Како открити постове на Реддиту на Андроиду

Интернет је постао савршено место за генерацију ових савремених времена за комуникацију и разговор о питањима. Један такав простор за дискусије, Реддит, је познато место за прикупљање вести. Биографија сајта говори све, Зароните у било шта, што значи да постоје бескрајне теме које могу да вас заинтересују. Ова веб локација одржава дискусије о насумичним или познатим темама где се људи придружују и дају мишљења. Садржај објављен на Реддиту такође се оцењује према избору људи. Ако сте члан Реддита, морате већ знати све предности коришћења сајта. Међутим, понекад корисници Реддит-а могу да се суоче са проблемом где несвесно сакрију постове за које су заинтересовани. Ако сте се мучили са истим проблемом и тражите одговор како да откријете постове на Реддит Андроид-у, дошли сте на десно место. Данас имамо одличан чланак за вас који ће вам помоћи да вас упутимо о томе како да добро откријем објаву на Реддиту. Такође ћемо покрити друге теме као што су како открити објаве на Реддит мобиле-у и како открити Реддит пост иПхоне за кориснике паметних телефона. Дакле, хајде да почнемо са нашим најишчекиванијим документом и сазнамо све о Реддиту да откријемо све скривене постове.

Како открити постове на Реддиту на Андроиду

У овом чланку ћете сазнати како да откријете постове на Реддит Андроид-у. Наставите да читате да бисте сазнали више о томе детаљно.

  Поправите Киллинг Флоор 2 Не могу да пронађем подударање ПС4

Шта је Реддит?

Реддит је веб локација која хостује веб садржај као што су вести, блогови, видео снимци, фотографије и слични садржаји о којима се воде дискусије.

 • За садржај објављен на Реддиту заједница затим гласа за или против.
 • Регистровани корисници сајта такође могу да пошаљу везе до чланка вести за одржавање дискусија.
 • Регистрација на сајту је потпуно бесплатна што корисницима Реддита омогућава да искористе основне функције веб странице.
 • Људи могу слободно да деле своје мисли, мишљења, питања и искуства на Реддиту.
 • Од озбиљних дискусија до забавних групних ћаскања, постоји субреддит за скоро сваку врсту заинтересованих група на Реддиту.
 • То је позната платформа за дискусије због доступности скоро сваке теме на сајту, укључујући филозофију, кодирање, језике и остало.
 • Са интерном инфраструктуром изграђеном да заштити приватност својих корисника, Реддит је платформа која је потпуно безбедна за коришћење.

Зашто људи скривају објаве на Реддиту?

Пре него што сазнамо како да откријемо постове на Реддит Андроид-у, морамо открити разлоге који обично стоје иза сакривања постова на веб локацији.

 • Иако је садржај са којим се сусрећете на Реддиту углавном одличног квалитета, могуће је наићи на садржај који није вредан гледања, такав садржај је обично означен као сакрити на сајту.
 • Такође можете сакрити постове који укључују вулгаран језик.
 • Такође можете сакрити коментаре са непристојним или нежељеним језиком који не желите да се приказује на вашем профилу.
 • Корисник Реддита такође може случајно сакрити објаву.
 • Скривени постови одмах нестају са вашег профила, али их други корисници могу видети.

Како да откријем објаву на Реддиту?

Често је могуће грешком сакрити објаву или можете заменити пост са неким другим и сакрити га. Ако сте били у таквој ситуацији, можемо вам помоћи тако што ћемо открити тај пост. Само треба да пратите корак дат у наставку на вашем систему да бисте открили одређени пост.

  Зашто људи враћају старинске рачунаре и како можете и ви

Напомена: Следећи кораци су за кориснике ПЦ/лаптоп рачунара.

1. Покрените Реддит веб локацију на вашем рачунару.

2. Сада кликните на своје корисничко име у горњем десном углу екрана.

3. Затим изаберите Профил из менија.

4. Идите на картицу ХИДДЕН на врху и кликните на њу.

5. Сада кликните на опцију Унхиде испод објаве.

6. Ваша објава ће бити успешно категорисана као нескривена.

Како открити постове Реддит Мобиле?

Очекивано, сакривање постова на рачунару се разликује од сакривања на мобилном телефону, посебно ако користите Андроид телефон и питате се како да откријете објаве на Реддит Андроид-у. За вашу помоћ, прикупили смо неколико једноставних корака који вам могу помоћи да то урадите на свом паметном телефону, погледајте их у наставку:

1. На свом Андроид телефону отворите прегледач и покрените Реддит веб сајт.

2. Сада додирните икону хамбургера у горњем десном углу.

3. Затим додирните своје Реддит корисничко име.

4. Сада додирните опцију Скривено.

5. Затим додирните икону са три тачке на скривеној објави.

6. На крају, изаберите Унхиде.

Како открити Реддит пост иПхоне?

Пошто су кораци за откривање објаве различити за рачунар и паметни телефон, исти је случај и са иПхоне-ом. Можете искористити помоћ следећих корака да бисте открили Реддит пост на вашем иПхоне-у:

1. Отворите Реддит апликацију на вашем иПхоне-у.

2. На почетној страници додирните икону профила која се налази у горњем десном углу.

3. Сада додирните Историја.

4. Затим додирните НЕДАВНО.

5. Изаберите Скривено из менија.

6. Сада додирните икону са три тачке на посту.

7. На крају, изаберите опцију Унхиде.

Како открити све скривене постове на Реддиту?

Можда сте означили више постова скривеним у различитим приликама или одједном. Ако је то случај и желите да Реддит одједном открије све скривене постове, нажалост не постоји начин да то учините. Морате ручно да откријете све постове један по један да бисте их поново учинили видљивим на вашем почетном фееду.

  Све о препознавању лица за предузећа

1. Отворите Реддит веб локацију у претраживачу вашег рачунара.

2. Сада кликните на име свог профила на врху.

3. Затим изаберите Профил из приказаног менија.

4. Изаберите картицу ХИДДЕН.

5. Ручно кликните на Унхиде на свим објавама да бисте их поново учинили доступним у свом фееду.

Могу ли одмах да вратим скривени пост на свој феед?

Да, када откријете постове са свог профила на Реддит-у, можете их видети назад на својој страници фееда одмах након брзог освежавања.

Могу ли да блокирам садржај на Реддиту?

Свакако можете пријавити садржај објављен на Реддиту са свог профила у случају да је на било који начин увредљив.

Која је сврха скривене картице на Реддиту?

Скривена картица у Реддиту приказује све постове које сте означили као скривене у свом фееду. Ови постови се не приказују у вашем приказу када су означени као скривени.

Зашто не могу да видим свој пост на Реддиту?

Ако сте управо објавили на Реддит-у са много постова са позитивним гласом и не можете да их видите, морате једном да освежите свој феед. Можете сортирати свој феед по новом да бисте видели објаву.

Могу ли да избришем скривени Реддит?

Не можете да избришете скривену објаву на Реддиту, али можете да је откријете помоћу три тачке на објави у категорији Скривено, а затим одабиром опције Избриши.

***

Надамо се да сте научили како да откријете објаве на Реддит Андроид-у и како да откријете Реддит пост иПхоне. Слободно нам се обратите са својим упитима и предлозима путем одељка за коментаре испод. Такође, реците нам шта желите да научите следеће.