог без лозинке и како да избришете стари Инстаграм налог без пријављивања.

Како избрисати стари Инстаграм налог

Како да избришете стари Инстаграм налог сазнаћете даље у овом чланку. Наставите да читате да бисте сазнали више о томе детаљно.

Можете ли да пошаљете е-пошту Инстаграму да бисте избрисали стари налог?

Да, можете е-поштом Инстаграму да избришете стари налог, али ово неће избрисати ваш стари налог. Морате да избришете свој налог тако што ћете се пријавити на свој Инстаграм налог. Ако се питате како да избришете стари Инстаграм налог без лозинке, не брините, то смо покрили у вашем водичу испод.

Колико времена Инстаграму треба да избрише лажни налог?

Да бисте уклонили или избрисали а лажни Инстаграм налог, морате пријавити налог Инстаграму. Такође, требало би да замолите своје пријатеље да пријаве тај профил како бисте убрзали процес брисања. Инстаграм обично одговара на захтеве путем е-поште у року од 24 до 48 сати и брише лажни налог ако буду прихваћени.

Како да се пријавим на свој Инстаграм ако сам заборавио е-пошту?

Ево водича о томе како се можете пријавити на свој ИГ налог ако сте заборавили налог е-поште у неколико једноставних корака.

1. Отворите апликацију Инстаграм на свом Андроид или иОС уређај.

2. Додирните Заборављена лозинка? опција која се налази испод дугмета Лог Ин.

3. Унесите корисничко име свог налога у дато поље и додирните Финд Аццоунт.

4. Додирните Немате више приступ овим? линк.

Напомена: Ако се сећате лозинке или имате приступ свом броју телефона и е-пошти, унесите примљени код да бисте се пријавили.

5. Одаберите жељени телефонски број или е-пошту да бисте опоравили свој ИГ налог и додирните Даље.

6. Инстаграм ће вам послати код за потврду на ваш регистровани број мобилног путем СМС-а. Унесите код за потврду и додирните Потврди.

Надамо се да сте се, пратећи овај водич, пријавили на свој ИГ налог у случају да сте заборавили своју регистровану адресу е-поште.

Како избрисати стари Инстаграм налог без лозинке?

Пратите горе наведене кораке да бисте се пријавили на свој налог без лозинке.

Када се пријавите, приступите свом ИГ налогу. Затим, да бисте успешно избрисали свој Инстаграм налог, погледајте наш водич о томе како трајно избрисати Инстаграм налог.

Како могу добити свој стари Инстаграм налог без е-поште или броја телефона?

Ево водича о томе како можете опоравити или вратити свој стари Инстаграм налог без е-поште или броја телефона у неколико једноставних корака.

1. Отворите Инстаграм на свом мобилном телефону.

2. Додирните Заборављена лозинка? и унесите корисничко име свог ИГ налога.

3. Затим додирните Финд Аццоунт.

4. Додирните Немате више приступ овим? > Покушајте на други начин.

5. На екрану Захтевај подршку изаберите Шифра за пријаву је послата на број мобилног телефона или е-пошту којој немам приступ и додирните опцију Следеће.

6. Изаберите опцију Да или Не ако сте поставили своју слику профила или не и додирните Даље.

7. Потврдите своју адресу е-поште и додирните опцију Пошаљи.

8. Инстаграм ће вас контактирати преко те адресе е-поште. До вратите свој налог, пратите дата упутства.

Напомена: Можда ћете морати да наведете неке своје детаље, као што је слање видео снимка уживо на којем држите своју слику.

9. Отворите е-пошту коју вам је послао Инстаграм након што попуните образац и додирните везу за ресетовање да бисте ресетовали лозинку.

Напомена: Обично је потребно мање од 48 сати да примите е-пошту.

Надамо се да сте следећи ове кораке вратили свој Инста налог без регистроване е-поште или броја телефона.

Како могу добити свој стари Инстаграм без лозинке или е-поште?

Можете пратити горе наведене кораке да бисте вратили свој стари ИГ налог.

Како да избришем свој стари Инстаграм налог без е-поште и броја лозинке? Како могу добити свој стари Инстаграм налог без е-поште или броја телефона?

Ако имате стари Инстаграм налог који више не користите и желите да га избришете, прво морате да ресетујете лозинку, а затим да избришете налог. Дакле, можете пратити горе наведене кораке да бисте ресетовали лозинку.

Радећи ове кораке, можете вратити свој стари Инстаграм налог без лозинке, адресе е-поште или броја мобилног телефона. А онда, можете пратити наш водич даље Како трајно избрисати Инстаграм налог да бисте успешно избрисали свој ИГ налог.

Како да избришем свој Инстаграм налог без пријављивања?

Да ли сте се питали који ће бити најбољи начин да избришем свој стари Инстаграм налог без пријављивања? Нажалост, не постоји начин да избришете свој налог а да се не пријавите на њега. Али можете ресетовати лозинку, а затим избрисати налог. Можете да пратите горенаведену методу да бисте ресетовали лозинку и потпуно избрисали налог.

Како да натерам Инстаграм да избрише неактиван налог?

Морате да пријавите свој стари Инстаграм налог и замолите своје пријатеље и породицу да ураде исто како би ИГ могао да сматра ваш стари налог лажним и избрише га. Ево водича о томе како доћи до ИГ-а избришите неактиван налог уместо вас у неколико једноставних корака.

1. Покрените апликацију Инстаграм и додирните картицу за претрагу.

2. У траку за претрагу унесите своје старо корисничко име и додирните жељени резултат.

3. Сада додирните икону са три тачке да бисте отворили мени профила.

4. Додирните опцију Извештај… из менија профила.

5. Сада изаберите опцију Претвара се да је неко други од доступних.

6. Додирните опцију Ја > Пошаљи извештај.

***

Надамо се да сте научили како да избришете стари Инстаграм налог. Слободно нам се обратите са својим упитима и предлозима путем одељка за коментаре испод. Такође, реците нам шта желите да научите следеће.