Како отказати Цостцо чланство

Цостцо је био водећи амерички трговац на мало од свог оснивања 1976. Они користе специјалну пословну стратегију само за чланство како би клијентима пружили снижену куповину хране, одеће и других кућних ствари. Хиљаде Американаца имају чланство да би имали користи од ових уштеда, које далеко превазилазе цену чланства. Цостцо је стручњак за пружање највише вредности за њихов новац, продајући све, од накита за веренице до намирница. Ако тражите савет о томе како да добијете Цостцо чланску картицу на свом телефону, прочитајте у наставку. У овом водичу ћемо вам такође показати како да откажете Цостцо чланство и да ли можете да откажете Цостцо чланство и задржите Цити картицу.

Како отказати Цостцо чланство

Наставите да читате даље да бисте пронашли кораке који детаљно објашњавају како да откажете чланство у Цостцо-у са корисним илустрацијама за боље разумевање.

Колико дуго је добро чланство у Цостцо-у?

Цостцо чланство важи годину дана од датума куповине. Цостцо нуди бројне опције за управљање обновом претплате на мрежи или у продавници.

  Како избрисати ТикТок видео

Да ли је вредно имати Цостцо чланство?

Да, са Цостцо-ом имате приступ квалитетним артиклима по ниским ценама које можете купити на велико и добити попусте и друге награде. Цена чланства у Цостцо-у може бити нешто виша, али се исплати за куповину на велико. Поред тога, они пружају либералну политику враћања са пуним повраћајем новца. Прочитајте даље да бисте сазнали како да откажете чланство у Цостцо-у.

Да ли се Цостцо ослобађа чланства?

Не, Цостцо се није отарасио свог чланства и још увек има своје уговоре о чланству, то су златно, извршно и пословно чланство.

Извршно чланство:

 • 120,00 УСД годишње чланарине (60 УСД чланарине, плус 60 УСД накнаде за надоградњу) *
 • Укључује бесплатну картицу за домаћинство
 • Важи на свим Цостцо локацијама широм света
 • Годишња награда од 2% за квалификоване Цостцо куповине (Услови важе)
 • Додатне погодности и веће уштеде на Цостцо Сервицес
 • Додатне погодности за одабране Цостцо Травел производе

Пословно чланство:

 • 60,00 $ Годишња чланарина*
 • Укључује бесплатну картицу за домаћинство
 • Додајте власнике придружених картица за 60 УСД сваки*
 • Важи на свим Цостцо локацијама широм света
 • Куповина за препродају
 • Пословни чланови морају доставити Цостцо-у одговарајуће информације о препродаји

Голд Стар чланство:

 • 60,00 $ Годишња чланарина*
 • Укључује бесплатну картицу за домаћинство
 • Важи на свим Цостцо локацијама широм света

Која је корист од чланства Цостцо Екецутиве?

Пре него што научимо како да откажете чланство у Цостцо-у, знаћемо о предностима. Предности Цостцо Екецутиве чланства укључују добијање годишње награде од 2% која износи до 1000 УСД за скоро сваку Цостцо услугу која испуњава услове. Добијате 3% готовине назад на Цостцо Травелс поред ексклузивних понуда и уштеде. Сваки члан Цостцо-а добија приступ погодностима као што су:

 • Снижена контактна сочива
 • Пакети за одмор
 • Извршни чланови имају још више уштеде на Цостцо услугама и одређеним пакетима за одмор.
  Поправите Вазе звук који не ради на Андроиду

Како добити своју Цостцо чланску картицу на свом телефону?

Да бисте добили Цостцо чланску картицу на свом телефону, потребно је да следите ове кораке:

1. Отворите Цостцо апликацију на вашем телефону.

2. Пријавите се на свој налог помоћу акредитива за чланство.

3. Потврдите своје чланство у Цостцо-у и додирните картицу Картица да бисте је видели.

Како можете затворити свој Цостцо налог?

Ако желите да откажете свој Цостцо налог или затворите Цостцо налог, морате или да уђете у Цостцо складиште и консултујете се на пулту за чланство или можете да позовете њихов Цостцо центар за корисничку подршку. Разговор са чланом особља у продавници је згодан начин да откажете своје чланство ако живите у близини Цостцо складишта. Међутим, ако морате дуже да чекате или сте се из било ког разлога преселили негде другде, увек бисте радије могли да их позовете.

Да ли је лако отказати Цостцо?

Да, посета било ком штанду за чланство у складишту ће вам омогућити да лако прекинете своје чланство уз потпуни повраћај новца у било ком тренутку.

Како можете да затворите свој Цостцо налог на мрежи?

Нажалост, не постоји начин да се ваше Цостцо чланство откаже на мрежи. То може учинити само:

 • Позивање Центра за услуге члановима на 1-800-774-2678 или
 • Посета складишту Цостцо

Можете ли отказати Цостцо чланство и задржати Цити картицу?

Не. Не постоји начин да откажете Цостцо чланство и задржите Цити картицу. Цостцо Анивхере Виса картица компаније Цити ће такође бити отказана ако одлучите да прекинете чланство и то може на неки начин утицати на ваш кредитни резултат. Нажалост, изгубићете своју Цостцо Цити картицу ако прекинете Цостцо чланство.

  6 најбољих ЕЦАД софтвера за пројектовање електронских производа

Да ли ће Цостцо отказати ваше чланство ако вратите превише?

Да. Добро је познато да Цостцо нуди релативно благу политику поврата. Ако је члан незадовољан производом, генерално увек може да га врати у било ком тренутку. Међутим, ако се више пута враћате назад, ваш статус чланства може бити угрожен. Број враћања које потрошач може да изврши је неограничен, према Цостцо-у, али ако злоупотребите привилегије чланова као што су враћање коришћених ствари или одложени поврати, постоји већа шанса да вам се чланство опозове.

Како можете отказати своју Цостцо аутоматску обнову?

Можете да откажете своје Цостцо чланство тако што ћете разговарати са представником на било ком шалтеру за чланство у складишту како бисте одмах добили повраћај новца или позовите њихов центар за услуге члановима на 1-800-774-2678.

***

Надамо се да сте сазнали како да откажете Цостцо чланство. Слободно нас контактирајте са својим упитима и предлозима путем одељка за коментаре испод. Такође, реците нам шта желите да научите следеће.