Како користити Снапцхат на вебу

Иако је Снапцхат првобитно био доступан само на мобилним уређајима, сада можете користити и Снапцхат на вебу преко рачунара или Мац-а. Ево како да користите Снапцхат на вебу.

Како користити Снапцхат на вебу

Да бисте приступили Снапцхату у прегледачу, идите на веб.снапцхат.цом, и пријавите се са адресом е-поште и лозинком које користите за пријаву на мобилну апликацију. Снапцхат такође нуди згодну функцију брзе пријаве која додаје додатни ниво сигурности. Када покушате да се пријавите на Снапцхат на вебу, добићете обавештење на телефон да потврдите покушај пријаве.

Ако имате телефон у близини, једноставно додирните Да да бисте одмах потврдили и приступили свом Снапцхат налогу.

Снапцхат за веб није доступан у свим претраживачима; тренутно је доступан само у Цхроме-у, Сафарију или Мицрософт Едге-у. Такође ћете морати да користите ове прегледаче на рачунару, а не на телефону или таблету.

Када се пријавите, требало би да видите листу својих пријатеља са леве стране и икону камере у средини. То вам омогућава да снимате и шаљете снимке својим пријатељима. За ово ћете морати да обезбедите приступ камери и микрофону Снапцхату. Ако покушате да отворите било који снимак, Снапцхат ће од вас затражити да користите свој мобилни уређај да видите снимак.

Такође можете кликнути на икону Телефон да бисте започели појединачни или групни позив преко Снапцхата. Слично томе, можете послати поруку некоме да започнете разговор са њим.

Веб верзија такође синхронизује разговоре са апликацијом, тако да ништа нећете пропустити ако прелазите са једне платформе на другу.

  Шта је управљање рањивостима и зашто је важно?

За прилагођеније искуство, можете кликнути на опцију подешавања у горњем левом углу (икона зупчаника) екрана. Одавде можете да прилагодите Снапцхат тему, омогућите или онемогућите обавештења и звучне ефекте и измените друга подешавања налога. Ако желите да често користите Снапцхат на рачунару, можете да направите и пречицу на радној површини.

Зашто би требало да користите Снапцхат на вебу

Снапцхат-ов веб интерфејс укључује неколико истих функција као и верзија апликације, а истовремено додаје више простора прозору за ћаскање. Ово вам омогућава да наставите разговоре са пријатељима, као и да упућујете гласовне и видео позиве.

Међутим, веб локација Снапцхат такође има неколико ограничења: не можете постављати слике у своју причу или гледати нечију причу. Међутим, можете снимити фотографије и послати их пријатељима ако желите. Ово би требало да вам омогући да задржите Снапцхат низове и један је од најбољих начина да побољшате свој Снапцхат резултат.

Веб верзија је више фокусирана на функције ћаскања апликације него на било шта друго. Већи екран то омогућава, тако да ако углавном користите Снапцхат за директне поруке и групна ћаскања, веб верзија би се могла показати од велике помоћи.