Како потражити власника регистарске таблице

Свако возило има регистарску таблицу и регистарски број одштампан на њој, ти подаци су потребни за идентификацију власника и/или локације одакле је регистровано. Један од најважнијих услова за идентификацију возила у случајевима хит-анд-рун (несрећа). Сва возила се региструју са регистарским бројем возила приликом куповине возила из салона. За ширу јавност, понекад је тешко ући у траг идентитету власника возила из регистарског броја. Ако се питате како да пронађете име и адресу користећи број регистарских таблица, овај чланак има одговор на то. Такође, сазнаћете више о томе како да потражите власника регистарских таблица и да пронађете број регистарских таблица по имену. Дакле, хајде да почнемо да учимо да идентификујемо власника регистарских таблица.

Преглед садржаја

Како потражити власника регистарске таблице

Наставите да читате даље да бисте пронашли кораке који објашњавају како да детаљно потражите власника регистарских таблица са корисним илустрацијама за боље разумевање.

Зашто желите да пронађете детаље о возилу?

Данас се свакодневно купује огроман број аутомобила, а уз то људи купују и нова и половна возила, дневно се региструје и преноси неколико возила. Због тога може бити тешко ући у траг детаљима власника. Људи траже податке о власнику из разлога наведених у наставку.

  • Случајеви удара и бежања: Праћење аутомобила само преко његовог идентитета је тешко за случајеве хит-анд-рун, случајеви ударца и бежања су несреће у којима особа случајно удари други аутомобил или особу. Ако особа која је извршила несрећу побегне са места догађаја, то се бележи као Хит анд Рун. Појединци могу да забележе број регистарске таблице возила како би пронашли власника возила.

  • Аутомобилска несрећа: Ако сте претрпели несрећу и претрпели трошкове због физичког оштећења возила, можете ући у траг власнику дотичне особе користећи број регистарске таблице.

  • Куповина половних возила: У случају да купујете половно возило преко власника, можда ћете морати да будете сигурни да возило припада продавцу. Можете да идентификујете власника регистарских таблица тако што ћете само унети детаље преко веб странице ВАХАН .

Како претраживати на веб локацијама за тражење регистарских таблица?

Можете користити услуге тражења лиценце које вам омогућавају да бесплатно добијете власника возила.

Опција И: ВИНЦхецк

ВИНЦхецк је бесплатан извештај о историји возила и алат за тражење дозвола. Ако живите у САД, можете лако да користите алат. ВИНЦхецк има преко 268 милиона регистрованих возила у САД.

1. Посетите ВИНЦхецк веб-сајт за тражење власника регистарских таблица.

2. Унесите број регистарске таблице, изаберите државу и кликните на Тражи регистарску таблицу.

Опција ИИ: СеарцхКуарри

СеарцхКуарри нуди бесплатне услуге тражења регистарских таблица. Ако живите у САД, ово је добра опција за идентификацију власника регистарских таблица. Они такође дају ВИН (Идентификациони број возила) када дате број регистарске таблице. Такође можете претраживати по имену, броју телефона и регистарској таблици. Они такође омогућавају проналажење регистарске таблице по имену.

Дакле, ово је како пронаћи број регистарске таблице по имену.

Како претражити податке о регистрацији возила помоћу СМС-а?

ВАХАН сервис такође нуди тражење одређеног регистарског броја возила без коришћења интернета. Ово је могуће путем СМС-а за идентификацију власника регистарских таблица.

Унесите ВАХАН регистарски број возила и пошаљите СМС на 7738299899.

Тада ћете добити поруку са детаљима као што су име власника возила, детаљи РТО-а итд.

Како сазнати власника користећи регистарски број возила у САД?

У САД и другим земљама, влада стриктно регулише правила у вези са проналажењем информација помоћу регистарског броја возила, у наставку су дати неки од метода за проналажење информација помоћу регистарског броја возила.

  • Од стране органа за спровођење закона: У случају да сте жртва ударца и бекства (несреће) или ако желите да пријавите инцидент као сведок, можете покушати да контактирате локалну полицију. Можда вам неће помоћи да сазнате идентитет власника користећи регистарски број возила, али свакако могу помоћи у ситуацији и сами истражити.

  • Према идентификационом броју возила: У неким земљама може вам бити потребан и идентификациони број возила (ВИН), овај број се користи да спречи било какве лажне идентификације.

Како пронаћи власника на основу регистрационог броја возила користећи ВАХАН веб локацију?

Влада Индије је олакшала тражење регистарског броја возила и добијање информација о грађанима који имају бицикле или аутомобиле. Министарство друмског саобраћаја и аутопутева покренуло је регистар под називом ВАХАН. Ова база података се састоји од свих података о особама регистрованим са матичним бројем.

Људи који траже Како пронаћи власника регистарских таблица можда ће морати да прате доле наведене кораке да би стекли идеју о провери регистарских бројева возила.

1. Посетите званичника ВАХАН веб сајт.

2. Кликните на Кнов Иоур Вехицле Детаилс који се налази на врху странице.

3. Унесите број свог мобилног телефона и кликните на дугме Даље да бисте прешли на следећи корак.

Напомена: Ако немате налог, креирајте налог кликом на Креирај налог.

4. Унесите регистарски број возила у поље.

5. Унесите цаптцха код и кликните на Вахан Сеарцх. Сада ће бити приказани детаљи о власнику аутомобила.

Напомена: Ова претрага веб сајта је применљива за све државе у Индији и може дати само детаље регистроване у Индији.

Како користити веб локацију Транспортбоок за тражење власника регистарских таблица?

Веб локација Транспортбоок је одлична алтернатива када је у питању Како потражити власника регистарских таблица. Да бисте користили веб локацију, не морате чак ни да се пријавите и пријавите на услугу да бисте добили детаље о власнику.

1. Посетите Транспортбоок веб сајт преко ове везе

2. На почетној страници видећете оквир за претрагу. Тамо унесите број таблице возила и кликните на дугме Пронађи да бисте почели да тражите регистарску таблицу.

3. Детаљи ће бити приказани након претраге.

Како користити Дигит веб локацију за проверу података о власнику возила?

Људи који се питају како да пронађу власника регистарских таблица могу да користе Дигитал. Дигитална веб локација вам омогућава да тражите власника лиценце користећи регистрациони број. Поред тога, можете унети и друге детаље као што је име власника итд. да бисте сузили претрагу.

1. Посетите Дигит Вебсите.

2. Изаберите тип возила од доступних опција:

  • Рекламно возило
  • Привате 4 Вхеелер
  • 2 Вхеелер

3. Унесите име власника.

4. На крају унесите регистарски број возила.

5. Унесите број свог мобилног телефона да бисте добили ОТП и унесите примљени ОТП у дато поље.

6. Сада кликните на Ја нисам робот и кликните на Добиј детаље да започнете претрагу.

Како можете потражити регистарску таблицу преко ФАКСВИН-а?

ФАКСВИН је веб локација која пружа брзу и бесплатну услугу за проналажење власника регистарских таблица за људе који траже како да потраже власника регистарских таблица. Једина мана овога је што се лични подаци не дају. За идентификацију вам је потребан број који се зове идентификациони број возила (ВИН), овај број је одштампан на ветробранском стаклу вашег возила. За различите аутомобиле локација ВИН-а је другачија. Дакле, идите на ФАКСВИНунесите ВИН број и кликните на Провери ВИН.

Како пронаћи детаље о власнику лиценце користећи АЦКО апликацију?

Детаље о власнику лиценце можете пронаћи претраживањем преко АЦКО апликације, АЦКО апликација је апликација за осигурање у којој можете потражити власника лиценце уносом регистарског броја возила.

1. Преузмите и отворите апликацију АЦКО на свом Андроид или иОС.

2. Унесите број свог мобилног телефона и додирните Настави.

3. Унесите ОТП и потврдите.

4. Додирните РТО информације присутне под Урадите више са АЦКО.

5. Сада, унесите регистарски број возила и кликните на икону стрелице.

6. Након уноса детаља, биће приказани детаљи возила.

Можете ли да потражите власника регистарских таблица преко државне службе за регистрацију?

Да. Ако су регистроване регистарске таблице регистроване у државној канцеларији, тамо можете затражити све потребне информације о власнику и друге детаље. Доступност одређених дозвола за преглед детаља на основу регистарског броја возила зависи од земље.

Који је алтернативни начин да се идентификује власник регистарске таблице?

Можете пронаћи приватног детектива који ће вам помоћи у проналажењу власника регистарских таблица, иако ће вас коришћење приватног детектива коштати и они се позивају на јавне евиденције и друге званичне методе како би вам помогли да пронађете особу коју тражите. Можете лако пронаћи приватног истражитеља путем једноставне Гоогле претраге.

Обавите своје истраживање пре него што ангажујете приватног детектива. Имајте на уму да се приватни истражитељ може обратити и локалној полицијској управи у случају да постоји потреба. Такође, не заборавите да проверите лиценцу приватног детектива, увек проверите валидност лиценце пре него што га ангажујете. Ова метода Како потражити власника регистарских таблица укључује трошење новца.

Да ли су ВАХАН апликације доступне за преузимање уместо коришћења веб локације?

Не, апликација ВАХАН тек треба да се покрене на Гоогле Плаи-у и АппСторе-у. За сада је за коришћење доступна само веб верзија ВААХАН-а.

Како ВАХАН прикупља информације о свим возилима?

ВАХАН податке добија из Националног регистра моторних возила. Ове регистре обезбеђују РТО и ДТО.

Могу ли да пронађем адресу власника возила користећи регистарски број као референцу?

Не, не можете користити регистарски број да бисте приступили нечијој евиденцији јер постоји забринутост за безбедност коју прати влада.

Могу ли да пронађем валидност пореза за своје возило користећи свој регистарски број?

Да, користећи регистрациони број, можете пронаћи пореску валидност на веб страници ВАХАН.

Која је апликација најбоља за тражење информација о некоме ко користи своју лиценцу?

Апликација ВАХАН тек треба да се покрене у Плаи продавници. Тренутно је апликација АЦКО најбоља за претраживање података власника возила.

Могу ли да добијем ФАСТаг детаље о регистрацији користећи регистрациони број аутомобила?

Не. ФАСТаг је начин е-плаћања који се користи првенствено на државним цестаринама, ФАСТаг користи радиофреквентну идентификацију са ФАСТаг наљепнице која се налази на вјетробранском стаклу аутомобила. Пошто ово користе само службеници Владе Индије, не можете добити детаље о некоме ко користи регистарски број.

Да ли је могуће тражити детаље о возилу само помоћу броја ПАН картице?

Не, не можете користити ПАН број да пронађете детаље регистрованог власника.

***

Надамо се да сте научили како да потражите власника регистарских таблица и да пронађете број регистарских таблица по имену. Слободно нам се обратите са својим упитима и предлозима путем одељка за коментаре испод. Такође, реците нам шта желите да научите следеће.

  Како добити Мицрософт Екцел за израчунавање несигурности