Како отказати Екпериан налог

Екпериан је компанија за кредитно извештавање коју су 2006. године покренули Бриан Цассиан и Георгиа. Покренут је у Даблину у Ирској, а у Индију је дошао 2010. Екпериан мери кредитну способност и испитује кредитне активности клијената. Клијентима даје кредитни резултат како би проверили да ли имају кредитну картицу или кредит. Екпериан има две компаније у Индији: Екпериан Цредит Информатион Цомпани оф Индиа Привате Лтд. и Екпериан Сервицес Индиа Привате Лтд. Прављење Екпериан налога је веома лако; само треба да доставите своја документа и детаље. Али брисање Екпериан налога може потрајати. Можда мислите да је трошак чланства у Екпериан-у скуп. У том случају, можда ћете желети да избришете налог. Дакле, ако желите да направите налог или откажете Екпериан налог, овај чланак је за вас. Наставите са читањем!

Преглед садржаја

Како отказати Екпериан налог

Како да откажете Екпериан налог и избришете Екпериан налог сазнаћете даље у овом чланку. Наставите да читате да бисте сазнали више о томе детаљно.

Да ли је Екпериан вредан плаћања?

Да. Екпериан нуди многе услуге својим клијентима, као што је прављење вашег кредитног извештаја и помоћ у подизању кредитног резултата. Такође, својим клијентима дају решења за повећање кредитних резултата. Најбољи део код Екпериан-а је то што можете узети пробну верзију од 30 дана, тако да је вредно платити чланство у Екпериан-у.

  Топ 13 ВордПресс безбедносних додатака и услуга за заштиту ваше веб локације

Колико кошта чланство у Екпериан-у?

Трошкови чланства Екпериан варирају у зависности од земље, као што је Индија, где је чланарина око 10.000 ₹, а годишња око 5.000 ₹. А у земљи као што су САД или друге стране земље, кошта око 9,99 до 24,99 долара.

Да ли је лако отказати бесплатну пробну верзију Екпериан-а?

Да, веома је лако отказати бесплатну пробну верзију Екпериан-а. Потребно је да контактирате тим за корисничку подршку. На веб локацији Екпериан постоји а Контактирајте нас опција у којој су дати контакт број и емаил. Можете да откажете своју бесплатну пробну верзију тако што ћете послати е-пошту Екпериан тиму за корисничку подршку.

Хоће ли ми Екпериан вратити новац?

Да. Екпериан вам може вратити новац само када откажете услугу током периода хлађења. То значи да имате временско ограничење од 30 дана да откажете своју Екпериан услугу, тако да ћете на крају добити повраћај новца након што откажете услугу. Наставите да читате да бисте сазнали како да откажете Екпериан налог.

Да ли ћу добити повраћај средстава за Екпериан чланство након отказивања?

Да, добићете рефундацију за чланство у Екпериан-у након што откажете услугу. Сваки корисник има право да откаже своје чланство у одређеном року. Прва ствар коју треба да урадите је да пошаљете е-пошту њиховом тиму за корисничку подршку. Такође, можете директно контактирати Екпериан тим за корисничку подршку и дати своје податке добити рефундацију.

Могу ли да откажем свој Екпериан налог на мрежи?

Да, можете да откажете свој Екпериан налог на мрежи тако што ћете само посетити Званична веб страница Екпериан-а. На званичном сајту Екпериан-а постоји број корисничке подршке и опција е-поште преко које можете директно да откажете свој налог на мрежи.

  Како омогућити/онемогућити мултимедијалне радње за функцијске тастере

Шта је телефонски број Екпериан Цанцел Мемберсхип?

Број телефона за корисничку подршку компаније Екпериан је 1-866-617-1894, преко којег можете отказати своје чланство.

Зашто не могу да откажем своје Екпериан чланство?

Не можете отказати своје чланство у Екпериан-у ако је ваш период хлађења завршен. То једноставно значи да ако сте преузели чланство, имаћете ограничене дане, првих 14 дана. Након тога не можете отказати чланство.

Колико је лако отказати Екпериан?

Веома је лако отказати Екпериан налог. Морате да посетите званичну веб страницу Екпериан-а. Затим, контакт број тима за корисничку подршку и ИД е-поште се налазе на званичној веб страници преко које можете директно да откажете свој Екпериан налог. Наставите да читате да бисте сазнали како да откажете Екпериан налог.

Како да се одјавим са Екпериан-а?

Не постоји директна опција да се одјавите са Екпериан-а, али постоји алтернатива којом можете да откажете свој налог. Да бисте отказали Екпериан налог, потребно је да пратите кораке наведене у наставку:

1. Позовите на овај број: 1-866-617-1894.

Напомена: На овај број можете контактирати само од 6 до 20 часова по пацифичком времену викендом и од 8 до 17 часова викендом.

2. Дајте агенту свој број рачуна, број социјалног осигурања и друге детаље.

3. Затим затражите отказивање налога.

Након неколико сати или дана, они ће отказати ваш налог.

Како да откажем свој рачун за бесплатан кредитни извештај?

Слично корацима за отказивање Екпериан налога, можете отказати бесплатан рачун за кредитни извештај тако што ћете позвати број корисничке службе на 855-962-6943.

Како отказати свој Екпериан налог? Како отказати Екпериан налог?

Да бисте отказали Екпериан налог, можете позвати корисничку подршку на (866) 617-1894. Можете их послати и поштом потрошачинфо.цом. Наведите информације о свом налогу и безбедносни број агенту путем е-поште или телефона са захтевом да откажете налог, а затим потврдите отказивање.

  Проверите мрежну активност на свом Мац рачунару помоћу монитора активности

Како отказати Екпериан Онлине?

Следе кораци кроз које можете да откажете Екпериан налог на мрежи:

Напомена: Ако сте становник САД, не можете отказати свој налог на мрежи.

1. Посетите званичника Екпериан веб-сајт у вашем претраживачу.

2. Пријавите се тако што ћете унети своју адресу е-поште и лозинку.

3. Затим кликните на икону Профил > Профил > Моја чланства.

4. Кликните на везу Ажурирај на мрежи са дна странице.

5. Затим, скролујте надоле и кликните на Изабери за основни план ИдентитиВоркс Индивидуал.

6. Пратите упутства на екрану да бисте успешно отказали свој премиум план.

Како отказати Екпериан Боост чланство?

Да бисте отказали чланство у Екпериан Боосту, позовите корисничку подршку на 855-962-6943 и дајте представнику детаље свог налога и безбедносни број. Затим замолите представника да откаже ваше чланство.

Како избрисати Екпериан налог?

Да бисте избрисали Екпериан налог, пошаљите Екпериан служби за подршку на њихов ИД е-поште, [email protected] Упишите број свог рачуна и сигурносни број на е-маил и замолите их да избришу ваш налог.

Како контактирати Екпериан корисничку подршку?

Испод су начини на које можете контактирати корисничку подршку Екпериан-а:

Како се обратити корисничкој служби Екпериан Мемберсхип?

Можете контактирати корисничку подршку компаније Екпериан позивом на 1-866-617-1894.

***

Дакле, кроз овај чланак смо разјаснили све ваше сумње и упите у вези са вашим Екпериан налогом. У овом чланку смо вам дали све важне информације и водич корак по корак о томе како да откажете Екпериан налог. Слободно нам се обратите са својим упитима и предлозима путем одељка за коментаре испод. Такође, реците нам о којој теми желите да научите у нашем следећем чланку.