Како користити ЦхатГПТ ботове „Мој ГПТ“ за учење друштвених игара, креирање слика и још много тога

Кључне Такеаваис

  • ОпенАИ је објавио гомилу режима „Мој ГПТ“ за ЦхатГПТ-4, укључујући функције као што су ДАЛЛ-Е за креирање слика и анализа података за резултате докумената.
  • ЦхатГПТ Цлассиц је доступан за оне који више воле једноставнију верзију без додатних функционалности.
  • Остали нови модови укључују саветника за техничку подршку, соус кувара и ментора математике, који пружају помоћ за различите задатке и интересовања.

ОпенАИ је управо објавио листу нових ЦхатГПТ режима под називом „Мој ГПТ“. који у суштини додају укус ЦхатГПТ-4 и ДАЛЛ-Е, посебно их припремајући да буду прикладнији за одређене задатке.

Наћи ћете „Моји ГПТ“ на картици Истражи на бочном менију ЦхатГПТ-а. Пун је прилагођених ГПТ режима у распону од забавног преводиоца мемова до саветника техничке подршке, а овако функционише свака од унапред изграђених опција ОпенАИ-а.

1. ДАЛЛ-Е

ДАЛЛ-Е вам омогућава да креирате слике које су потпуно препуштене вашој машти. И можете побољшати слике уз помоћ накнадних упита.

2. Анализа података

Од докумената до табела, отпремите своје податке у ЦхатГПТ-ов режим анализе података да бисте брзо извукли резултате из својих докумената. Ипак, будите опрезни, јер резултати вештачке интелигенције могу бити нетачни.

  Како повезати АирПодс на иПхоне

3. ЦхатГПТ Цлассиц

ЦхатГПТ-4 сада има ДАЛЛ-Е 3, прегледање и могућност отпремања датотека. Међутим, ако желите да се вратите на једноставнији ЦхатГПТ без свих тих функционалности, томе служи ЦхатГПТ Цлассиц.

4. Време игре

Да ли имате неку игру на плочи негде код куће коју не знате да играте? Време игре долази у квачилу и може вам објаснити карте и друштвене игре. Такође можете да отпремате слике ако не знате како се игра зове, али имате упутства или представу о томе шта је то.

5. Преговарач

Користите Преговарача да се припремите за преговоре. Ако вам је потребна помоћ у покушају да постигнете добар договор, можете доћи на ЦхатГПТ и искористити ово да вам да неке идеје о томе одакле да почнете.

6. Тренер креативног писања

ЦхатГПТ је одувек био сјајан за креативно писање, али тренер креативног писања то заузима корак даље. Можете да га консултујете да бисте урадили неко истраживање за вас или да залепите своје одломке тако да вам може помоћи да побољшате свој стил и испоруку.

7. Космички сан

Цосмиц Дреам нуди уметничку инспирацију и убедљиве уметничке теме засноване на вашим захтевима. Може да се заврши једном речју или скупом упутстава о томе који стил желите. Међутим, труди се да не прерађује дела уметника настала после 1912. године.

8. Саветник за техничку подршку

Генерално није добра идеја користити АИ за техничку подршку. Међутим, ОпенАИ је додао саветника за техничку подршку као средство за добијање савета о вашој технологији. Саветујемо вам да своја питања ограничите на опште, неспецифичне техничке савете јер информације које пружа могу бити застареле.

  Шта је ЕВ федерални порески кредит и како функционише?

9. Цолоринг Боок Херо

Деци ће се свидети бескрајне могућности бојанки које нуди Херој из бојанке. Прави црно-белу уметност за штампање у неозбиљном, ћудљивом стилу и стилу прилагођеном деци. Будите креативни са својим упитима и затражите више детаља ако желите већи изазов.

10. Лаундри Будди

Лаундри Будди је изненађујуће користан помоћник за прање веша посвећен да вам помогне да своју одећу одржите у добром стању. Међутим, његова изузетна карактеристика је способност читања и разумевања етикета на одећи и дешифровања знакова за веш на етикетама.

11. Соус Цхеф

Смислите алтернативне рецепте и размислите о опцијама менија уз ЦхатГПТ-ов Соус Цхеф. Савршен је за коришћење контекста за креирање идеја за оброке и листе намирница. ОпенАИ му је такође дао могућности генерисања слика које вам омогућавају да видите како би ваши потенцијални оброци требало да изгледају.

12. Стицкер Вхиз

Када помислите на „налепницу“, ваш ум може прећи на дигиталне – и у овом случају ћете погрешити. Стицкер Вхиз је за дизајнирање прилагођених налепница за апликације из стварног живота које можете купити и наручити на Стицкер Муле. Након што завршите са дизајном, Стицкер Вхиз ће генерисати везу коју можете пратити да бисте купили своју поруџбину.

13. Ментор математике

Математички ментор проширује вештине решавања математике ЦхатГПТ-а интегришући могућности обраде слика и прецизнији математички механизам. Може да разуме ручно писане математичке проблеме и идентификује проблеме док води упите до правог одговора.

14. Хот Модс

Искрено, чини се да су Хот Модс најмање корисни од свих ЦхатГПТ варијација. Оглашава се као вештачка интелигенција која ће модификовати фотографије вашег возила. Међутим, каже се да је модификација слика само за софтвер за уређивање слика. Углавном ће штампати резултате који су само благо инспирисани вашом фотографијом.

  Платформски инжењеринг вс ДевОпс: у чему се разликују?

15. Моцктаил Миксолог

Моцктаил Микологист је верзија Соус Цхефа безалкохолног пића. Реците му које састојке и контекст имате, и он ће вам дати упутства како да направите моцктаил у том смислу. Дизајниран је тако да има мехурасту личност (можда да се слаже са пићима), а такође може да генерише слике пића.

15. Генз 4 Меме

Нисмо сигурни зашто ОпенАИ мисли да би Боомерс-у могао бити потребан преводилац мема, али су нам га ипак дали. Отпремите своје меме у генз 4 меме и гледајте како их сецира. Чудно, то ради на веома „Ген З“ начин, скоро побеђујући поенту да је преводилац.

„Моји ГПТ“ нису на мобилном уређају… Још увек

Нажалост, нови режими ЦхатГПТ-а још увек нису доступни у званичној мобилној апликацији ЦхатГПТ. Иако можете да наставите разговор који сте започели на радној површини, не можете да започнете ново ћаскање са било којим другим ГПТ-ом осим ДАЛЛ-Е. Док им приступ на мобилном телефону чини погоднијима, можда ћемо морати да сачекамо још мало на то.

За сада, мораћете да се држите ОпенАИ-јевог асортимана нових алата и робота за ћаскање, а можда ћете у том процесу научити неку нову игру на плочи.