Како натерати славну личност да вас прати на Инстаграму

Инстаграм је бесплатна апликација за дељење фотографија и видео записа која се може користити и на Андроид и иОС уређајима. Корисници могу да постављају и деле фотографије и видео записе са својим пријатељима и пратиоцима. Такође могу да коментаришу и лајкују отпремљене фотографије и видео записе. Милиони познатих личности се могу наћи на Инстаграму је платформа на којој промовишу своје брендове милионима других корисника док излажу свој животни стил. То је софтвер који вам омогућава, као оданом пратиоцу, да будете у току са свакодневним активностима славне личности и значајним догађајима, док истовремено изражавате своју подршку на мрежи. Замислите да сте добили захтев за праћење од ваше омиљене познате личности на Инстаграму чим сте се пробудили ујутру. Сигурни смо да бисте били одушевљени, јер је то прилично једноставно схватити. Шта ако вам кажемо да можете више од тога да замислите? Могли бисте да натерате своју омиљену славну личност да вас прати на Инстаграму. Добро сте прочитали. Испод је неколико метода како да натерате славну личност да вас прати на Инстаграму. Овај чланак ће вам такође помоћи да схватите колико пратилаца вас чини Инстаграм познатим и ко је најпопуларнија особа на Инстаграму.

Како натерати славну личност да вас прати на Инстаграму

У овом чланку ћете сазнати како да вас славна особа прати на Инстаграму и колико пратилаца вас чини Инстаграм познатим. Наставите да читате да бисте сазнали више о томе детаљно.

Колико пратилаца вас чини познатим на Инстаграму?

Пре неколико година, сви би вам саветовали да се бавите глумом или певањем. Али у двадесет првом веку могуће је стећи популарност и обожаватеље чак и ако нисте славна личност. Људи желе Инстаграм славу јер ће им то омогућити да постану богати утицајни људи. Постоје корисници Инстаграма који остварују приход са само 5.000 до 10.000 пратилаца. Али то не значи нужно да су познати на Инстаграму.

Кристијано Роналдо са око 509 милиона пратилаца је најпопуларнија особа на Инстаграму. Не брини! Не морате имати толико пратилаца. Јер, по мишљењу већине искусних Инстаграм инфлуенсера, да бисте били озбиљно схваћени као ауторитет у свом домену, потребно вам је најмање 30.000 пратилаца. Циљање на 100.000 пратилаца је добра идеја ако желите да постанете популарна особа на Инстаграму. Сада знате колико вас пратилаца чини Инстаграм познатим.

Како натерати славну личност да вас прати на Инстаграму?

Хајде да видимо неколико начина на које можете да примените да би вас славне особе пратиле на Инстаграму.

  Како поставити Мозилла Фирефок као подразумевани претраживач на Мац-у

Метод 1: Означите их у посту

Најбољи начин да почнете је да направите нешто и означите их инстаграм. Било да се ради о навијачкој уметности или објави о њима, било шта што изражава вашу мотивацију за њих док их истовремено означавате у посту могло би да изазове њихов одговор. Знам шта мислите да морају бити означени на хиљаде ствари сваког дана. Шта би ваша једна мала ознака постигла за разлику од свих осталих? Бар сте искористили шансу тако што сте тамо били иновативни. Штавише, људи имају тенденцију да памте инвентивност преко генеричке поруке.

Метод 2: Будите први који ће оставити коментар

Дакле, ево неколико додатних стратегија које би вам могле помоћи да придобијете њихово интересовање и да их пратите. Морате искористити чињеницу да су људи заинтересовани за перцепцију других људи о њима. Стога, ако први дођете до њихових коментара, ваше шансе да добијете одговор су веће. Увек можете да омогућите обавештења за ту славну личност тако да ћете увек бити свесни када објаве. Још једно опште правило је избегавање употребе фраза као што је први у коментарима. Вау, или неке друге фразе не изазивају одговор.

Метод 3: Будите значајни у коментарима

Уместо тога напишите нешто значајно јер, ако постављате питање или правите коментар са стварном тежином, велике су шансе да ће славна бити дирнута вашом поруком, одговорити вам и можда чак и пратити вас. Зато што већина људи искрено воли да комуницира са обожаваоцима свог рада и спремни су да одвоје мало времена да би поставили коментаре и одговорили им.

Метод 4: Означите њихове пријатеље

Постоје различите методе које можете користити да бисте евентуално привукли њихову пажњу, али ја бих вам саветовао да покушате да означите славну личност и њеног друга на објави у нади да ће вам пријатељ на крају одговорити јер то подиже вашу поруку у призор славне личности. Због обавештења које долази од вашег пријатеља, а не само од вас, повећане су могућности да га виде. Осим чињенице да ће изгледати као нежељена пошта, не саветујем да означавате све са којима та особа често разговара. Међутим, потрудите се да додате неки контекст. Наставите да читате за још један метод да научите како да натерате славну да вас прати на Инстаграму.

Метод 5: Пошаљите директне поруке (ДМ)

Друга опција је слање директне поруке. У овом случају, могли бисте да будете одани пратилац, а да истовремено будете застрашујући или налик на уходе. Колико год звезде желеле да комуницирају са својим следбеницима, оне такође имају границе које треба поштовати, а пратилац који је претерано жељан да прати може да оде предалеко. Поруку треба пажљиво размотрити за вашу омиљену славну личност.

  Како користити акционе блокове Гоогле помоћника за приступачност

Покушавате све ове технике и савете, али ништа не функционише. Бити у реду са тим у тој ситуацији је најбољи начин деловања. Имајте на уму да славне личности захтевају одмор. Цијените чињеницу да одговарају фановима с обзиром да имају само кратку прилику да то учине.

Како можете постати познати на Инстаграму?

Дакле, Инстаграм је најбоље место ако желите да постанете познати на мрежи. У ствари, претходно поменута Куинтли анализа открила је да је на свим платформама друштвених медија стопа раста пратилаца на каналу највећа. Ако бих вам рекао да можете постати познати на Инстаграму, не бисте морали само да пратите познате људе којима Инстаграм рукује. Сада се такође можете укључити међу најпопуларније особе на Инстаграму, пратећи неколико савета наведених у наставку

Метод 1: Дефинишите своју специјализацију

Можда сте прилично талентовани и имате широк спектар интересовања, укључујући она за књижевност, моду, стил живота и фитнес. Поред тога, можете слободно да користите Инстаграм да истовремено производите садржај за сваку од ових категорија. Међутим, ако желите да ваш садржај буде поуздан и препознатљив, проблем је у томе што неће сви у вашој циљној публици делити сва ова интересовања. А ако наставите да производите садржај који није повезан са њиховим интересима, ризикујете да изгубите пратиоце.

Метод 2: Направите колутове уз тренди музику

Колутови су прва ствар која пада на памет када говоримо о популарности на Инстаграму. Једна од ствари која вас чини познатим и која вам помаже да на тај начин постанете вирална јесу Инстаграм колути. Једна ствар коју треба да имате на уму је да ако правите колут, дефинитивно желите да се фокусирате на модерну музику. Препоручује се да кад год правите колутове, користите музику из Инстаграм-ове музичке колекције, а не своју музику, јер су већ популарни. Стога, ако их користите, несумњиво ћете повећати вероватноћу да се ваш колут појави.

Метод 3: Објављујте сваки дан

Још један предлог који бих желео да дам је да објављујем сваки дан уместо да уопште не објављујем. Размислите о објављивању два до три пута дневно, два до три дана недељно, на свом блогу. Преостале дане можете објављивати једном дневно. Шта год да одлучите, обавезно пратите свој распоред како бисте мотивисали постојеће присталице и привукли нове. Чињеница је да ће редовно објављивање повећати досег ваше публике, укупан досег и раст пратилаца. Прочитајте овај чланак од почетка да бисте научили како да натерате славну да вас прати на Инстаграму.

Метод 4: Користите хасхтагове

Једна невероватна карактеристика Инстаграма је да можете да користите хасхтагове да бисте досегли максималну публику, а такође и да означите Инстаграм профиле познатих људи за признање њихове омиљене познате личности. Играјте се са хасхтаговима; можда сте чули различите ставове о оптималној стратегији хасхтаг за видљивост. Други саветују да користите што више хештегова колико можете, док други могу саветовати да користите мање хештегова како бисте спречили да испадне као нежељени садржај. Покушајте да истовремено укључите што више релевантних хасхтагова у неке своје објаве. Прочитајте овај чланак од почетка да бисте сазнали колико пратилаца вас чини познатим на Инстаграму.

  Роботи, интернет ствари и вештачка интелигенција водећа су дигитална трансформација

Метод 5: Одржавајте комуникацију са својом публиком

Можда ћете пратити одређене налоге који никада не одговарају на ваше примедбе. Можда нећете оклевати да их престанете пратити у неком тренутку иако немате анимозитета према њима. Ако се чак и не труде да комуницирају са вама, нећете заиста осетити везу. За инфлуенсере је кључно да створе трајне везе са својим следбеницима због тога. Циљ је придобити њихову лојалност како их не бисте изгубили као присталице. Да бисте показали да обраћате пажњу на примедбе својих пратилаца, проведите неко време одговарајући на њих.

Метод 6: Будите опрезни док укључујете позив на акцију

Имајте на уму да је Инстаграм платформа за разговор, а не платформа за емитовање када укључујете позив на акцију. Након читања дела, шта желите да ваши пратиоци ураде? То подстиче учешће и јасно показује шта желите да чланови вашег тима раде. Позив на акцију је паметан потез који може да подстакне читаоце да комуницирају и деле ваш материјал, чиме се повећава његов вирални потенцијал.

На крају, то је процес; није вероватно да објавите један део садржаја који постаје виралан и чини вас познатим на Инстаграму. Међутим, ако доследно предузимате акције и објављујете одличан садржај, посебно колутове, видећете награде на дуге стазе, без обзира на све. Али пазите да не претерате како бисте избегли да будете језиви својој омиљеној звезди.

Никада немојте злоупотребљавати своје приступе само зато што сада имате идеју како да натерате славну да вас прати на Инстаграму. Одржавање здраве репутације је важно јер то такође може довести до тога да вас ваша омиљена славна личност тужи. Очигледно, да бисте постали популарни на Инстаграму, морате имати одређени број пратилаца. Али не морате да бринете о томе колико ће вас пратилаца учинити познатим на Инстаграму ако се ваш материјал допадне вашој публици. Само уживајте у процесу и наставите да стварате.

***

Надамо се да сте научили како да вас славна особа прати на Инстаграму и колико пратилаца вас чини Инстаграм познатим. Слободно нам се обратите са својим упитима и предлозима путем одељка за коментаре испод. Такође, реците нам шта желите да научите следеће.