Kako popraviti grešku 0x87dd0019 Xbox prijave

Како поправити грешку 0x87dd0019 при пријави на Xbox конзолу?

Грешка 0x87dd0019 је честа грешка која се јавља приликом покушаја пријављивања на Xbox конзолу. Ова грешка може бити фрустрирајућа и може вас спречити да приступите својим играма и апликацијама. У овом чланку ћемо истражити различите начине за решавање ове грешке и враћање конзоле у радно стање.

Увод

Грешка 0x87dd0019 типично указује на проблем са вашим профилом Xbox или са верзијом софтвера на вашој конзоли. Може се јавити из више разлога, укључујући неправилно унете податке о налогу, корупцију профила или проблем са самим серверима Xbox. Важно је да се ово питање реши што пре да бисте наставили да користите своју конзолу и уживате у својим играма.

Решења

1. Поново покрените Xbox конзолу

Први корак у решавању грешке 0x87dd0019 је да поново покренете Xbox конзолу. Ово ће очистити меморију кеша конзоле и ослободити било какве привремене грешке које могу изазивати проблем. Да бисте поново покренули конзолу, притисните и држите дугме за напајање неколико секунди док се конзола не искључи. Сачекајте неколико минута, а затим поново укључите конзолу.

2. Проверите да ли су сервери Xbox у функцији

Пре него што наставите са другим корацима за решавање проблема, проверите да ли су сервери Xbox у функцији. Можете то учинити тако што посетите службу статуса Xbox Live. Ако сервери не раде, сачекајте да буду поново у функцији и покушајте да се поново пријавите на свој налог.

3. Избришите и поново креирајте свој Xbox профил

  Како пронаћи старе пријатеље помоћу онлајн провере прошлости

Ако сервери Xbox раде, следећи корак је да обришете и поново креирате свој Xbox профил. Ово ће уклонити било какву корупцију унутар профила и поправити грешку. Да бисте обрисали свој профил, идите на конзоли на Подешавања > Систем > Подаци о конзоли > Подаци о игрицама и апликацијама > Погледајте своје детаље и профиле Xbox > Уклони профиле > Изаберите свој профил и потврдите брисање. Након што избришете профил, поново га креирајте тако што ћете унети податке о налогу.

4. Ажурирајте Xbox конзолу

Уверите се да је софтвер на вашој Xbox конзоли ажуран. Microsoft редовно објављује ажурирања софтвера који могу исправити грешке и побољшати перформансе конзоле. Да бисте проверили за ажурирања, идите на конзоли на Подешавања > Систем > Подаци о конзоли > Ажурирања. Ако је доступно ажурирање, преузмите и инсталирајте га.

5. Ресетујте Xbox конзолу

Ако ниједно од претходних решења не успе, можда ћете морати да ресетујете Xbox конзолу. Ово ће вратити конзолу на фабричка подешавања и избрисати све корисничке податке. Важно је напоменути да ће ресетовање конзоле избрисати све инсталиране игре и апликације, па направите резервну копију својих података пре него што наставите. Да бисте ресетовали конзолу, идите на конзоли на Подешавања > Систем > Информације о конзоли > Ресетуј конзолу > Ресетуј и уклони све.

Закључак

Иако грешка 0x87dd0019 може бити фрустрирајућа, могуће је решити је пратећи кораке за решавање проблема наведене у овом чланку. Поново покрените конзолу, проверите статус сервера Xbox, избришите и поново креирајте свој Xbox профил, ажурирајте конзолу и ресетујте је ако је потребно. Ако и даље имате проблема, контактирајте подршку за Xbox за даљу помоћ.

  Како да погледате свој Фацебоок профил као што би га неко други прегледао

Често постављана питања (FAQs)

1. Шта узрокује грешку 0x87dd0019?
Грешку 0x87dd0019 могу изазвати проблеми са налогом Xbox, корупција профила или проблеми са самим серверима Xbox.

2. Како да решим грешку 0x87dd0019?
Можете да решите грешку 0x87dd0019 тако што ћете поново покренути конзолу, проверити статус сервера Xbox, избрисати и поново креирати свој Xbox профил, ажурирати конзолу и ресетовати је ако је потребно.

3. Могу ли да изгубим податке ако ресетујем Xbox конзолу?
Да, ресетовање Xbox конзоле ће избрисати све корисничке податке, укључујући инсталиране игре и апликације.

4. Где да пронађем подршку за Xbox?
Можете да пронађете подршку за Xbox на службеној веб локацији подршке за Xbox.

5. Шта моја Xbox конзола има везе са мојим налогом Microsoft?
Ваша Xbox конзола је повезана са вашим налогом Microsoft и користи исту адресу е-поште и лозинку за пријаву.

6. Могу ли да користим исту адресу е-поште за више налога Xbox?
Да, можете да користите исту адресу е-поште за више налога Xbox.

7. Шта је Xbox Live Gold?
Xbox Live Gold је претплата за игре на мрежи која вам омогућава да играте вишекорисничке игре, добијете бесплатне игре сваког месеца и приступите другим ексклузивним функцијама.

8. Шта је Xbox Game Pass?
Xbox Game Pass је претплата за игре која вам омогућава да играте стотине игара из библиотеке на конзоли, рачунару или мобилном уређају.

9. Шта ако ниједно од ових решења не реши проблем?
Ако ниједно од наведених решења не реши проблем, контактирајте подршку за Xbox за даљу помоћ.

  12 платформи за проверу станара за поуздане станодавце

10. Да ли су подаци на мом Xbox налогу безбедни?
Microsoft предузима озбиљне мере за обезбеђивање безбедности података на вашем Xbox налогу. Ваши лични подаци, подаци о плаћању и подаци о играма су заштићени употребом напредних технологија и пракси.