Како отказати бесплатну пробну верзију ИоуТубе Премиум-а

ИоуТубе има бесплатну и плаћену верзију за појединце заинтересоване за његове корисније функције. ИоуТубе Премиум, представљен 2014. као музички кључ, а касније преименован у ИоуТубе Ред пре него што је поново покренут 2018. године, побољшава видео платформу у власништву Гоогле-а многим фантастичним функцијама. ИоуТубе вам такође нуди бесплатну једномесечну пробну верзију свог Премиум чланства ако желите да се дочепате тога. Да ли сте већ корисник ИоуТубе-а који се претплатио на бесплатну пробну верзију ИоуТубе Премиум-а и питате се како можете да откажете бесплатну пробну верзију ИоуТубе Премиум-а? И како могу да окончам своју ИоуТубе претплату? Морате да прочитате овај чланак до краја да бисте сазнали како да откажете ИоуТубе Премиум раније и да откажете бесплатну пробну верзију ИоуТубе Мусиц Премиум-а.

Преглед садржаја

Како отказати бесплатну пробну верзију ИоуТубе Премиум-а

Наставите да читате даље да бисте пронашли кораке који детаљно објашњавају како да откажете бесплатну пробну верзију ИоуТубе Премиум-а са корисним илустрацијама за боље разумевање.

Да ли се ИоуТубе Премиум наплаћује након бесплатног пробног периода?

Да. ИоуТубе вам нуди једномесечну пробну верзију свог Премиум чланства у којој можете да приступите додатним функцијама као што су стриминг видео записа без додатака, неограничено преузимање и слушање музике без додатака ван мреже месец дана. Након што ваша бесплатна пробна верзија прође, ИоуТубе ће аутоматски претворити вашу бесплатну пробну верзију у своје Премиум чланство и наплатити вам начин плаћања који сте унели на ИоуТубе-у. Али имате опцију да откажете бесплатну пробну верзију да бисте избегли било какве трошкове.

  10 најбољих Нетфлик оригиналних романса за гледање (јун 2020.)

Зашто ми је ИоуТубе наплатио бесплатну пробну верзију?

Ако нисте отказали бесплатну пробну верзију ИоуТубе-а пре месец дана, ваша бесплатна пробна верзија ИоуТубе Премиум чланства ће се одмах претворити у Премиум план и наплатити вам начин плаћања који сте навели. Међутим, имате избор да прекинете бесплатну пробну верзију како бисте избегли било шта да платите.

Можете ли да откажете бесплатну пробну верзију ИоуТубе Премиум-а?

Да, можете да откажете бесплатну пробну верзију ИоуТубе Премиум-а кад год желите. Ако откажете бесплатну пробну верзију ИоуТубе Премиум-а, ваше пробно чланство се неће претворити у плаћену претплату на крају пробног периода. Приступ премијум функцијама као што су стриминг видео записа без додатака, неограничено преузимање и слушање музике без додатака офлајн одржаће се до истека пробног периода.

Шта се дешава ако превремено откажем ИоуТубе Премиум?

Ако вам ИоуТубе Премиум претплата буде раније прекинута, више нећете бити укључени на ИоуТубе-ову листу претплатника и нећете бити наплаћени за следећи обрачунски циклус. Међутим, ваше Премиум функције као што су стриминг видео записа без додатака, неограничено преузимање и слушање музике без додатака ван мреже морају трајати до следећег обрачунског циклуса јер сте већ платили за тај временски период.

Зашто не могу да откажем своје ИоуТубе чланство?

Неколико корисника се суочава са проблемима приликом отказивања ИоуТубе чланства. Главни разлог који узрокује овај проблем може бити због:

  • Грешке или кварови у апликацији или веб локацији
  • Лоша/нема интернет конекције
  • ИоуТубе сервери не раде
  • Застарела апликација ИоуТубе
  • Оштећени кеш и подаци ИоуТубе апликације

Зашто не могу да откажем свој Иоутубе Премиум?

Можда користите ИоуТубе апликацију или веб локацију да бисте отказали Премиум са нестабилном интернет везом. Такође, застарела ИоуТубе апликација може да изазове грешке и кварове и да ускладишти оштећени кеш или податке да изазове неуспешне покушаје отказивања Премиум-а.

Како отказати бесплатну пробну верзију ИоуТубе-а? Како да откажем бесплатну пробну верзију ИоуТубе-а? Како отказати бесплатну пробну верзију Иоутубе Премиум-а?

Уз ИоуТубе Премиум, корисници имају неограничен приступ преузимања видео записа, ИоуТубе Премиум музике и садржаја без огласа. Међутим, ове функције нису бесплатне, као што је случај са већином услуга на претплату. Али добар део је што вам ИоуТубе нуди бесплатну једномесечну пробну верзију ИоуТубе Премиум-а. Али, ова претплата ће се поновити након сваког обрачунског циклуса. Дакле, ако желите да откажете Премиум раније након бесплатног пробног периода или желите да то избегнете у будућности, ево водича о томе како да откажете бесплатну пробну верзију ИоуТубе-а или ИоуТубе Премиум претплату у само неколико једноставних корака.

  Зашто мој Сири звучи чудно?

Напомена: Када се ваша претплата успешно откаже, нећете бити наплаћени за следећи обрачунски циклус. Међутим, ваше Премиум предности морају трајати до следећег обрачунског циклуса.

Опција И: Коришћење веб претраживача

1. Посетите сајт ИоуТубе на вашем претраживачу.

Напомена: Уверите се да сте пријављени на свој налог.

2. Кликните на икону вашег профила у горњем десном углу екрана.

3. Затим кликните на опцију Куповине и чланства.

4. Кликните на Управљај чланством у одељку Чланства.

5. Кликните на ДЕАКТИВИРАЈ поред рока за бесплатну пробну верзију.

6. Затим кликните на НАСТАВИ ЗА ОТКАЗИВАЊЕ у искачућем прозору.

7. Одаберите жељени разлог за отказивање бесплатног пробног периода и кликните на СЛЕДЕЋЕ.

8. На крају, кликните на ДА, ОДКАЖИ у искачућем прозору за потврду.

Опција ИИ: Коришћење ИоуТубе апликације

1. Отворите апликацију ИоуТубе на свом Андроид или иОС уређај.

2. Сада додирните икону свог профила у горњем десном углу.

3. Додирните Куповине и чланства.

4. Додирните Премиум чланство у одељку Чланства.

5. Затим додирните Откажи чланство поред датума завршетка бесплатне пробе.

6. Додирните Даље да бисте наставили са отказивањем.

7. На крају, изаберите жељени разлог за отказивање бесплатног пробног периода и додирните ОТКАЖИ ПРЕМИУМ да бисте потврдили акцију.

Надамо се да сте, пратећи овај једноставан, али опсежан водич, научили кораке за отказивање бесплатне пробне верзије ИоуТубе Премиум-а.

Како да откажем ИоуТубе Премиум бесплатну пробну верзију иОС-а? Како отказати ИоуТубе Премиум бесплатну пробну верзију иПхоне-а?

Ако сте корисник иОС-а и питате се како да прекинете своју ИоуТубе претплату, процес за ово ће бити мало другачији. То је зато што се, када користите иПхоне, не претплатите директно на ИоуТубе. Уместо тога, морате да откажете преко Апп Сторе апликација на вашем иПхоне-у или било ком другом иОС уређају. Ево водича о томе како можете да откажете ИоуТубе премиум бесплатну пробну верзију из иОС Апп Сторе-а у само неколико једноставних корака.

  Како повезати Оцулус Куест 2 са телевизором

1. Отворите Подешавања на свом иПхоне-у.

2. Додирните свој Аппле ИД са врха.

3. Додирните опцију Претплате.

4. Пронађите и додирните ИоуТубе Премиум претплату.

5. Затим додирните Откажи претплату.

Надајмо се да сте, пратећи овај једноставан водич, успешно отказали бесплатну пробну верзију ИоуТубе Премиум-а на иОС уређају.

Како отказати ИоуТубе Премиум на телефону?

Можете да пратите методе поменуте у претходним насловима да бисте научили како да успешно откажете ИоуТубе Премиум на телефону.

Како да завршим своју ИоуТубе претплату?

Ево водича о томе како можете прекинути ИоуТубе претплату у само неколико једноставних корака.

1. Покрените апликацију ИоуТубе на телефону и тап на икони профила у горњем десном углу.

2. Затим додирните Куповине и чланства.

3. Додирните Премиум чланство > Откажи чланство.

4. Затим додирните Даље да бисте наставили са отказивањем.

5. На крају, изаберите жељени разлог за отказивање бесплатног пробног периода и додирните ОТКАЖИ ПРЕМИУМ да бисте потврдили акцију.

Како отказати бесплатну пробну верзију Иоутубе Мусиц Премиум на Андроиду?

Претплатите се на бесплатну пробну верзију ИоуТубе Мусиц-а куповином ИоуТубе бесплатне пробне претплате. А ако сада желите да откажете своју претплату да бисте избегли било какве трошкове, можете да откажете бесплатну пробну верзију ИоуТубе-а уз помоћ горе наведених корака.

***

Уз овај водич, надамо се да знате све о платформи за услуге стриминга видео записа на мрежи, познатој као ИоуТубе. Надамо се да смо успешно одговорили на сва ваша питања, на пример како да откажете бесплатну пробну верзију ИоуТубе Премиум-а. Отворени смо за све повратне информације, упите и коментаре са ваше стране у вези са било којом темом. Такође, слободно предложите на којој теми би требало да буде наш следећи блог.