Како кованице раде на ТикТок-у

Цео свет је препуштен ТикТок-у, а његова популарност и даље расте. ТикТок је постао одличан начин да се убије време, а многи су већ направили и каријеру на њему. Ако сте обожаватељ, разумели бисте захвалност сваког обожаваоца за свог омиљеног извођача или креатора ТикТок садржаја. И најмања шанса за показивање захвалности може бити велика за многе обожаваоце. ТикТок новчићи су одличан начин да покажете своју љубав и поштовање према свом омиљеном креатору садржаја. Не знате шта су ТикТок новчићи и за шта се ТикТок новчићи користе? У овом чланку ћете сазнати како новчићи раде на ТикТок-у и зашто су ТикТок новчићи јефтинији на десктопу.

Како кованице раде на ТикТок-у

ТикТок је кинески бренд основан 2016. године, а убрзо након што је његова популарност почела да достиже врхунац, ТикТок је увео многе функције које ће касније помоћи креаторима садржаја и њиховим фановима. Једна таква карактеристика су ТикТок новчићи. Наставите да читате да бисте разумели како кованице функционишу на ТикТок-у.

Шта су ТикТок новчићи?

ТикТок кованице су валута у апликацији која се може користити за слање вашем омиљеном креатору садржаја. Ови новчићи се могу купити правим новцем и чувају се у апликацији, односно ТикТок новчанику. Ово су емотикони и дијаманти које видите у стриму уживо и коментари креатора ТикТок садржаја. Такође можете допунити свој налог и купити себи промоције, али нажалост, ови новчићи се не враћају, па их користите мудро.

  Шта је хипераутоматизација и зашто је важна?

Када креатор набави довољно поклона, може да замени новчиће за прави новац. Сваки поклон који обожавалац пошаље свом вољеном креатору садржаја има другачију вредност. На пример, Панда емоји вреди 5 новчића, док Драма Куеен вреди 5000 новчића.

Како кованице раде на ТикТоку?

ТикТок новчићи су један од најефикаснијих начина да прикажете захвалност вашим вољеним креаторима садржаја. Ови новчићи се могу користити за куповину поклона и дијаманата. Најбољи део је што креатор садржаја ТикТок-а који прима поклоне може да их откупи, када имају довољно поклона и дијаманата, претварајући их у прави новац. Они могу акумулирати дијаманте који вреде 5 центи. Сваки дијамант је 50% вредности новчића. То је несумњиво најбољи начин да зарадите новац на ТикТок-у.

Добра вест је да можете добити и бесплатне новчиће, а ми вам доносимо одличан чланак који ће вам омогућити приступ бесплатним новчићима. Прочитајте наш чланак о томе како да добијете бесплатне ТикТок новчиће. Сада када имате малу идеју о томе како новчићи функционишу на ТикТок-у, дозволите нам да разумемо како да купимо новчиће на ТикТок-у да бисмо добили јаснију слику о идеји.

Како купити новчиће на ТикТок-у?

Да бисте купили новчиће на ТикТок-у, потребно је да пратите дате кораке.

1. Отворите апликацију ТикТок на свом Андроид или иОС мобилни уређај.

2. Додирните на Профил картицу са доње траке.

3. Додирните икону хамбургера у горњем десном углу.

4. Затим додирните Подешавања и приватност.

5. Додирните Баланс.

6. Додирните Напуни.

7. Затим изаберите жељени пакет новчића и додирните Допуни.

  Придружите се Аппле-овом Бета програму и прибавите се Маверицкс Буилдовима

8. На крају, додирните Потврди.

Прочитајте овај чланак од почетка да бисте сазнали како кованице раде на ТикТоку.

Како да купим ТикТок новчиће на Гоогле-у?

Нажалост, ТикТок новчиће не можете купити нигде осим у апликацији ТикТок. Можете користити само Гоогле за отварање ТикТок веб локације. Пратите горе наведене кораке да бисте купили из апликације ТикТок.

За шта се користе ТикТок новчићи?

ТикТок новчићи се користе за поклон другог креатора садржаја. То је начин да покажете захвалност и уважавање за колегу креатора садржаја. Ови новчићи такође могу бити одличан извор прихода.

Колико ТикТок новчића чини дијамант?

Као што већ знате, ТикТок вам омогућава поклоне. Ови поклони се могу претворити у дијаманте, које можете претворити у прави новац. Ови дијаманти вреде 50% вредности новчића. 100 новчића једнако је 50 дијаманата, и слично, 10.000 новчића једнако је 5.000 дијаманата.

Колико кошта 10000 новчића ТикТок?

Као што смо већ рекли, лако га можете заменити за прави новац. 100 ТикТок новчића у вредности од 1,29 долара. Можете купити новчиће у различитим количинама до 10.000 новчића одједном. Да ли желите да знате колико је 10000 новчића? Па, тренутно 10000 новчића кошта 134,99 долара.

Напомена: Вредност новчића се стално мења, па наставите да проверавате ТикТок.

Да ли су новчићи на ТикТок-у стварни новац?

Не, новчићи нису стварни новац, али од њих можете добити стварни новац. Ако сте и ви креатор садржаја и ваши фанови су вам слали поклоне као што су емоџији у вашем стриму уживо и коментарима, можете претворити ове поклоне у стварни новац када набавите приличну количину. Прочитајте овај чланак од почетка да бисте сазнали како кованице раде на ТикТоку.

  Како да извезете своје Гоогле Фит податке

Колико кошта 500 ТикТок новчића?

Сада када имате идеју о томе како новчићи функционишу на ТикТок-у, куповина 500 новчића коштаће 6,45 долара.

Како да купим поклон на ТикТок-у?

Уз помоћ новчића, можете да поклоните другим ТикТок видео креаторима. Не знате како да пошаљете поклон на ТикТок-у? Лакше је него што мислите. За то следите дате кораке.

1. Додирните икону Коментари на видео снимку који гледате у апликацији ТикТок.

2. Затим додирните икону Поклон и изаберите жељени поклон који желите да пошаљете.

3. На крају, додирните Пошаљи.

Зашто су ТикТок новчићи јефтинији на десктопу?

Сигурно сте приметили да плаћате више када користите апликацију. Коришћење десктопа може учинити прилично јефтинијим куповину ТикТок новчића, јер према званичном сајту можете уштедети до 31%.

Али зашто су новчићи јефтинији на стоним рачунарима? Па, продавнице апликација наплаћују провизију за уплате компанијама које се баве апликацијама кроз процес плаћања продавнице. Размислите о томе: ако сте купили новчиће директно са ТикТок веб локације, не бисте плаћали посреднике. Да ли сте и даље вољни да изаберете плаћање путем апликације?

***

Иако трошење тешко зарађеног новца на апликацију може звучати прилично ризично, то може бити одличан, једноставан и брз начин да покажете своју захвалност својим креаторима ТикТок садржаја. Надамо се да разумете како кованице функционишу на ТикТок-у или да имате јаснију представу о томе да ли су новчићи на ТикТок-у стварни новац. Слободно питајте све своје недоумице и додајте своје предлоге у одељку за коментаре испод.