Како отказати претплату на Цоурсе Херо

Цоурсе Херо је е-платформа која обезбеђује материјале за учење за различите курсеве. Основао га је 2006. Андрев Грауер, сам студент, како би помогао дипломираним студентима да изграде самопоуздање и ефикасно се припреме за испите. Цоурсе Херо је помогао да се изгради екосистем који се састоји од студената и наставника како би се дипломираним студентима пружиле боље прилике за учење тако што им је омогућио приступ хиљадама материјала за курс који се односе на њихов предмет. То је платформа на којој студенти и наставници могу да постављају материјале за учење како би помогли другима којима је потребна. Међутим, ако тражите како да откажете претплату на Цоурсе Херо, дошли сте на право место. Такође ћете научити о томе како да откажете Цоурсе Херо и вратите новац и много других ствари. Дакле, наставите да читате да бисте сазнали како да откажете налог Цоурсе Херо.

Како отказати претплату на Цоурсе Херо

У овом чланку ћете сазнати како да откажете претплату на Цоурсе Херо и да ли се претплата на Цоурсе Херо исплати. Наставите да читате да бисте сазнали више о томе детаљно.

Шта ради херој курса?

Цоурсе Херо је онлајн платформа за учење. Цоурсе Херо садржи преко 30 милиона материјала специфичних за курс које студенти могу прегледати и из њих учити. Ученици могу да отпремају садржај на веб локацију Цоурсе Херо како би помогли другима и зарадили вишеструка откључавања и питања. Цоурсе Херо је помогао у формирању екосистема ученика и наставника како би дао подстицај и додатну помоћ студентима у утирању глатког пута за њихово академско путовање.

Од водича за учење и практичних задатака до решења у уџбеницима и опсежних објашњења о сваком предмету, било да се ради о књижевности, биологији, историји или математици. Студенти могу пронаћи сваки одговор на свој проблем на веб страници Цоурсе Херо-а. Они такође пружају 24/7 услуге помоћи код домаћих задатака како би узели у обзир проблеме ученика и помогли им да реше своје проблеме.

Колико кошта налог хероја курса?

Цоурсе Херо је е-платформа за онлајн учење која садржи хиљаде материјала за курсеве који вас могу водити и помоћи током вашег академског путовања. Цоурсе Херо корисницима пружа бесплатно основно чланство, које можете користити да прегледате садржај на њиховој веб локацији и одаберете план који желите да купите који је у складу са њиховим захтевима и буџетом.

  • Годишња претплата износи 6,95 долара месечно

  • Тромесечна претплата износи 9,95 долара месечно

  • Месечна претплата кошта 14,95 долара месечно.

Након пријаве, Цоурсе Херо ће вас директно одвести до њих страница за чланство где можете пронаћи наведене цене и њихове услуге и у складу са тим одаберите свој план.

Напомена: Допринос Цоурсе Херо-у додавањем докумената за учење у библиотеку Цоурсе Херо-а може да заради чланове откључавања. Чланови могу да зараде до 5 откључавања за сваких 10 докумената за учење.

Да ли је претплата за хероја курса вредна тога?

Да, вреди добити претплату на Цоурсе Херо. Испуњени хиљадама докумената од стране ученика и наставника, ученици су у могућности да стекну широк спектар знања у распону од личних белешки до врхунских белешки на којима су радили и преносили наставници и професори. Бесплатна претплата на Цоурсе Херо помаже студентима да стекну преглед сајта и помаже им да донесу чврсту одлуку о својим потребним потребама. Ако студент сматра да му није потребна претплата, може отказати курс хероја и добити новац назад.

Како можете да контактирате Цоурсе Херо телефоном?

Ако се суочите са било каквим проблемима са апликацијом Цоурсе Херо, можете контактирати корисничку подршку да бисте их решили. Позовите 1-888-634-9397 да бисте контактирали корисничку подршку Цоурсе Херо. Пре него што контактирате подршку, проверите страницу подршке за Цоурсе Херо и можда ћете моћи да добијете одговор на свој упит на Цоурсе Херо корисничка подршка страна.

Како можете бесплатно откључати Цоурсе Херо?

Цоурсе Херо својим корисницима пружа бесплатна откључавања за преглед закључаних докумената. Да би добили откључавање, корисници морају да доставе оригиналне документе који се односе на било коју тему. Достављени документ треба да буде аутентичан и да има смислен садржај у вези са темом. Као награду, добијате откључавање од Цоурсе Херо да бисте добили приступ закључаном садржају који изгледа замућен када је закључан.

Ево неколико једноставних корака за отпремање докумената да бисте добили откључавања и учинили да се ваша претплата за хероје курса исплати:

1. Посетите Званична веб страница Херо курса и Пријавите се на свој налог.

2. Кликните на опцију Отпремања са леве табле на контролној табли када се пријавите.

3. На страници Отпремања кликните на опцију Отпреми документе.

4. Затим учитајте документе које желите да додате на веб локацију Цоурсе Херо кликом на опцију Додај документе.

5. Након што додате документ који желите, унесите назив курса у предвиђени одељак.

6. Затим кликните на опцију Откључај изворе за учење која ће бити откључана након што 10 ваших докумената буде отпремљено.

Како можете отказати свој курс хероја и вратити новац?

Није могуће отказати претплату на Цоурсе Херо и вратити новац. Али можете зауставити понављајућа плаћања која се врше искључивањем функције аутоматског обнављања. Накнада се наплаћује и одузима са вашег налога само ако имате неко активно Премиер чланство.

Можете контактирати тим за подршку Цоурсе Херо-а и добити пуну повраћај новца ако нисте користили ниједно од откључавања или питања. Да бисте контактирали подршку, посетите ово страница за подршку. Пошаљите имејл са захтевом за потпуни повраћај средстава и са објашњењем вашег проблема.

Алтернативно, можете ручно да откажете функцију аутоматског обнављања налога Цоурсе Херо да бисте зауставили понављајућа плаћања. Можете да откажете налог Цоурсе Херо пратећи ових неколико једноставних корака. Али пре него што то урадите, уверите се да сте искористили преостало време претплате јер отказивање налога Цоурсе Херо може довести до истека ваших погодности.

Опција И: Откажите претплату на Цоурсе Херо са веб локације

1. Посетите Званична веб страница Херо курса и Пријавите се на свој налог.

2. Затим кликните на икону Профил > Сеттингс.

3. У одељку Начини плаћања наћи ћете опцију да зауставите понављајућа плаћања када додате картицу. Кликните на Заустави понављајуће чланство.

4. Пратите упутства на екрану и потврдите отказивање.

Напомена: Отказивањем претплате на налог Цоурсе Херо неће се рефундирати плаћени трошкови.

Опција ИИ: Откажите претплату на Цоурсе Херо са иОС уређаја

1. Отворите Подешавања на свом иПхоне-у.

2. Додирните свој Аппле ИД са врха.

3. Додирните опцију Претплате.

4. Пронађите и додирните претплату на Цоурсе Херо.

5. Затим додирните Откажи претплату.

Опција ИИИ: Откажите претплату на Цоурсе Херо из Плаи продавнице

Напомена: Ови кораци су само за оне који су претплаћени на Цоурсе Херо користећи свој Гоогле налог.

1. Отворите апликацију Плаи продавница на свом Андроид уређају.

2. Додирните икону профила у горњем десном углу екрана.

3. Додирните Плаћања и претплате.

4. Додирните Претплате.

5. Изаберите Цоурсе Херо претплате и додирните Управљај.

6. Додирните Откажи да бисте отказали претплату.

Након што потврдите отказивање, добићете е-поруку од Цоурсе Херо-а која вас обавештава о отказивању налога. Отказивањем вашег налога Цоурсе Херо вратићете налог на основно чланство.

Напомена: Потребно је 7 радних дана да отказивање ступи на снагу. Сваку преосталу уплату треба платити пре отказивања налога Цоурсе Херо.

Можете ли добити свој новац назад од Цоурсе Херо?

Да, ако је ваш налог наплаћен због аутоматског обнављања ваше претплате, а нисте користили претплату. Можете да пошаљете захтев путем е-поште да бисте проверили ваш проблем. Након што тим Цоурсе Херо провери услове и одредбе, чак можете добити и пуну рефундацију за износ који је одузет од претплате.

Да бисте их контактирали, идите на Подршка за хероје курса и кликните на Контактирајте нас. Добићете образац за контакт са корисничком подршком да унесете детаље и пошаљете их. Обично је потребно око један радни дан да добијете одговор од подршке за Цоурсе Херо.

Како можете отказати своје питање хероја курса?

Можда ћете пронаћи неку грешку у свом питању или сте унели потпуно погрешно питање, у таквим случајевима увек можете да избришете унето питање. Можете да изаберете да избришете своје питање на веб локацији Цоурсе Херо пратећи неколико једноставних корака:

1. Идите на Званична веб страница Херо курса и Пријавите се на свој налог.

2. На страници Контролна табла кликните на Ваша питања у левом окну.

3. Дођите до жељеног питања које желите да откажете и кликните на Откажи.

Напомена: Понекад, Цоурсе Херо аутоматски поништава питање. Ово је због тога што питање није у могућности да добије одговор или прави одговор од наставника или Процесора питања. У таквим случајевима, чланови се обавештавају да су њихова питања отказана и питање ће бити искупљено.

Како можете да откажете свој налог за јунака курса?

Брисање или отказивање налога Цоурсе Херо није добра опција ако имате плаћено чланство. Ако се ваша претплата завршила и више не користите Цоурсе Херо и желите да избришете свој налог, следите ових неколико једноставних корака:

1. Идите на Званична веб страница Херо курса на вашем претраживачу.

Напомена: Уверите се да сте пријављени на свој налог Цоурсе Херо.

2. Затим кликните на слику профила > Подешавања.

3. Кликните на опцију Избриши налог под Мој налог на дну странице са подешавањима налога.

4. На крају, кликните на опцију Избриши налог да потврдите брисање вашег налога Цоурсе Херо.

Како можете да поништите замагљивање документа хероја курса?

Документи хероја курса су замућени ако користите бесплатан налог и желите да погледате документ. Када користите бесплатни налог, постоји један начин да поништите замућење документа Цоурсе Херо, а то је да пошаљете своје оригиналне материјале за учење и добијете бесплатно откључавање. Да бисте поништили замућење документа тако што ћете послати материјал за учење, следите ове једноставне кораке:

1. Пријавите се на свој Налог хероја курса и унесите своје питање у траку за претрагу.

2. Кликните на Документ да бисте приступили документу који се односи на одговор.

3. Затим кликните на опцију Прикажи цео документ у горњем десном углу екрана.

4. Затим кликните на Додај документе да бисте додали материјале које желите да додате да бисте размаглили документ.

5. На крају, кликните на опцију Откључај ресурсе за учење након што отпремите 10 докумената.

Алтернативно, можете одабрати један од планова претплате да бисте са лакоћом приступили свим документима, а истовремено добијали професионалне одговоре на свој упит.

Да ли наставници морају да плате за Цоурсе Херо?

Не, наставници или едукатори не морају да плаћају услуге Цоурсе Херо. Напротив, просветни радници могу да зараде до 3 долара по питању на које одговоре, али тај одговор треба да буде прецизан и вредан. Наставници зарађују до 12-25 долара на сат, у зависности од искуства и времена које посвећују платформи. Наставници имају флексибилност да одговоре на питања кад год желе. Они такође имају приступ садржају курсева са различитих универзитета широм земље.

Можете ли упасти у невоље јер имате налог хероја курса?

Не, ако имате налог Цоурсе Херо, нећете имати проблема ако га користите исправно и са правом намером. Неки изгредници не користе платформу онако како је замишљено. Коришћење материјала Цоурсе Херо-а за унапређење ваших концепата о некој теми и боље разумевање предмета или теме је прави начин да користите Цоурсе Херо.

***

Надамо се да сте сазнали како да откажете претплату на Цоурсе Херо и шта вреди претплата на Цоурсе Херо. Слободно нам се обратите са својим упитима и предлозима путем одељка за коментаре испод. Такође, реците нам о којој теми желите да научите у нашем следећем чланку.

  Да ли вам је потребан Ксбок Ливе да бисте играли Варзоне?