Како користити ТикТок без апликације или налога

Кључне Такеаваис

  • Можете да користите ТикТок веб локацију или мобилни претраживач за гледање видео записа без отварања налога.
  • Такође можете да користите прегледач треће стране као што је Урлебирд да бисте истражили ТикТок садржај, али пазите на огласе лошег квалитета и проблеме са перформансама сајта.
  • Коришћење ТикТок-а без налога ограничава интеракцију са платформом, укључујући свиђање, коментарисање и праћење.

Има толико садржаја који можете видети на ТикТок-у да ћете вероватно пронаћи видео снимке који одговарају вашим јединственим интересовањима. Али ако радије не бисте креирали налог на другој платформи друштвених медија, ево погледа како да користите ТикТок без апликације или налога.

1. Користите ТикТок веб локацију на свом рачунару

За отварање можете користити прегледач на радној површини веб локацију ТикТок и гледајте видео записе без пријављивања на налог. ТикТок не поставља никаква ограничења у погледу броја видео снимака које можете гледати без пријављивања.

Повремено ће се појавити упит за пријаву на ТикТок, али можете га једноставно затворити и наставити да гледате.

2. Користите веб локацију ТикТок-овог мобилног претраживача

Алтернативно, можете гледати видео записе на ТикТок-овој мобилној веб локацији ако не желите да користите апликацију, али и даље желите да претражујете на свом паметном телефону.

Отварање ТикТок на мобилном претраживачу води вас на страницу За вас. Требало би да се појави упит који од вас тражи да преузмете ТикТок Лите или главну ТикТок апликацију. Изаберите Не сада и наставите да гледате видео снимке. Наставиће да се појављује с времена на време, али можете да га одбаците.

  Све што треба да знате

Постоји ограничење колико далеко можете да уђете у историју објава одређеног креатора пре него што будете одсечени и замољени да преузмете ТикТок (за разлику од веб локације за десктоп).

Песме и хасхтагове у тренду можете пронаћи на картици Откриј на веб локацији за мобилне уређаје. Мобилни интерфејс је ближи апликацији ТикТок него веб локацији за десктоп рачунаре.

3. Користите ТикТок прегледач треће стране

Ако не желите да ТикТок прати вашу активност гледања, можете користити веб локацију за гледање треће стране да истражите ТикТок садржај. Урлебирд је популаран ТикТок гледалац који приказује трендовске видео записе и омогућава вам да претражујете кориснике и хасхтагове.

Картица Музика вам помаже да пратите песме у тренду на платформи, а можете да преузмете ТикТок видео записе помоћу Довнлоадер-а. Ипак, има неке недостатке. Као прво, садржај у тренду обично није оно што желите да видите и вероватно нећете наћи корисне препоруке.

Веб локација садржи много огласа лошег квалитета, а перформансе сајта такође нису увек поуздане.

Можете ли користити апликацију ТикТок без налога?

Апликација ТикТок не захтева од корисника да креирају и пријаве се на налог и ово се односи и на ТикТок Лите и ТикТок. Све што треба да урадите је да инсталирате апликацију и почнете да гледате. Не-лите верзија апликације ТикТок вам чак омогућава да одаберете своје преференције.

Ограничења коришћења ТикТок-а без апликације или налога

Постоје одређене предности коришћења ТикТок-а без пријављивања. Омогућава вам да претражујете платформу без дељења што више личних података, помаже вам да избегнете обавештења и поруке и олакшава откривање новог, свежег садржаја.

  Аппле се придружује трци АИ Цхатбот-а, Нвидиа се придружује клубу од 1 билион долара

Постоје начини да анонимно прегледате нечији ТикТок профил без одјављивања са свог налога, тако да не би требало да избегавате коришћење апликације са налогом ако не желите да људи виде да сте погледали њихов профил. Коришћење ТикТок-а без пријављивања није за свакога, јер има неколико кључних ограничења:

  • Нећете моћи да лајкујете и коментаришете видео снимке, нити можете да пратите било који налог.
  • Такође нећете имати историју гледања без налога, што отежава поновно гледање видео записа у којима сте уживали.
  • Нећете моћи да гледате ТикТок УЖИВО без креирања налога или пријављивања. Видео снимци УЖИВО ће се репродуковати само двадесет секунди пре него што ТикТок затражи од вас да се пријавите.
  • Не можете да прилагодите своју ТикТок страницу за вас тако да одговара вашим преференцама. Међутим, када се користи платформа, она покушава да персонализује неке од препорука.

Такође је важно знати да коришћење ТикТок веб странице или апликације без налога није потпуно анонимно. ТикТок вас прати чак и без налога. Међутим, можете да обришете колачиће или избришете кеш апликације након сваке сесије прегледања. Такође можете покушати да гледате у прегледачу у режиму анонимности.

Коришћење ТикТок-а без налога значи да нећете моћи да ступите у интеракцију са било којим садржајем који видите на платформи. Ово може довести до пасивног и донекле изолованог искуства на платформи.