Како одмах добити приступ ГПТ-4!

Само неколико сати након Гугла најавио свој ПаЛМ АИ модел да изазову ГПТ-3, ОпенАИ им је покварио забаву и преузео интернет са најавом ГПТ-4. И има смисла да људи то забележе јер доноси неке значајне надоградње у односу на ГПТ-3. Овај модел великог језика следеће генерације (ЛЛМ) више није ограничен на текст, већ сада има и визију, омогућавајући вам да уносите слике и ускоро постављате упит за АИ модел. Међутим, ако желите да искусите ГПТ-4 на ЦхатГПТ веб локацији управо сада, мораћете да потрошите новац јер нови модел није бесплатан за коришћење. Дакле, хајде да научимо како можете са лакоћом да приступите ГПТ-4 данас.

Како одмах користити ГПТ-4 (2023)

У овом чланку смо објаснили две једноставне методе за приступ ГПТ-4 управо сада. Не морате да чекате било какве интеграције или издање АПИ-ја да бисте искусили нови АИ модел. Пре тога, хајде да брзо разговарамо о томе шта је ново у ОпенАИ ГПТ-4 моделу.

Шта је нови ОпенАИ ГПТ-4 АИ модел?

Сви знамо да ЦхатГПТ може да уради гомилу кул ствари и да постоји мноштво ЦхатГПТ упита да се добије савршен одговор на питања, али ОпенАИ у великој мери побољшава своје могућности са ГПТ-4. У поређењу са ГПТ-3, који покреће ваш омиљени ЦхатГПТ АИ цхатбот, најновији ГПТ-4 модел је мултимодалан. Као што је горе поменуто, то значи да ће ЛЛМ сада моћи да прихвати и текстуалне и сликовне уносе од корисника. Нови ГПТ-4 модел из ОпенАИ-а ће ускоро омогућити унос слика, које ће моћи да анализира и одговори на ваша питања. Тренутно су само текстуалне могућности новог ЛЛМ доступне за испробавање путем ЦхатГПТ-а.

  Како да укључите или искључите превод у Цхроме-у

Како приступити ГПТ-4 АИ моделу (званични метод)

ОпенАИ је играо паметно и учинио ГПТ-4 доступним само ЦхатГПТ Плус претплатницима. То значи да ћете морати да платите 20 долара месечно да бисте приступили најновијем моделу са ОпенАИ-а. Ево како да му приступите:

1. Прво идите на веб локацију ЦхатГПТ користећи линк овде и пријавите се на свој постојећи налог. Направите нови налог ако га већ немате.

2. Када се пријавите, видећете опцију „Надогради на Плус“ у доњем левом углу. Кликни на то.

3. Затим, у искачућем прозору који се отвори, кликните на зелено дугме „Надогради план“ испод ЦхатГПТ Плус. Као што је овде поменуто, ЦхатГПТ вам даје приоритетни приступ новим функцијама, и то с правом, са ГПТ-4.

4. На следећој страници, потребно је да унесете своје податке о плаћању и адресу за обрачун у десном окну. Када унесете детаље, кликните на дугме „Претплати се“.

Напомена: Нажалост, корисници не могу да изврше уплате на веб локацији ОпенАИ да би добили ЦхатГПТ Плус у Индији. Према вишеструким објавама на друштвеним мрежама, све кредитне/дебитне картице – било да се ради о Виса, Мастерцард, Америцан Екпресс, итд. – пропадају. Надамо се да ће ОпенАИ препознати проблем и дозволити индијским корисницима да користе ЦхатГПТ Плус у Индији.

5. Након што се уплата заврши, успешно ћете постати ЦхатГПТ+ претплатник. Сада можете са лакоћом да користите нови ГПТ-4 модел и друге старије АИ моделе. У падајућем менију на екрану изаберите „ГПТ-4“ да бисте започели.

6. Сада можете да уносите своје упите у оквир за текст на десном окну и да ступите у интеракцију са моћнијим и прилагодљивијим ЦхатГПТ роботом за ћаскање који покреће ГПТ-4. Ево неколико примера, проверите их:

  Како одштампати омот ЦД-а

Како бесплатно користити ГПТ-4 АИ модел

Као што је потврђено у нашој почетној покривености, ОпенАИ ускоро неће нудити бесплатан приступ ГПТ-4 преко свог ЦхатГПТ цхат бота. Даље, додаје се да се нада да ће у будућности „понудити одређену количину бесплатних ГПТ-4 упита“ корисницима бесплатних нивоа.

Па, ако сте један од оних бесплатних корисника и не желите да трошите новац да бисте добили ЦхатГПТ Плус претплату, имамо бесплатну алтернативу за вас. И то је нова Мицрософт Бинг-ова функција ћаскања са вештачком интелигенцијом. Да, у званични блог постМицрософт је потврдио да његова Бинг АИ услуга ради на ГПТ-4.

Штавише, огромна предност коришћења Бинг АИ у односу на ГПТ-4 модел на ЦхатГПТ веб локацији је база знања. Док је ГПТ-4 још увек ограничен на скуп података из септембра 2021., Бинг АИ ћаскање је прикључено на интернет и може да одговори на упите који се односе на догађаје у реалном времену. Али запамтите да је Бинг АИ тренутно ограничен на 15 одговора у једном разговору.

Дакле, наставите и тестирајте ЦхатГПТ алтернативну Бинг АИ у Едге претраживачу одмах. А ако не желите да користите Едге, прочитајте наш водич о томе како да приступите Бинг АИ ћаскању у било ком веб прегледачу.

Испробајте ГПТ-4 модел у ЦхатГПТ већ данас

У закључку, мораћете да добијете претплату на ЦхатГПТ+ ако желите да званично приступите новом ГПТ-4 АИ моделу из ОпенАИ. Али, током нашег тестирања, открили смо да Бинг АИ прилично брзо реагује и помаже у нашим упитима. Дакле, да ли сте узбуђени због могућности које отвара АИ модел текста и визије који је ГПТ-4? Јавите нам своје мисли у коментарима испод.

  Управљајте обавештењима апликација директно из центра за обавештења вашег иПхоне-а