Како натерати два телефона да се зову

Натерати два телефона да се међусобно зову је класичан трик који никада не успева да изазове осмех и смешна је практична шала коју можете да изведете. Можете да слушате њихов разговор док се питају ко је коме телефонирао, а ваши пријатељи и породица никада неће посумњати да сте их ви наместили за шалу. У овој шали постоји само неколико лаких фаза. Једноставно, морате да унесете њихове контакт информације на веб локацију која вам омогућава да унесете два телефонска броја и да их позовете без њиховог знања. Након тога, пазите да дигну слушалицу и слушају шта говоре. Ова практична шала ће их излудити и насмејати вас. Уверите се да је ваша камера спремна да сними сву акцију! Ако сте неко у потрази за саветима како да натерате два телефона да се међусобно зову, прочитајте овај чланак до краја. Доносимо вам користан водич који ће вас упутити како да проследите мобилни телефон на други мобилни телефон и како да позовем преусмерени број. Такође, научићете како се носите са шалама. Хајде да почнемо!

Како натерати два телефона да се зову

Натерати два телефона да се међусобно зову је прилично лака шала за извођење, али може учинити чуда за добијање одговарајућег одговора од ваших намераваних жртава. У овом чланку ћете сазнати како можете натерати два телефона да се међусобно зову и како се носите са шалама. Наставите да читате да бисте сазнали више о томе детаљно.

Могу ли телефони да зову једни друге?

Да, два телефона могу да се зову. Добити два телефона да се међусобно зову може бити урнебесна шала. Многе апликације, попут 3ваи.ио, Овнаге Пранкс, Пранк Хотлине, итд. су дизајниране за ову сврху.

Како натерати два телефона да се међусобно зову?

Уз помоћ веб странице Пранк Хотлине, можете повезати два телефона са само неколико кликова мишем. А онда, можете гледати како се хаос одвија. Такође имају једноставан кориснички интерфејс. Ево како да натерате два телефона да се међусобно зову помоћу телефонске линије за шалу:

1. Посетите Пранк Хотлине веб-сајт у вашем претраживачу.

2. Унесите први и други број људи са којима желите да се шалите у одговарајућа поља.

3. Кликните на Пошаљи овај позив за шалу.

Два телефонска броја ће се повезати, а жртве ће веровати да обоје разговарају телефоном у исто време.

Постоје и друге веб странице које можете користити да натерате два телефона да се међусобно позивају.

  • Овнаге Пранкс: Овнаге Пранкс ће упутити шалу на захтев. Најбољи део овога је што можете изабрати врсту шале која зове вашег пријатеља. Још боље, дајте им телефонски број свог пријатеља и време када ће се највероватније јавити. Уз духовиту апликацију Овнаге Пранкс за позивање шале, такође можете одмах почети да упућујете шале.
  • 3ваи.ио: Уз помоћ 3ваи.ио, корисници могу да натерају било која два телефона да се међусобно позивају. Апликација је једноставна за коришћење, али је доступна само за иПхоне.

Како се носите са шалама?

Испод је неколико начина на које можете да се носите са позивима за шалу које примате:

  • Блокирај позиваоца: Ако се нико не јави на позив и нико се не поздрави, то је вероватно шала. То такође може бити један од оних роботских позива које телемаркетери и преваранти користе да утврде да ли број телефона припада стварној особи. Најбољи начин деловања у овој ситуацији је да сами спустите слушалицу или сачекате да они то ураде. На крају, блокирајте тај број на свом телефону.

  • Ћути: Питати особу за име је најлакши приступ да се утврди да ли је то превара. Очигледно је да позив није стваран ако позивалац игнорише ваш упит или користи лажни идентитет који вам није познат. Ако ћутите, можете окренути све што се тиче овог преваранта, све док се не изнервира и не прекине позив.

  • Постављајте питања: Сазнајте идентитет позиваоца и детаље о томе како сте се вас двоје упознали тако што ћете питати за њихово име. Постоји велика шанса да је позивалац неко кога заиста не познајете ако вам не може дати тачан одговор.

  • Играјте заједно: Закажите датум за састанак на произвољној локацији док се играте. Ако је ова особа луда или луда и појави се на лицу места, биће прилично љута када сазна да је преварена.

  • Пријавите позиваоца: Запретите да ћете их пријавити ако тврде да сте освојили срећке или друге награде. Нема шансе да бисте нешто освојили да нисте учествовали ни у једном такмичењу или поменутој лутрији. Нажалост, многи појединци су преварени од стране сумњивих ликова и били су мета ових телефонских позива.

Можете ли проследити мобилни телефон на други мобилни телефон?

Да, можете проследити мобилни телефон на други мобилни телефон. Можете да преусмерите своје мобилне позиве путем прослеђивања позива на други телефонски број, као што је фиксни или други мобилни телефон, укључујући ваш дом или место пословања. Када је прослеђивање позива омогућено, нећете добити обавештење о позиву на свој мобилни телефон. Наставите да читате да бисте сазнали како да позовем преусмерени број.

Како спајате позиве?

Функција конференцијског позива која је уграђена у Андроид и иОС телефоне може се конфигурисати са екрана позива. Овај водич ће вас провести кроз процес спајања позива корак по корак. Хајде да видимо кораке за спајање позива на Андроид-у и иПхоне-у.

Опција И: За Андроид

1. Позовите и позовите први број.

2. Након што се позив повеже, додирните Додај позив у опцијама менија.

3. Позовите други жељени број који желите да додате конференцији.

4. Када се други позивалац јави, додирните Споји.

Опција ИИ: За иПхоне

1. Отворите Телефон апликацију на вашем иПхоне-у.

2. Позовите и упутите први позив на жељени телефонски број и дозволите да се позив повеже.

3. Након што је позив повезан, додирните икону за додавање позива.

4. Сада позовите и позовите други број.

Напомена: Док чекате да се позив повеже, први позивалац ће бити на чекању.

5. Када други позивалац преузме позив, додирните икону за спајање позива.

Како да позовем преусмерени број?

Ако позовете преусмерени број, ваш позив ће и даље проћи. Једина разлика ће бити у томе што ће позив аутоматски бити прослеђен на други број који је поставила особа коју зовете. Преусмеравање позива, које се обично назива прослеђивање позива, је функција која омогућава власнику телефона преусмеравање или преусмеравање долазних позива на фиксни, мобилни телефон, поруку говорне поште или систем за размену текстуалних порука.

Да ли * 67 и даље ради?

Да, * 67 и даље ради. На мобилним телефонима и паметним телефонима, *67 код је поуздан. На иОС и Андроид уређајима, код се користи за сакривање бројева телефона.

Могу ли се иПхоне телефони међусобно звати?

Да, иПхоне уређаји могу да се зову. Постоји много апликација и веб локација као што је 3ваи.ио које омогућавају шале на иПхоне уређајима.

Да ли је шала нелегална на Флориди?

Да, шаљиви позиви, који могу довести до узнемиравања или опсцености, су незаконити на Флориди. У складу са чланом 364.16 Статута Флориде, узнемиравајући или непристојни телефонски позиви су забрањени законом.

Да ли је телефонска линија за шале незаконита?

У неким околностима позивање шале може бити противзаконито. Чак иако свака држава има своје законе, већина држава забрањује шаљиве позиве у покушају да иритирају или узнемире другу особу. Шала која позива полицију или било који други државни орган забрањена је у свакој држави у САД. Многа места, укључујући Калифорнију, сматрају да је снимање шале позива незаконито прислушкивање. Злочин из мржње може бити почињен када је неко узнемирен или узнемираван због заштићене групе.

***

Надамо се да сте научили како да натерате два телефона да се зову и како се носите са шалама. Слободно нам се обратите са својим упитима и предлозима путем одељка за коментаре испод. Такође, реците нам шта желите да научите следеће.