Како омогућити тамни режим у Бинг Цхат-у

Бинг Цхат вам даје бесплатан приступ ГПТ-4, што је један од разлога зашто је све више људи склоније приступу Мицрософт-овом претраживачу него икада раније. Поред бесплатног приступа ГПТ-4, Бинг АИ Цхат такође има додатну подршку, уз подршку за више прегледача.

Подршка за тамни режим у Бинг Цхат-у смањује напрезање очију, смањује количину плаве светлости која емитује екран и нуди алтернативни изглед. Водићемо вас кроз процес омогућавања тамног режима у Бинг Цхат-у.

Како омогућити тамни режим у Бинг Цхат-у

Најлакши начин да укључите тамни режим у Бинг Цхат-у је коришћење онога што је доступно као изворно решење. Не требају вам апликације или екстензије трећих страна да бисте могли да направите тамну тему прозора за ћаскање. Сада, хајде да променимо тему вашег Бинг АИ Цхат-а у тамну пратећи неколико једноставних корака:

 • Идите на Бинг Цхат у Мицрософт Едге-у или било ком другом подржаном веб прегледачу.
 • Кликните да додирнете дугме са три линије на врху странице за ћаскање.
 • Кликните или додирните Изглед и изаберите Тамно.
 • У одељку Изглед добијате подразумевани систем поред опција за светле и тамне теме.

  Одабир подразумеване опције система учиниће да Бинг Цхат поштује тему коју сте поставили као подразумевану на рачунару. Ако користите тамни режим као подразумевани на рачунару, можете да изаберете опцију Систем подразумевани да бисте водили сесије ћаскања у Бинг АИ Цхат-у у тамном режиму.

    Како бесплатно добити Апек новчиће

  Када примените тамну тему на Бинг Цхат, она ће се аутоматски одразити и на страницу за претрагу Бинг-а. Не можете да користите две одвојене теме за Бинг ћаскање и Бинг страницу за претрагу.

  Други начини за омогућавање тамног режима на Бинг АИ Цхат-у

  Иако изворно решење за омогућавање тамног режима функционише беспрекорно, постоје добро позната проширења претраживача независних произвођача која могу применити тамну тему на све веб локације које посећујете, укључујући Бинг.

  Можете да користите Дарк Моде и Дарк Реадер да примените тамни режим на Бинг Цхат. Оба проширења су доступна за веб прегледаче Гоогле Цхроме, Мицрософт Едге, Фирефок, Сафари и Опера.

  Једна од главних предности коришћења екстензија треће стране у односу на изворно решење је боља прилагодљивост. На пример, проширење претраживача Дарк Реадер вам омогућава да контролишете осветљеност и контраст и брзо прелазите између тамних и светлих тема за одређене веб локације.

  Алтернативно, форсирање тамног режима на свим веб локацијама доступно је иза заставице у Едге-у. Све што треба да урадите је да откуцате Едге:://флагс, а затим укуцате „тамни режим“ у поље Сеарцх флагс. Сада кликните на падајући мени Аутоматски тамни режим за веб садржај и изаберите Омогућено.

  Мицрософт Едге ће од вас тражити да поново покренете прегледач да би промене ступиле на снагу. Тамни режим ће се сада аутоматски примењивати на све веб локације које посећујете, укључујући Бинг. Осим тамног режима, постоје многе друге моћне експерименталне функције које можете омогућити коришћењем заставица у Мицрософт Едге-у.

  Међутим, вреди напоменути да неке веб странице нису предвиђене за гледање у мрачним темама. Ако планирате да примените тамну тему користећи било коју екстензију прегледача треће стране или да је протерате кроз заставицу, морате да водите рачуна о томе да ли су текстови, слике и шеме боја изобличене након што је примените.

    Дата Мининг наспрам машинског учења: технике, апликације и синергије

  Бинг АИ тамни режим ћаскања, омогућен

  Тамни режим у Бинг АИ Цхат-у функционише одлично и лако га је омогућити на Мицрософт Едге-у. Међутим, тамни режим није магично решење за очување здравља очију. Колико решење може бити ефикасно зависи и од окружења. Све у свему, важно је знати о свим предностима и недостацима коришћења тамног режима на вашим уређајима.