Како опозвати слање порука на Инстаграму

Инстаграм је једна од најпопуларнијих апликација за Андроид или иОС уређаје. Људи га користе за дељење својих видео снимака и фотографија и уживо да би комуницирали са својим пратиоцима на овој платформи. Инстаграм такође има једну од најбољих карактеристика, под називом Реелс. Корисници ИГ-а воле да проводе време гледајући колутове. Даје вам забавне видео записе. Такође, корисници могу да отпреме више фотографија и видео записа и поделе их са својим пријатељима и породицом. Такође могу да виде коментаре и лајкове на објаву коју деле на свом профилу. А једна од најчешће коришћених функција на ИГ-у је директна размена порука. Било који Инста корисник може са лакоћом да шаље ДМ другим корисницима. Али понекад корисници можда желе да избришу или пониште поруке на Инстаграму из неких разлога. Дакле, уз помоћ овог чланка, научићете како да избришете све поруке на Инстаграму са обе стране и избришете Инстаграм поруке на велико.

Како опозвати слање порука на Инстаграму

У овом чланку ћете сазнати како да опозовете слање порука на Инстаграму и избришете све поруке на Инстаграму са обе стране. Наставите да читате да бисте сазнали више о томе детаљно.

  Повећајте брзину кадрова у вашем подразумеваном медиа плејеру за ХД репродукцију

Постоји ли начин да се виде сви Инстаграм ДМ-ови?

Да, можете видети све Инстаграм ДМ-ове тако што ћете додирнути икону Мессенгер на картици Почетна у апликацији Инстаграм.

Да ли друга особа зна када избришете разговор на Инстаграму?

Не, друга особа неће знати да сте избрисали разговор на Инстаграму. Обично кад год избришете разговор на Инстаграму, радњу предузимате само ви. Инстаграм не показује другој особи да сте избрисали поруку. У другим апликацијама, као што је ВхатсАпп, друга особа сазнаје да сте избрисали поруку. Али на Инстаграму, избрисана порука нестаје из ћаскања без икаквог трага.

Да ли блокирање некога на Инстаграму брише поруке?

Не, блокирање некога на Инстаграму не брише поруку. Ако некога блокирате, Инстаграм неће избрисати поруку; поруке ће и даље бити тамо у оквиру за ћаскање. Али у неким случајевима, ако сте ви и особа коју сте блокирали у заједничкој групи, добићете обавештење да ли желите да останете у групи или не. Ако одлучите да останете у групи, обоје ћете видети поруке једно другом само у тој групи. Инстаграм је једна од најбољих апликација која долази са сјајном политиком приватности. Када некога блокирате, он може да види вашу старију поруку, али не и нове које пошаљете. И као што је већ речено, Инстаграм не брише поруку када блокирате некога на Инстаграму.

Како опозвати слање порука на Инстаграму?

Хајде да видимо кораке за опозив слања порука на ИГ.

1. Отворите апликацију Инстаграм на свом Андроид или иОС уређаја.

2. Додирните икону Мессенгер у горњем десном углу екрана.

  Како да поправите грешку Тап То Ретри на Снапцхат Ленсу

3. Додирните жељено ћаскање са листе.

4. Додирните и држите жељену поруку.

5. Додирните Опозови слање да поништите слање своје Инстаграм поруке.

Како опозвати све поруке на Инстаграму?

Можете опозвати све поруке једну по једну у ИГ прозору за ћаскање уз помоћ горе наведених корака.

Како можете опозвати слање ДМ-ова на Инстаграму одједном?

Не постоји функција за поништавање свих Инстаграм ДМ порука одједном. Инстаграм има сјајну политику приватности, али нема функцију за брисање свих Инстаграм ДМ-ова у исто време. Али поруке можете опозвати једну по једну.

Како избрисати све поруке на Инстаграму?

Да бисте избрисали све своје поруке на Инстаграму, прво морате да пребаците свој налог на професионални налог. Након тога, добићете опцију да избришете све поруке одједном.

1. Покрените апликацију Инстаграм и додирните картицу Профил у доњем десном углу.

2. Додирните икону хамбургера > опција подешавања.

3. Након тога, додирните опцију Аццоунт.

4. Додирните Пребаци на професионални налог.

5. Биће вам постављено неколико питања након што одаберете шта да додате свом професионалном налогу. Ако изаберете Настави, на крају ћете завршити пренос свог налога.

6. Посетите картицу Почетна након преласка на професионални налог и додирните икону Мессенгер.

7. Затим додирните икону вишеструког избора, као што је приказано испод.

8. Затим додирните жељена ћаскања која желите да избришете.

9. Додирните Избриши.

Тако избришете све своје Инстаграм поруке одједном. Прочитајте овај чланак од почетка да бисте сазнали како да опозовете слање порука на Инстаграму.

Како да избришете Инстаграм поруке на велико?

Не постоји начин да избришете све поруке одједном на личним Инстаграм налозима. Али то можете учинити уз помоћ професионалног Инстаграм налога. Прочитајте и следите горе наведене кораке да бисте масовно избрисали Инстаграм поруке.

  Менаџер пројекта против менаџера ресурса: Разумевање разлика

Како да избришете цео Инстаграм разговор са обе стране? Како избрисати све поруке на Инстаграму са обе стране?

Хајде да видимо кораке за брисање свих ИГ ДМ-ова са обе стране.

Напомена 1: Да бисте укључили режим нестанка за ћаскање, ви и та особа морате да пратите једни друге на Инстаграму.

Напомена 2: Корисник ИГ примаоца ће добити обавештење да је режим Ванисх укључен.

1. Отворите апликацију Инстаграм и додирните икону Мессенгер у горњем десном углу.

2. Додирните икону плус у горњем десном углу екрана.

3. Додирните жељено ћаскање > корисничко име на врху ћаскања.

4. Укључите прекидач за режим Ванисх. Како је режим нестанка укључен, друга особа укључена у ћаскање биће обавештена.

Прочитајте овај чланак од почетка да бисте сазнали како да опозовете слање порука на Инстаграму.

Како избрисати све Инстаграм поруке одједном на вашем иПхоне-у?

Следите горе наведене кораке да бисте избрисали све ИГ директне поруке одједном у вашој ИГ иОС апликацији. Али имајте на уму да ће прималац добити обавештење да сте укључили режим Ванисх. Ако желите да избришете поруке без њиховог знања, прочитајте следећи метод.

Како да избришете Инстаграм поруке са обе стране, а да оне не знају?

Испод су кораци за брисање ИГ порука са обе стране, а да корисник примаоца не зна.

1. Покрените апликацију Инстаграм на свом телефону.

2. Додирните икону Мессенгер > жељено ћаскање.

3. Додирните и држите жељену поруку и додирните Поништи слање.

4. Поновите овај процес за више порука да бисте избрисали све без знања корисника ИГ-а.

Ово ће избрисати поруке са обе стране и друга особа неће моћи да види поруку.

Како избрисати поруке на Инстаграму од друге особе?

Нажалост, не можете избрисати поруке на Инстаграму од друге особе. Или можете да избришете цео разговор или само поруке које сте послали.

***

Надамо се да сте научили како да поништите слање порука на Инстаграму и избришете Инстаграм поруке на велико. Слободно нам се обратите са својим упитима и предлозима путем одељка за коментаре испод. Такође, реците нам шта желите да научите следеће.