Како поново активирати Снапцхат налог

Снапцхат има базу обожаватеља међу свима. Започео је тренд филтера за камере и постао омиљен свима. Ако већ немате Снапцхат налог, морате га имати. Али ако га имате и избрисали сте га и сада желите да научите како да га поново активирате, на правом сте месту. Прочитајте овај чланак до краја да бисте сазнали кораке о томе како да поново активирате Снапцхат налог и да вам скинете бан са Снапцхата. такође ћете разумети да ли можете поново да активирате трајно закључани Снапцхат налог и шта да радите када је ваш Снапцхат налог избрисан. Хајде да заронимо!

Како поново активирати Снапцхат налог

Прочитајте овај чланак до краја да бисте научили кораке који показују како да поново активирате Снапцхат налог на детаљан начин користећи слике за боље разумевање.

Колико дуго трају забране Снапцхат уређаја?

Трајање забране уређаја зависи од тежине кршења које је починио одређени Снапцхат налог. Ако се кршење догоди први пут, тај налог ће добити привремену забрану у трајању од неколико дана. Али ако тај налог понови кршења неколико пута, налог и уређај могу бити трајно забрањени за Снапцхат.

  Како брзо претражити веб локацију користећи пречице на иПхоне-у и иПад-у

Можете ли добити укидање забране са Снапцхата?

Да. Можете контактирати тим за подршку Снапцхат-а и добити ваш захтев да се ваш забрањени налог укине.

Како поново активирати Снапцхат налог?

Опоравак избрисаног Снапцхат налога је лака шетња. Све што треба да урадите је:

1. Посетите Подршка за Снапцхат страницу у вашем претраживачу.

2. Кликните на опцију Мој налог и безбедност.

3. Кликните на опцију Имам проблем са пријављивањем.

4. Кликните на Не могу да приступим свом налогу у оквиру Шта вам можемо помоћи?

5. Изаберите Видим поруку о грешци када се пријавим под Ох не! Реците нам више… одељак.

6. Померите се надоле и кликните на питања о налогу.

7. Затим кликните на поновно активирање Снапцхат налога у одељку Поново активирајте свој избрисани налог. Овај процес ће вам помоћи да опоравите избрисани Снапцхат налог.

Напомена: Или кликните на закључано ако је ваш налог закључан.

Овако можете добити укидање забране са Снапцхата.

Шта да радите ако је ваш Снапцхат налог избрисан?

Ако сте и ви тај чији је налог избрисан, нема потребе да бринете јер ће вам Снапцхат помоћи да вратите избрисани Снапцхат налог тако што ћете посетити Подршка за Снапцхат. Можете пратити горе наведене кораке да бисте ступили у контакт са Снапцхат тимом за подршку.

Можете ли поново активирати трајно закључани Снапцхат налог?

Не. Снапцхат закључава одређене налоге на својој платформи ако открију кршење правила Услови коришћења или Смернице заједнице. И не постоји начин да се било који Снапцхат налог откључа сам.

  Поправи висок пинг у Леагуе оф Легендс

Можете ли опоравити избрисани Снапцхат налог након 30 дана?

Не, ако је ваш Снапцхат налог избрисан дуже од 30 дана, нажалост, не постоји начин да га вратите.

Зашто не можете поново активирати свој Снапцхат налог?

Један од разлога зашто не можете поново да активирате свој Снапцхат налог је тај што је прошло више од 30 дана од када сте га последњи пут деактивирали и више не можете да му приступите. Други разлог може бити тај што покушавате да поново активирате свој налог одмах након што сте га подесили за брисање. У овом случају, Снапцхат још увек ради на деактивацији вашег налога и не може да прихвати захтев за поновно активирање.

Како изгледа деактивирани Снапцхат налог?

Према Снапцхату, ако случајно избришете апликацију, ваше Снапцхат успомене ће остати нетакнуте и неће бити уклоњене. Претпоставимо да сте укључили опцију локације на Снапцхату, приликом брисања апликације. У том случају, Снапцхат ће изгубити привилегију приступа ГПС-у и тренутној локацији вашег мобилног телефона, што на крају значи да ваши пријатељи неће моћи да виде вашу локацију на Снапцхат мапи. Иако сте избрисали апликацију, ваш налог је и даље активан, тако да би ваши пријатељи и даље могли да вам шаљу снимке и поруке на вашем налогу.

Зашто је Снапцхат деактивирао ваш налог?

Осим техничке грешке Снапцхат-а, други разлози за трајно брисање Снапцхат-а вашег налога могу укључивати:

  • Увредљиво понашање на Снапцхату
  • Кршење услова и одредби Снапцхат апликације
  • Коришћење апликација трећих страна за коришћење Снапцхат налога

Ови разлози могу на крају довести до тога да Снапцхат трајно закључа ваш налог или га деактивира.

  Шта значи „ОТОХ“ и како га користите?

***

Надамо се да сте научили како да промените адресу на ДоорДасх драјверу. Слободно нам се обратите са својим упитима и предлозима путем одељка за коментаре испод. Такође, реците нам шта желите да научите следеће.