Како омогућити и користити праћење пакета у апликацији Гмаил

Гмаил долази са многим корисним алаткама и функцијама. Да би ваше пријемно сандуче било организовано, нуди низ опција за креирање директоријума, ознака и поддиректоријума у ​​Гмаил-у. Штавише, можете заказати е-пошту у Гмаил-у изворно без коришћења додатака трећих страна. А сада је Гугл смислио уредну нову одлика који вам омогућава да пратите пакете директно у апликацији Гмаил. Нема потребе за тражењем броја за праћење и ручном провером статуса пошиљке. Гмаил ће све ово урадити уместо вас и на први поглед приказати датум доласка. Како је то кул? Дакле, да бисте омогућили праћење пакета на Гмаил-у, пратите наш водич у наставку.

Омогући праћење пакета на Гмаил-у (2023)

Праћење пакета је сада доступно у апликацији Гмаил на иПхоне и Андроид телефонима, али морате да га омогућите ручно. На нашем Андроид телефону, подешавање за праћење пакета појавило се на Гмаил верзији 2023.01.08.501398065.Издање (24. јануар). Уз то, увођење је брзо и вероватно сте већ добили ту функцију. Само треба да га омогућите, а ево како да то урадите:

Напомена: Имајте на уму да праћење пакета није доступно на десктоп верзији Гмаил-а и да за ову функцију морате да користите мобилну апликацију Гмаил

1. Прво отворите апликацију Гмаил на телефону и пређите на „Подешавања“ у менију за хамбургер. Након тога, изаберите налог е-поште за који желите да омогућите ову функцију. На иПхоне уређајима отворите подешавања Гмаил-а и пређите на „Приватност података“.

2. Затим, скролујте надоле, потражите опцију „Праћење пакета“ и омогућите функцију. Имајте на уму да ће Гоогле делити бројеве за праћење са превозницима.

  Како поделити своју локацију уживо на Вхатсапп-у

3. Од сада па надаље, добићете процењени датум доласка у Гмаил апликацији. Информације ће бити прегледне и означене тренутним статусом пакета. Затим можете отворити е-пошту да бисте приступили картици за праћење поруџбине на врху, укључујући опције „Прати пакет“ и „Прикажи поруџбину“.

Слика: Гоогле

Лако пратите своје пакете помоћу апликације Гмаил

Дакле, овако можете омогућити праћење пакета и добити брзе информације о вашим пошиљкама. Волео бих да је Гоогле интегрисао ову функцију са виџетом „На први поглед“ на почетном екрану. У сваком случају, ако желите да научите више таквих сјајних Гмаил трикова, пратите наш повезани чланак. А да бисте омогућили Гмаил ван мреже, који ће вам омогућити да користите услугу е-поште без активне интернет везе, прођите кроз наш детаљан водич. Коначно, ако имате било каквих питања, обавестите нас у одељку за коментаре испод.