Како излечити вампиризам у Скириму

Хајде да излечимо ваш вампиризам и видимо шта долази са пакетом у овом специјалу за Скирим.

Вампиризам се може догодити свакоме у Скириму. У ствари, неки то намерно спроводе због моћи са којима она долази.

Има своје предности што га чини занимљивим за специфичне задатке. Међутим, поред способности, ‘проблеми’ са којима се вампир суочава током дана чине га проблематичним за већину играња током дана, што је довољно да тражите лек.

Прво ћемо видети шта је са вампиризмом, како то постати, и на крају, лек.

Вампиризам: добро и лоше

Вампири су занимљива створења у Скириму. Када постанете вампир, имате додатне магичне чаролије као што су вампирско исцрпљивање здравља, побољшан ноћни вид, завођење, невидљивост, итд. Осим тога, чаролије илузија делују ефикасније.

С друге стране, вампирска магија, здравље и издржљивост се не обнављају током дана. Осим тога, вампири су слаби на ватру, а сунчева светлост одузима део њиховог здравља.

Вампиризам временом постаје све озбиљнији ако се не храните на време. Сходно томе, тамне моћи се повећавају или смањују.

На нивоу четири, људи постају непријатељски расположени када вас виде – насумично нападају или беже.

Дакле, у суштини, они су створења ноћи са значајним недостацима на сунчевој светлости.

За више детаља, погледајте овај вики Скирим Вампиризам.

Како постати вампир у Скириму

Морате бити нападнути од вампира да бисте добили Сангуинаре Вампирис. Ако се не лечите у року од три дана, постаћете вампир прве фазе.

Дакле, прво морате пронаћи вампира.

Најбржи начин би био кратак излет до бастиона Нортх Схриеквинд, који се налази западно од Хелгена.

Ако ваша мапа није тако добра, можда ћете морати да пређете на квалитетну мапу света. А ако сте нови у модирању, онда имамо овај једноставан водич који покрива неколико најбољих Скирим модова и како да их инсталирате.

  8 најбољих СааС ХРМС за стартапе и предузећа

Овде морате пронаћи пут до тамница, где ћете можда морати да отворите свој пут до сусрета с вампирима.

Запамтите да не убијате вампира пре него што заразите Сангуинаре Вампирис. Дакле, морате му дозволити да вас нападне све док не видите нешто попут овога у горњем левом углу екрана: Заразили сте Сангуинаре Вампирис.

Под нападом мислим на вампирске чини. Дефинитивно можете блокирати меле нападе.

Здравствени напитци ће сигурно помоћи, али нису неопходни. Осим тога, можда ћете морати да прођете кроз ово неколико пута, јер понекад овај синдром ухватите веома рано у борби, али на другима, чак ни док се све здравље не исцрпи, што резултира смрћу.

Дакле, сачувајте игру непосредно пре уласка у ову борбу да бисте избегли дуготрајна понављања.

Коначно, можете проверити Активне ефекте да потврдите свој пут до вампиризма.

Три дана и постаћеш вампир. У међувремену, лакше је да се решите овога. Морате само пронаћи светилиште и молити се (за своје грехе 😁).

Најближе светилиште (Схрине оф Талос: Илиналта Фоотхиллс) налази се у средини Хелгена и бастиона Нортх Схриеквинд.

Међутим, пут до нормализма је авантуристички и изазован ако сте већ прошли овај рок.

И то нас доводи до последњег одељка овог упутства.

Како излечити вампиризам у Скириму

Као што је већ речено, ако се нисте молили ни у једном храму у року од три дана од заразе Сангуинаре Вампирис, постајете потпуни вампир.

Ово се може потврдити провером Активних ефеката, који сада имају моћи као што су ефикасније илузионе чаролије, веће способности шуњања и 100% отпорност на било коју болест.

Ради јасноће, поделимо ово на неколико подсекција:

  • Разговарајте са било којим барменом
  • Упознајте Фалиона
  • Замка за душу
  • Упознајте Фалиона, последњи пут!

Укратко, морате чути гласине од било кога о Фалиону који проучава вампиризам. Ово откључава задатак Рисинг ат Давн. Након тога, разговарате са Фалионом, набавите црни драгуљ душе, испуните га душом и поново посетите Фалиона у зору да бисте излечили вампиризам.

  Зашто би требало да скинете своје иПхоне и иПад апликације

Хајде да детаљно проверимо сваки корак.

Разговарајте са било којим барменом

Најбоље би било разговарати са Јонном, власником Моорсиде Инн-а у самом Мортхалу. Питајте је да чује било какве гласине, и она ће отворити.

Алтернативно, можете разговарати са Оргнар-ом у Ривервуду и тражити исто. Важно је напоменути да ћете можда морати да разговарате више од једном да бисте то извукли из бармена. И претпостављам да можете да посетите било коју таверну да почнете да устанете у зору.

Упознајте Фалиона

Фалион има изванредан изглед са одором са капуљачом у целом Морталу. Посетите га у његовој кући или га нађите на улици ако није тамо.

Овде га морате распитати о вампиризму да би разговор текао. Посебно, ова опција неће бити ту ако нисте унапред чули „гласине“.

Ово се завршава тако што вам Фалион говори о процесу лечења вампиризма за који вам је потребан црни драгуљ душе. Одмах, можете набавити драгуљ црне душе од самог Фалиона.

Међутим, можете се дочепати једног на много начина, према викију Скирим Фандом.

Након тога, Фалион вам каже да ово испуните душом и сретнете га у зору да бисте се излечили.

Соул Трап

Дакле, имате празан црни драгуљ душе. Сада ћете бацити замку душе на мету и убити је све док је чаролија на снази.

Али прво, потребан вам је Томе чаролије: Замка душа да бисте имали чаролију.

И опет, Фалион вам помаже ако већ немате ову књигу.

Купите га и употребите да бисте имали замку душе у одељку за зарицање у оквиру активних ефеката.

Важно је да морате да убијете мету за мање од 60 секунди након бацања ове чаролије. Идеална стратегија би била пронаћи усамљеног разбојника и бацити чини на пола пута до његове смрти.

  Како да трајно избришете своју Гмаил адресу

Једном испуњен душом, време је да се још једном сретнемо са човеком како бисмо ставили тачку на ову беду.

Упознајте Фалиона, последњи пут!

Са испуњеним драгуљем црне душе, разговарајте са Фалионом и он ће вас упутити да се нађете са њим на периферији ради ритуала за лечење.

Морате имати на уму две ствари пре него што наставите. Прво, немојте бити гладни крви, или ће вас Фалион напасти уместо да вам помогне. Друго, будите тамо пре зоре, потражите маркер и сачекајте да стигне.

Најбоља опција би била да се ‘нахрани’ пре сусрета са Фалионом. То можете учинити коришћењем чаролије завођења или једноставно храњењем људи који спавају у својим домовима.

Храњење једне особе требало би да буде довољно. Ипак, можете се хранити свим онима који спавају само да бисте избегли невоље касније.

Пазите да никог не будите и нико не гледа док гасите жеђ за крвљу. А можда је време да надоградите своје вештине шуњања ако се људи буде сваки пут када покушате.

Коначно, разговарајте са Фалионом на означеној локацији у зору и брзо ћете се ослободити вампиризма.

Скирим Вампиризам: Излечен!

Вампиризам у Скириму је посебан, посебно ако играте ноћу или за одређене задатке. Међутим, недостаци које испоручује за дневну игру могу захтевати да се вратите у нормалу.

У сваком случају, ово је био вдзвдз-ов водич за Скирим вампиризам и његов лек на најлакши могући начин.

Обећавамо да ћемо донети још Скирим-а.

ПС: Сјајни визуелни елементи су од виталног значаја, али одличан звук је још један аспект који може направити велику разлику за професионалне играче. Водећи рачуна о томе, саставили смо листу неких од најбољих слушалица за игре које ће вам помоћи да уживате у Скириму (и осталима) у потпуности.

До следећег пута!