Како могу да одустанем од Милифе.цом

МиЛифе.цом прикупља личне податке људи кроз њихове јавне евиденције и приказује их на својој веб страници. Информације које милифе прикупља и приказује укључују ваше пуно име, садашњу и прошлу адресу, број телефона, адресу е-поште, фотографије, године, пол, ваше рођаке, детаље о образовању, вашу мини-биографију, финансијску евиденцију, кривичне евиденције и одељак личних рецензија који подстиче друге чланове да оцењују једни друге о мом животу. Како је МиЛифе.цом америчка информативно брокерска компанија коју је основао Џефри Тинсли 2002. године, тако располаже информацијама скоро свих становника Сједињених Држава. Мој живот тврди да пружа јавне позадинске податке о преко 325 милиона идентитета. Све јавне странице се могу у потпуности уређивати без икаквих накнада. Неки људи не маре што њихови лични подаци стоје на неком веб сајту потпуно бесплатно и свако их може лако добити, али за неке је то помало забрињавајуће. Ако сте забринути због тога што се ваши лични подаци откривају на некој веб локацији, можете их уклонити и да бисте то урадили, овај чланак ће вам помоћи у томе. Овај чланак ће вас упутити у кораке о томе како можете из милифе цом да искључите своје личне податке, како вам се узима милифе извештај о репутацији и да ли је бесплатан, како да уклоните своје податке са МиЛифе цом, и помоћи ће вам да сазнате зашто добијам мејлове од милифе цом.

Како могу да одустанем од Милифе.цом

Овде смо детаљно објаснили како да се уклоните са Милифе.цом.

Шта је Милифе извештај о репутацији?

МиЛифе генерише извештај о репутацији који укључује све личне податке о вама које је прикупио из јавних евиденција и на основу ваших личних података и рецензија на вашем профилу, вашем профилу се додељује оцена репутације. Што је више оцена репутације у мом животу, то сте сигурнија и поузданија особа у стварном животу, а нижи резултат репутације доводи до више проблема и мање поверења. Извештај о репутацији Милифе-а се генерише на основу јавних записа и прегледа и неки извештаји могу бити потпуно супротни од онога што сте у стварном животу.

Да ли је МиЛифе цом Легит?

Не, МиЛифе цом није потпуно легитиман. На основу корисничких рецензија које су објављене на различитим сајтовима, открили смо да им МиЛифе цом већину времена није показао информације које траже и ако је показао да су потпуно погрешне. Корисници су такође објавили да им је мој живот наплатио да добију више информација и када су их платили и добили информације, показало се да су потпуно лажне. МиЛифе цом уопште није потпуно лажан, неки корисници проналазе тачне информације и записе о особи коју траже, а такође је помогао и неким људима, али на основу рецензија МиЛифе цом је открио да има лоше оцене и рецензије купаца.

Да ли је МиЛифе сајт за упознавање?

Не, МиЛифе није сајт за упознавање. То је сајт који приказује личне податке људи који живе у Сједињеним Државама. МиЛифе прикупља личне податке појединца на основу његових/њених јавних записа и друштвених сајтова. МиЛИфе није сајт за упознавање, али ће вам бити од помоћи када се забављате са неким и желите да сазнате о тој особи или кажете да желите да проверите да ли је особа од поверења или не. Ако знате име, адресу или било коју другу информацију појединца који живи у Сједињеним Државама, онда можете директно да посетите Милифе.цом и да се региструјете са налогом и претражите са доступним информацијама, добићете све детаље о тој особи, а да бисте приступили још неким информацијама потребно је да уплатите неки износ који је наведен на сајту.

Да ли је МиЛифе Репорт бесплатан?

Не, извештај о репутацији миЛифе није потпуно бесплатан. Када тражите некога на МиЛифе-у, он ће вам бесплатно дати неке информације попут имена, е-поште и адресе, а да бисте сазнали више о особи, мораћете да платите неки износ који ће бити поменут на сајту. Након што уплатите износ, моћи ћете да приступите потпуним информацијама о особи из њене казнене евиденције до финансијске евиденције, све на једном месту које је мој живот. Бесплатне информације које милифе показује појединцу понекад варирају ако сте добили информације о особи коју тражите, онда не морате да је плаћате, али ако не, онда морате.

Да ли је МиЛифе оцена репутације тачна?

Не, МиЛифе оцена репутације није тачна на основу рецензија купаца. МиЛифе оцена репутације је између 1 и 5, а резултат се генерише на основу података које они имају. Дакле, може се десити да је за неке профиле оцена репутације потпуно легитимна, а за неке није. Скоро 50 одсто корисника који користе Милифе открило је да су информације које су добили са веб странице потпуно лажне и на основу ових лажних информација се генерише оцена репутације која ће бити потпуно нетачна. Дакле, не можете се ослонити на репутацију МиЛифе.

Зашто добијам е-пошту од Милифе-а?

Ево неколико разлога зашто добијам имејлове од свог живота:

  • Нисте изабрали опцију милифе цом за искључивање е-поште да бисте престали да примате е-поруке.
  • У неком тренутку сте посетили милифе и тамо сте се пријавили да примате е-поруке са милифе.цом иако нисте отворили налог.
  • Избрисали сте свој милифе налог, али нисте успели да одустанете од примања е-порука.

Ако и даље добијате мејлове из мог живота, можете их контактирати. Ово су сви разлози зашто добијам мејлове од свог живота.

Зашто Милифе одбија да уклони моје податке?

Контактирали сте милифе да уклоните своје податке са њихове веб локације, али за то ћете морати да доставите неки доказ идентитета како би милифе могао да потврди да сте то ви и како би могао да уклони ваше податке са своје веб странице. Ако се доказ који сте им пружили не поклапа са вашим подацима на њиховој веб локацији, они неће моћи да уклоне ваше податке јер ви нисте особа која поседује ове информације. Да бисте се верификовали, потребно је да им поделите информације које се поклапају са вашим подацима.

Како МиЛифе има моје податке

МиЛифе прикупља све личне податке грађана Сједињених Држава преко њихових јавних евиденција и других извора. Подаци које милифе прикупља састоје се од вашег имена, година, пола, адреса, података за контакт, финансијске евиденције и кривичне евиденције. Ове информације се затим уређују и постављају на веб локацију МиЛифе тако да њихови корисници могу да траже особу и лако добију њене личне податке. Такође, мала и велика предузећа могу да користе милифе за проверу прошлости својих запослених.

Како МиЛифе добија оцену ваше репутације

Оцена репутације на МиЛифе-у се генерише на основу ваших личних података и записа које они имају о вашим и на основу рецензија добијених на вашем профилу. Оцена репутације је између 1 и 5. Профил који има оцену репутације мањи од 3 се сматра сумњивом и мање поузданом особом, док нема проблема за оне који имају оцену репутације већу од 3. Само судити некоме засновано на томе. с обзиром на њихову репутацију није фер, морате знати ту особу у стварности да ли јој се верује или не.

Колико кошта МиЛифе извештај

Извештај МиЛифе може вас коштати око 7,95 долара, ово је износ месечног плана претплате. МиЛифе нуди неке бесплатне извештаје, али ти извештаји садрже само информације које можда већ знате и да бисте добили детаљније информације о особи која ће вам требати да купите месечни план претплате. Ову трансакцију можете извршити са своје кредитне или дебитне картице која је подржана на веб локацији.

Кораци за искључивање из Милифе.цом

Да бисте сазнали како могу да одустанем од милифе цом, можете да пратите ове методе:

Метод 1: Позивање корисничке подршке МиЛифе

1. Позовите 1-888-704-1900 са свог телефонског уређаја да бисте контактирали МиЛифе корисничку подршку.

2. Објасните руководиоцу да желите да уклоните свој профил који је наведен на МиЛифе.цом.

3. Извршни директор ће од вас тражити да верификујете свој профил тражећи ваше име, адресу е-поште, године, адресу, контакт број и неке друге информације неопходне за верификацију.

4. Када извршна власт верификује и упореди ваш профил у својој бази података.

5. Извршни директор ће наставити са брисањем или уклањањем вашег профила из МиЛифе-а.

5. За неколико дана, што може бити између 4-5 радних дана, ваш профил ће бити уклоњен са милифе.цом.

Метод 2: Слање поште у МиЛифе

1. Приликом посете прегледачу МиЛифе.цом.

2. Кликните на траку за претрагу и унесите своје име.

3. Потражите свој профил наведен на сајту.

4. Кликните на профил и копирајте везу са адресне траке.

5. Саставите емаил за [email protected]

6. Напишите у е-поруци да желите да из милифе цом искључите свој профил и приложите везу коју сте копирали заједно са пратећим информацијама да бисте потврдили да је то ваш профил.

7. Пошаљите е-пошту и за неколико дана ћете добити е-пошту са потврдом да је ваш профил уклоњен са Милифе.цом.

Овако можете из милифе цом да искључите свој профил и податке.

Како се уклонити из мог живота

Да бисте се уклонили из МиЛифе-а, пратите ове кораке:

Напомена: Будите спремни са својим личним подацима.

  • Позовите 1-888-704-1900 са свог телефонског уређаја да бисте контактирали МиЛифе корисничку подршку.
  • Објасните руководиоцу да желите да уклоните свој профил који је наведен на МиЛифе.цом.
  • Извршни директор ће од вас тражити да верификујете свој профил тражећи своје име, адресу е-поште, године, адресу, контакт број и неке друге информације неопходне за верификацију.
  • Када извршни директор верификује и упари ваш профил у својој бази података.
  • Извршни директор ће наставити са брисањем или уклањањем вашег профила из МиЛифе-а.
  • За неколико дана, што може бити између 4-5 радних дана, ваш профил ће бити уклоњен са милифе.цом.

Овако се можете уклонити из МиЛифе-а.

Како уклонити своје податке из МиЛифе-а

Да бисте знали како да уклоните своје податке из МиЛифе-а, само пратите ове кораке:

1. Приликом посете прегледачу МиЛифе.цом.

2. Кликните на траку за претрагу и унесите своје име.

3. Потражите свој профил наведен на сајту.

4. Кликните на профил и копирајте везу са адресне траке.

5. Саставите емаил за [email protected]

6. Напишите у е-поруци да желите да уклоните своје податке са милифе.цом и приложите везу коју сте копирали заједно са пратећим информацијама да бисте потврдили да је то ваш профил.

7. Пошаљите е-пошту и за неколико дана ћете добити е-пошту са потврдом да је ваш профил уклоњен са Милифе.цом.

Овако можете уклонити своје податке из Милифе-а тако што ћете им написати е-пошту.

***

Надамо се да вам је овај чланак помогао да сазнате о искључивању милифе цом, како вам се узима извештај о репутацији милифе и да ли је бесплатан, како да уклоните своје податке из МиЛифе-а и зашто добијам е-поруке од милифе цом-а. Молимо вас да поделите своје искуство читајући овај чланак и у случају било каквих питања или сугестија у вези са њим, оставите их у одељку за коментаре испод.