Како поново покренути Фитбит Инспире без пуњача

Током година, Фитбитс Инспире је постао главна ствар у свачијем животу. Овај уређај за праћење који се лако користи опремљен је најновијом технологијом и функцијама које олакшавају праћење вашег здравља. Траје до 10 дана и помаже вам да пратите кораке, откуцаје срца, сагореле калорије и још много тога. Али можете ли искључити Фитбит 2 Инспире или поново покренути Фитбит Инспире без пуњача? Прочитајте и пратите овај чланак до краја да бисте научили како да принудно поново покренете Фитбит Инспире 2 и поново покренем свој Фитбит Инспире. Хајде да почнемо!

Како поново покренути Фитбит Инспире без пуњача

Прочитајте овај чланак до краја да научите кораке који показују како да поново покренете Фитбит Инспире без пуњача на детаљан начин користећи слике за боље разумевање.

Зашто се Мој Фитбит Инспире 2 неће поново покренути?

Много пута најновији технолошки уређаји не испуњавају наша очекивања. На пример, не укључују се или не реагују на ваш додир. Ево могућих разлога зашто вам се то могло догодити:

  • Проблеми са батеријом: Иако напуњени Фитбит Инспире траје јако дуго, то можда није тачно у вашем случају. На пример, ако ваш пуњач не ради исправно, неће напунити ваш Фитбит, а уређај ће на крају остати без батерије. Слично томе, неисправна батерија је такође одговорна за неукључивање или поновно покретање.

  • Порт за пуњење: Могуће је да је унутрашњост Фитбит порта за пуњење пуна прљавштине и крхотина. У овом случају, неће се пуно наплаћивати без обзира колико покушате и неће се поново покренути.

  • Проблеми са пуњачем: Коришћење погрешног пуњача, који није испоручен уз Фитбит Инспире, такође може изазвати озбиљна оштећења уређаја.

  • Позадинске апликације: Уређај не ради ефикасно као што се очекивало јер више апликација ради у позадини. Сходно томе, батерија се празни брже него што се уређај пуни.

  • Упад воде: Ако је ваш уређај мокар изнутра, можда неће моћи да се укључи или поново покрене.

Како поново покренути Фитбит Инспире 1?

Поновно покретање вашег Фитбит-а га искључује и укључује без ометања сачуваних података. То се разликује од ресетовања које брише све укључујући преузете апликације и враћа Фитбит на фабричка подешавања. Другим речима, не губите своја прилагођена подешавања поновним покретањем Фитбит-а.

1. Повежите Фитбит Инспире 1 са његовим пуњачем и уверите се да је правилно причвршћен.

2. Притисните и држите дугмад за напајање око 10 секунди или док не осетите вибрацију.

3. Када је икона осмеха видљива на екрану, то значи да се Фитбит поново покренуо.

Како поново покренути Фитбит Инспире без пуњача?

Напуњени Фитбит Инспире може дуже него што сте очекивали. Због тога вам није потребан пуњач кад год желите да га поново покренете. Уместо тога, можете пратити доле наведене кораке да бисте поново покренули Фитбит Инспире:

1. Притисните дугме за напајање да бисте активирали свој Фитбит Инспире сат.

2. Превуците надоле и додирните Подешавања.

3. Затим превуците прстом до краја и додирните Ребоот Девице.

4. Додирните и држите екран 3 секунде да бисте поново покренули Фитбит Инспире.

5. Када се уређај успешно поново покрене, појавиће се смајли.

Како да поново покренем свој Фитбит Инспире?

Уређаји се могу нагло заглавити из неколико разлога. Срећом, поновним покретањем или поновним покретањем могу да их врате савршено у складу и у реду. Слично томе, ако ваш Фитбит почне да заостаје, да се затамни или не реагује на ваш додир, можете га поново покренути пратећи горе наведене кораке.

Како натерати да поново покренете Фитбит Инспире 2?

Ако имате замрзнут, црнкаст и нереагујући Фитбит, можете принудно да поново покренете Фитбит Инспире 2. Помаже вам да ствари исправите на прави пут уместо да изгубите све податке.

1. Започните процес повезивањем Фитбит Инспире 2 са својим пуњачем.

2. Затим чврсто притисните дугме за напајање на свом трацкеру на 4-5 секунди док екран не постане црн и не прикаже се икона осмеха.

Након овог корака, осетићете нежну вибрацију која указује да се уређај за праћење поново покренуо.

Како поново покренути Фитбит Инспире 2 без пуњача?

Ако ваш Фитбит не може да прати ваше здравствене статистике, можда је време да поново покренете Фитбит Инспире 2:

1. Притисните дугме за напајање да бисте активирали свој Фитбит Инспире и додирните Подешавања тако што ћете приступити менију.

2. Превуците надоле и додирните Ребоот Девице.

3. Додирните и држите екран 3 секунде да бисте поново покренули Фитбит Инспире.

Када се уређај успешно поново покрене, појавиће се смајли.

Како да искључим и поново покренем свој Фитбит Инспире 2?

Меко ресетовање је одлична алтернатива фабричком ресетовању ако ваш Фитбит Инспире 2 има квар. Овај метод такође може потенцијално да поправи замрзнуте Фитбитове у неким случајевима без губитка података:

1. Укључите свој Фитбит пуњач у Фитбит Инспире 2 и уверите се да веза није лабава.

2. Лагано притисните дугме за напајање и држите га 3-5 секунди.

3. Пустите дугме када се на екрану прикаже икона осмеха.

Како да искључите Фитбит 2 Инспире?

Друге серије Фитбит као што је Верса омогућиле су корисницима да додирну опцију искључивања и лако искључе уређај у року од неколико секунди. Међутим, то није могуће са Фитбит Инспире 2. Једина ствар коју овде можете да урадите је да сачекате да се батерија потпуно испразни и искључите уређај.

***

Уобичајено је да се уређаји с времена на време понашају чудно. У таквим случајевима, знање како да поново покренете Фитбит инспире без пуњача је ништа мање од спаса. Горе наведени кораци су лаки за праћење и брзо враћају Фитбит у његов облик. Можете нам јавити сва питања или сугестије о било којој другој теми о којој желите да направимо чланак. Оставите их у одељку за коментаре испод да бисмо знали.

  Како извршити задатак када се нова датотека дода у директоријум у Линуку