Како означити ИоуТубе видео снимке и 9 ИоуТубе Таг Генератор за ваш следећи видео

Ознаке су описне кључне речи или фразе које помажу гледаоцима да пронађу видео снимке на ИоуТубе-у. Коришћење правих ознака је од суштинског значаја за повећање публике и повећање броја прегледа сваког видеа.

Према ИоуТубе-у, ознаке су врста метаподатака који повећавају рангирање ваших видео снимака на ИоуТубе-у.

Овај чланак ће вам рећи о предностима ИоуТубе ознака, како их користити и најбољим алатима које морате користити да бисте добили праве ознаке за ИоуТубе видео снимке.

Предности ИоуТубе генератора ознака?

 • Аутоматски генерише СЕО пријатељске ознаке
 • Смањује оптерећење
 • Популарне ознаке помажу у проналажењу нових видео идеја
 • Повећајте број прегледа ваших видео снимака
 • Побољшајте шансе за рангирање у оквиру Предложени видео снимци

Како користити ИоуТубе ознаке на прави начин?

Док користите ознаке у својим ИоуТубе видео записима, требало би да водите рачуна о неколико кључних тачака. Следе најбоље праксе за означавање које треба да следите:

 • Нека примарна кључна реч буде прва видео ознака: А студија од 1,3 милиона ИоуТубе видео снимака су пронашли везу између рангирања и присуства кључне речи у ознакама видеа. Иако нема доказа, неки људи верују да Јутјуб највише пажње посвећује вашој првој ознаци. Дакле, да бисте били сигурни, боље је користити своју циљну или најважнију кључну реч као прву ознаку.
 • Користите релевантне ознаке: Уверите се да су ознаке које користите на својим ИоуТубе видео записима релевантне за садржај у видеу. Не би требало да додате само кључне речи специфичне за вашу тему, већ и широке термине кључних речи како бисте повећали досег садржаја.
 • Покушајте да користите краће ознаке: 2 до 4 речи је идеална дужина ознаке којој треба да тежите. Међутим, не морају све ознаке да спадају у овај опсег.
 • Немојте додавати превише ознака: Додавање превише ознака у видео снимке може збунити ИоуТубе алгоритам да одреди тачну тему вашег видеа. Гугл то јасно каже да ако видео има 60+ ознака, ознаке неће бити прочитане.
 • Пратите своје конкуренте и искористите њихове видео ознаке: Ако правите видео на конкурентну тему, прочитајте ознаке присутне на већ креираним видео снимцима са високим рангом у резултатима ИоуТубе претраге. Можете добити инспирацију из тих ознака и користити сличне ознаке у својим видео снимцима.
 • Искористите ИоуТубе предлоге: Кад год претражујете кључну реч на ИоуТубе-у, она предлаже најпопуларније кључне речи или фразе у вези са темом коју сте унели у траку за претрагу. Користите ове предлоге као ознаке у својим видео снимцима.
 • Никада немојте заваравати људе са ознакама: Коришћење ознака које нису повезане са вашим видео записима може бити лоше за вас и ваш канал. Ово може довести до губитка претплатника. Ако ИоуТубе-ов алгоритам открије да користите обмањујуће ознаке, можда ће престати да препоручује ваше видео снимке публици или чак забранити ваш канал.
  Како да видите своју статистику на Спотифи-у

Сада када знамо предности коришћења ознака, погледајмо најпопуларније и најкорисније доступне генераторе ИоуТубе ознака.

ВидИК

ВидИК вам помаже да генеришете видео ознаке и пружа различите функције које ће вам помоћи да развијете свој ИоуТубе канал. На пример, помаже да се побољша СЕО, истраживање кључних речи и аналитика ознака.

Како користити ВидИК за генерисање ознака?

 • Пријавите се или пријавите на веб локацију ВидИК-а.
 • Објавите пријаву, кликните на Контролну таблу.
 • Кликните на траку за претрагу и унесите наслов свог видеа.
 • Кликните на Сеарцх.
 • ВидИК ће вам дати најбоље ознаке за ИоуТубе видео који желите да направите.

Бесплатна верзија ВидИК-а долази са ограниченим бројем функција. Можете да генеришете само три ознаке које се односе на ваш упит за претрагу у бесплатној верзији. Да бисте откључали више функција, можете надоградити на плаћени план. Плаћени планови почињу од 7,50 долара месечно.

ТунеПоцкет

Оригинално, ТунеПоцкет је музичка библиотека без накнаде. Али поред понуде музичких услуга, познат је и по неколико ИоуТубе алата, укључујући ИоуТубе Таг Генератор.

Добра ствар је што не морате чак ни да креирате налог да бисте користили туне поцкет алатку ИоуТубе Таг Генератор.

То је то. ТунеПоцкет ће вам дати ознаке које ће вам помоћи да побољшате своје видео записе.

Туне Поцкет-ов ИоуТубе алат за генератор ознака је бесплатан за коришћење. Једини недостатак Туне Поцкет-а је што не пружа податке који се односе на сваку ознаку.

Алатка за кључне речи пружа вам низ кључних речи, заједно са информацијама о томе како су те кључне речи имале тренд у последњих 12 месеци.

  10 АИ алатка за узимање белешки за сумирање састанака у секунди

Плаћени планови које нуди алатка за кључне речи су скупљи од већине других веб локација које пружају сличне алате и услуге. Нуди три плаћена плана, од којих је најекономичнији по цени од 89 долара месечно.

Можете добити много детаљних увида о различитим ознакама са плаћеним плановима.

Поред тога, добићете приступ ознакама на различитим језицима, а можете чак и да извозите податке у Екцел или ЦСВ датотеку.

Тубе Ранкер

Тубе Ранкер је решење на једном месту за побољшање рангирања ваших ИоуТубе видео снимака. Нуди различите алате као што су генератор ознака на мрежи, генератор наслова, праћење ранга итд.

Бесплатна верзија Тубе Ранкер-а има ограничен број функција. Плаћени планови Тубе Ранкера почињу од 19 долара месечно.

Напомена: Алат за генерисање ознака Тубе Ранкер-а можете користити само пет пута дневно.

Тубеаст

Као Тубе Ранкер, Тубеаст нуди више алата и услуга за побољшање СЕО ваших ИоуТубе видео снимака, укључујући алатку за генерисање ИоуТубе ознака.

Бесплатни план који нуди Тубеаст омогућава вам да генеришете ИоуТубе ознаке само пет пута месечно. Да бисте елиминисали ово ограничење, можете надоградити на премиум планове. Тубеаст-ови плаћени планови почињу од 47 долара месечно. Тубеаст такође има Цхроме проширење које ће вам помоћи да лако генеришете ознаке за своје видео снимке.

ИТубе алат се мало разликује од других генератора ознака. Уместо да генеришете нове ознаке за ваше видео снимке, ова алатка вам помаже да добијете видео ознаке видео записа вашег конкурента. Алат је савршен за шпијунирање и надмашивање конкурената.

Како користити ИТубе алат за генерисање ознака?

Пошто ИТубе алат издваја ознаке из већ објављених ИоуТубе видео снимака, потребно је да унесете УРЛ видеа у поље за претрагу уместо наслова видеа.

 • Копирајте УРЛ видео снимка чије ознаке желите да прикупите.
 • Отворите веб локацију ИТубе алата.
 • Налепите УРЛ видео снимка у оквир за претрагу.
 • Кликните на дугме Пронађи ознаке.

Након притиска на дугме, добићете ознаке присутне у видеу који сте унели.

Све функције доступне на веб локацији ИТубе Тоол-а су бесплатне за коришћење. Осим алата за извлачење ознака, можете га користити за издвајање наслова, описа и сличице из видео записа.

КПарсер

Кпарсер је један од најпопуларнијих СЕО алата доступних на интернету. Може вам помоћи да пронађете нове идеје за своје видео записе, генеришете кључне речи прилагођене СЕО-у и користите кључне речи високог ранга за наслов, опис и ознаке видеа. Може вам чак помоћи да креирате ознаке специфичне за земљу.

  Како омогућити двофакторску аутентификацију и заштитити свој Ринг налог

Како користити Кпарсер за генерисање ознака?

 • Отворите веб локацију Кпарсер.
 • Унесите тему за коју желите да генеришете ознаке у поље за претрагу.
 • Изаберите земљу коју циљате.
 • Можете да промените језик ознака које ће се генерисати помоћу другог падајућег менија.
 • Кликните на дугме СТАРТ да бисте генерисали резултате.

Бесплатна верзија Кпарсер-а вам не пружа информације о ИоуТубе ознакама као што су обим претраге и цена по клику. Да бисте откључали ове информације, можете надоградити на плаћене планове. Кпарсер нуди три плаћена плана. Цене ових планова почињу од 26 долара месечно.

Алатка за кључне речи Доминатор је рангиран као један од најбољих алата за истраживање ИоуТубе ознака. Ово можете користити за генерисање стотина кључних речи и ознака.

Алатка за кључне речи Доминатор ограничава ваше претраге на 2 дневно ако га користите бесплатно. Можете платити једнократну накнаду од 29,99 долара и користити све његове функције доживотно.

Рапид Тагс омогућава вам да генеришете видео ознаке које доносе високе рангове. Поред тога, његова функција анализатора ознака вам помаже у истраживању кључних речи или ознака.

Једна од најбољих ствари у вези са брзим ознакама је то што је бесплатна за коришћење. Можете користити све функције које нуди Рапид Тагс без плаћања ни пенија.

Који је најбољи ИоуТубе генератор ознака за ваш следећи видео?

Сада када смо разговарали о неким од најбољих ИоуТубе генератора ознака, време је да откријемо најбољи генератор ознака за ИоуТубе.

Ако тражите бесплатне ИоуТубе генераторе ознака, препоручујем да користите алатку за кључне речи Доминатор (ако вам ограничење од 2 претраге не смета) или Кпарсер.

Ако вам не смета да потрошите неколико долара на добијање ових додатних функционалности, ипак бих препоручио Кеиворд Тоол Доминатор. За малу накнаду, нуди доживотни приступ свим својим функцијама.

Алтернативно, плаћена верзија коју нуди ВидИК је нешто што можете размислити о куповини. Претплата на ВидИК је јефтинија од већине премиум генератора ознака и пружа бројне алате за ваш ИоуТубе канал.

Можда ћете бити заинтересовани да сазнате о најбољим ИоуТубе алатима за повећање публике.